Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Hjälper ditt företag att utvecklas och rustas inför framtiden

Åsa Lindell - Krisexpert, mötesledare och författare

Åsa Lindell

Författare och mötesledare med ett brinnande engagemang för att hjälpa verksamheter hantera förändringar och kriser.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Åsa Lindell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Livet är i ständig förändring, både på det globala och på det personliga planet. Vissa förändringar är önskade och erbjuder fantastiska möjligheter, medan andra är katastrofala och kan utlösa kris. Oavsett förändring är det viktigt att vi vet hur vi ska förhålla oss till dem. Vilka förändringar står våra organisationer inför? Hur kan vi hänga med i förändringssvängarna? Åsa Lindell hjälper dig att rusta din verksamhet inför morgondagen och delar med sig av ovärderliga strategier för att hantera krisen när den inträffar!

Åsa Lindell har en gedigen meritlista, som övervägande reflekterar hennes engagemang i arbete med personalfrågor och förändringsarbete i stora organisationer. Hon har varit kommunikationsdirektör i flera stora företag såsom Stena Line, Lindex och Schenker och blev en av Sveriges första miljöchefer. Hon är dessutom utbildad coach, mötesledare, författare och entreprenör och driver företaget Meetmarket, som specialiserar sig i möteskultur – hur man effektiviserar sina möten, skapar en vi-känsla och utvecklar en innovationskultur.

Våra organisationers framgång är beroende av att vi aktivt strävar efter utveckling och förbättring. En viktig del i detta förändringsarbete är effektiva möten där viktiga idéer och förslag får dryftas och diskuteras. Men vad är ett effektivt möte? Och hur ser man till att det som diskuteras på möten faktiskt implementeras i det vardagliga arbetet och ger resultat? Åsa Lindell delar med sig av sitt framgångsrecept och visar hur man omsätter teori till verklighet.

Åsa Lindell är också medveten om förändringens baksida. En oönskad förändring kan medföra kris, både på individ- och organisationsnivå. Alla upplever vi någon gång i livet en kris, det kan handla om sjukdom, dödsfall, skilsmässa eller annat. Åsa Lindell blev själv lämnad av den man hon trodde hon skulle dela sitt liv med. Allt omkullkastades och både hennes tillit och framtidstro fick sig en törn.

Mitt i sin personliga kris skrev Åsa Lindell boken “En fot i golvet”, som baserar sig både på hennes egna och andras upplevelser. Den fungerar som ett ljus i tunneln för dem som befinner sig mitt i det djupaste mörkret. Hon förespråkar en klar strategi för hantering av personliga såväl som organisatoriska kriser på arbetsplatsen. Både medarbetare och företag har allt att vinna på ett ökat personligt välmående och en lägre sjukfrånvaro.

Åsa Lindell är en uppskattad föreläsare, moderator och facilitator som reser landet runt för att hjälpa företag att utvecklas. Hon brinner för interaktivitet och genom hennes engagerande scenuttryck skapas en dialog med åhöraren. Boka Åsa Lindell som föreläsare, samtalsledare eller moderator för att också du ska få näring till ett framgångsrikt förändringsarbete och professionellt bemötande i din verksamhet!

Visa föreläsningar med Åsa Lindell

  Tillsammans är vi starka – om arbetsglädje, laganda, personligt ledarskap och motivation

  • Tillsammans med Åsa utforskar vi vad som skapar ett starkare vi och ökar samarbetet både inom och utom teamet.
  • Vad får oss att skratta tillsammans och känna arbetsglädje? Hur ska vi bemöta varandra och kommunicera på vägen mot våra mål? Och vad är det egentligen som får oss att bli motiverade inifrån, den där känslan som får det mesta att bli möjligt?
  • En interaktiv föreläsning med mycket energi där Åsa blandar teori, övningar, goda exempel och där alla får bidra!

    Konsten att leda på scen  – från mötesinfarkt till effektiva möten med effekt.   

  • För alla som någon gång leder möten, seminarier eller konferenser. Som chef, mötesledare, facilitator, konferencier eller moderator står du på scen. Scenen kan vara längst fram i mötesrummet på företaget eller den stora scenen på den årliga kickoffen. Miljöerna är olika, antalet människor i publiken likaså.
  • Ditt framträdande är alltid lika viktigt. I denna föreläsning får du inspiration och träning på att skapa magi i dina möten – med dig själv som verktyg.
  • Åsa Lindell blandar sketcher, tips, teori, övningar och egna erfarenheter i ett högt tempo och låter publiken få bidra och tid att reflektera. Föreläsningen är baserat på boken Konsten att leda på scen skriven av Åsa Lindell och Karin Klingenstierna.

  Att leda i förändring 

  • Vi lever i ständig förändring, och kan inte längre förutsätta att morgondagen blir lik gårdagen. Megatrender som globalisering digitalisering och hållbarhet påverkar och genomsyrar alltmer våra organisationer, vårt arbetssätt och våra företagskulturer.
  • Till råga på allt blir förändring mer och mer komplex – vi kan inte längre lita på att det vi visste igår är relevant idag. Mitt i förändringsvinden står ledaren med nya krav på både kommunikation och ledarskap.  Ökad insikt om vad det ökade förändringstrycket kan skapa för reaktioner hos människor och kring det egna beteendemönstret gör det lättare att agera medvetet.
  • I denna interaktiva föreläsning får ni en blandning av teori kring mänskligt beteende, motivation, kommunikation och ledarskap samt praktiska tips, råd och reflektioner kring föreläsarens egna erfarenheter. För att insikterna ska leda vidare blir det också interaktiva moment som dialog och reflektion. Mycket energi utlovas.

   Innvovationspartyt Hitta till jobbet och arbetsglädjen

  • Vad skapar en god arbetsplats där alla kan bidra till utveckling och nyskapande? Kan vi tänka och göra nytt? Hur skapar vi engagerade medarbetare? Har vi tillgång till allas kreativa egenskaper?
  • Använd nästa tillfälle där alla samlas (kickoffen, chefsdagen, avdelningsmötet, eller annan träff) till att stimulera till nya tankar, insikter och beteende. Denna workshop/interaktiva föreläsning kopplas till verksamhetens strategi, behov och värdeord så att övningarna blir mer relevanta, och avrundas med reflektion kring vad var och en vill ta med sig från workshopen, allt för att säkerställa nya tankar och nytt beteende på hemmaplan.
  • Tillsammans skapar vi en stund fylld av energi, tempo, glädje, närvaro och skratt. Där Åsa leder och gör olika övningar, dialoger som stärker allt från att bejaka varandra till att bli mer spontana och nyfikna – egenskaper som blir allt viktigare i den snabbrörliga och föränderliga värld vi lever i. Det enda som behövs är lite mod och öppenhet inför att ta sig utanför den berömda boxen. Väl ute är det bara att köra!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Åsa Lindell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Åsa Lindell