Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Emmanuel Ezra - Överläkare, kirurg och författare

Emmanuel Ezra

Överläkare, kirurg och författare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Emmanuel Ezra

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Emmanuel Ezra är kirurgen, författaren och föreläsaren som avmystifierar det goda mötet. Oavsett om det är på kontoret, i operationssalen eller hemma runt köksbordet kan vi mötas på ett mer eller mindre givande sätt. Lär dig mer om hur du skapar möten som präglas av lyhördhet och förståelse – boka en föreläsning med Emmanuel Ezra hos oss på Athenas!

Kirurg, överläkare, föreläsare, fembarnspappa och författare till boken ”Det goda mötet”. Ett varierat bagage och människomöten som ett stående inslag i Emmanuel Ezras vardag gör att han kan berätta allt du behöver veta om möten, bemötande och krishantering.

Varje dag innebär nya möten, möten som är helt fantastiska så länge du bemöter människor på ett bra och lyhört sätt. Emmanuel Ezras stora intresse är det goda mötet och hur vi skapar förutsättningar för ett sådant. Det är inte alltid så lätt, men med rätt redskap – som han gärna lär ut – har du möjlighet att skapa en grogrund för fruktbara möten som är lärorika och till glädje för alla parter.

Du som jobbar med människor har säkert någon gång fått kritik. Kritiken handlar oftast om att bemötandet inte har varit vad den andra parten hade hoppats på. Kanske känner sig personen inte sedd, hörd eller tagen på allvar. Även ett möte av denna karaktär, eller rentav ett ”dåligt” möte, för med sig något gott, berättar Emmanuel Ezra i sina föreläsningar. Det är genom dessa möten som du lär dig och tränar upp din förmåga till att se, lyssna och förstå.

Emmanuel Ezra vänder sig – med föreläsningar som kännetecknas av värme, humor, kunskap och erfarenhet – till dig som genom ditt yrke eller på andra sätt är i daglig kontakt med människor.

Visa föreläsningar med Emmanuel Ezra

    Det goda mötet

    • Vad är det goda mötet, och hur åstadkommer man ett sådant?
    • I denna föreläsning med Emmanuel Ezra får du en bättre förståelse för varför möten ibland blir som de blir och hur du, i vissa fall, skulle ha kunnat göra saker annorlunda. Förutom att få en inblick i forskningen om möten får du också handfasta tips som hjälper dig i bemötandet av människor i såväl din yrkesroll som privat.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Emmanuel Ezra

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Emmanuel Ezra