Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Hjälper ditt företag att utvecklas och rustas inför framtiden

Åsa Lindell

Åsa Lindell

Föreläsare, moderator, facilitator med ett brinnande engagemang för att hjälpa verksamheter hantera förändring.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Efter föreläsningen med Åsa var vi mycket inspirerade och hade en perfekt grund för diskussionerna som följde under resterande del av vår konferens.

Julia Ewel, Tomorrow AB Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Åsa Lindell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Åsa

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Åsa Lindell visar hur man effektivt leder och utvecklar organisationer genom gemensamt uppsatta mål, kommunikation och tillit. Under en Åsa Lindell föreläsning får du konkreta verktyg för att leda komplexa förändringar och tid att reflektera över ditt ledarskap och din organisations gemensamma riktning.

I en Åsa Lindell föreläsning får alla med sig användbara tips kring förändringsarbete, effektiva möten och kunskap om hur man implementerar det som bestämts i det vardagliga arbetet. Hon lägger stor vikt på hur medarbetare med rätt förutsättningar kan  blomma och öka sin kreativitet i en komplex värld samtidigt och hur man tillsammans kan bygga psykologisk trygghet.

Åsa Lindell föreläser även om hur man ska leda på scen och visar med brukbara exempel hur man pratar inför andra och lyckas skapa magi i sina möten,  en föreläsning baserad på boken ”Konsten att leda på scen”.

Åsa Lindell har en gedigen meritlista, som övervägande reflekterar hennes engagemang i kommunikation och förändringsarbete. Men med förändringar sker också kriser. Åsa har själv upplevt kriser både på det organisatoriska och personliga planet och med det som underlag har hon skrivit boken “En fot i golvet”, om en resa genom landet Kris.

Åsa Lindell är en uppskattad föreläsare, moderator och facilitator som reser landet runt för att hjälpa företag att utvecklas. Hon brinner för interaktivitet och genom hennes engagerande scenuttryck skapas en dialog med åhöraren. Boka Åsa Lindell som föreläsare, facilitator, samtalsledare eller moderator för att också du ska få näring till ett framgångsrikt förändringsarbete och professionellt bemötande i din verksamhet!

Boka en Åsa Lindell föreläsning här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Åsa Lindell

  Åsa Lindell föreläsning

  Leda och engagera på distans

  • Distansledarskapet är här för att stanna! Men det flexibla arbetssättet där vi ibland möts på ”riktigt” och ibland via skärm har sina utmaningar för den moderna ledaren. Hur kan vi behålla det närvarande ledarskapet på distans? Och hur kan vi skapa förutsättningar för delaktighet och involvering? 
  • I denna föreläsning får du tips och goda exempel på ett gott distansledarskap som går igenom skärmen. Ett ledarskap där medarbetare bjuds in att delta, samskapa och bidra – ett ledarskap som får självledarskapet att blomstra utan att ge avkall på samarbete och gemenskap. 
  • I denna interaktiva Åsa Lindell föreläsning får du även konkreta förslag på hur man kan variera sina digitala möten och ta kliv utanför sin komfortzon och inspirera sina mötesdeltagare.

  Åsa Lindell föreläsning

  Ledarskap i en komplex och oförutsägbar värld

  • Vårt arbetsliv förändras allt snabbare. Förändringarna är samtidiga, ständiga, ibland disruptiva där hela system transformeras nästan över en natt. Oförutsägbarheten ökar och sambanden blir alltmer komplexa, vi kan inte längre utgå från att det vi visste igår fortfarande är relevant. 
  • Mitt i förändringsvinden står ledaren med nya krav på både kommunikation och ledarskap. Vad innebär detta ledarskap? Hur kan vi som ledare våga visa vår sårbarhet, bjuda in till kreativt medskapande och bygga psykologisk trygghet i en osäker värld? 
  • I denna interaktiva och energifyllda Åsa Lindell föreläsning involveras deltagarna genom reflektion och dialog kring mänskligt beteende, motivation, kommunikation och ledarskap i en komplex värld.  
  • Föreläsningen kan kombineras med workshop och inslag av övningar som skapar än mer insikt och lärande.

  Åsa Lindell föreläsning

  Tillsammans är vi starka – om arbetsglädje, laganda, personligt ledarskap och motivation

  • Tillsammans med Åsa utforskar vi vad som skapar ett starkare vi och ökar samarbetet både inom och utom teamet.
  • Vad får oss att skratta tillsammans och känna arbetsglädje? Hur ska vi bemöta varandra och kommunicera på vägen mot våra mål? Och vad är det egentligen som får oss att bli motiverade inifrån, den där känslan som får det mesta att bli möjligt?
  • En interaktiv Åsa Lindell föreläsning med mycket energi där Åsa blandar teori, övningar, goda exempel och där alla får bidra!

  Åsa Lindell föreläsning

  Konsten att leda på scen  – från mötesinfarkt till effektiva möten med effekt.   

  • För alla som någon gång leder möten, seminarier eller konferenser. Som chef, mötesledare, facilitator, konferencier eller moderator står du på scen. Scenen kan vara längst fram i mötesrummet på företaget eller den stora scenen på den årliga kickoffen. Miljöerna är olika, antalet människor i publiken likaså.
  • Ditt framträdande är alltid lika viktigt. I denna föreläsning får du inspiration och träning på att skapa magi i dina möten – med dig själv som verktyg.
  • I denna Åsa Lindell föreläsning blandar hon sketcher, tips, teori, övningar och egna erfarenheter i ett högt tempo och låter publiken få bidra och tid att reflektera. Föreläsningen är baserat på boken Konsten att leda på scen skriven av Åsa Lindell och Karin Klingenstierna.
Åsa Lindell Video

Fem tips för att lyckas med det digitala mötet

Åsa Lindell ger dig fem tips på hur du lyckas med det digitala mötet. Hon ger dig nycklarna för hur du kan skapa ett möte där alla deltagarna känner sig involverade och engagerade. Hör av dig till oss på Athenas för mer information om Åsa eller för att boka en föreläsning!

Visa föreläsningar med Åsa Lindell

Referenser

Vi har använt Åsa Lindell som föreläsare/facilitator/coach ett flertal gånger för alla våra medarbetare, i våra ledarforum samt i individuella ledarsamtal. Åsa är alltid mycket väl förberedd och påläst kring både det företag hon arbetar med samt ämnet för dagen. Hon inger förtroende, skapar energi i rummet och får med sig sina åhörare på ett mycket bra sätt. Åsa ser till att alla har möjlighet att vara delaktiga och bidra och kommer med nya influenser som får åhörarna att tänka i nya banor. Jag kan varmt rekommendera Åsa och kommer anlita henne igen.

Marie Edling

Humlegården Fastigheter AB

Tack för en mycket inspirerande föreläsning och workshop! Du lyckades skapa ett stort engagemang i hela gruppen. Du var väldigt förberedd, proffsig och påläst. Kan varmt rekommendera dig!

Cecilia Ridal

Dustin

Åsa Lindell är en närvarande föreläsare som utstrålar energi och värme. Hon delar generöst med sig av sina erfarenheter och är samtidigt lyhörd för publiken och kundens önskemål. Interaktion med publiken är hennes signum vilket skapar en hög grad av delaktighet.

Jeanette Lämmel

Fyrbodals Kommunalförbund

Åsa Lindell är en fantastisk moderator; proffsig, lugn, engagerad och gör förarbetet. Åsa briljerar kanske lite extra när hon får leda intervjuer och paneler. Hon lyckas alltid hitta kärnan i budskapet genom sitt orädda och nyfikna sätt att ställa frågor, och får hela publiken att imponeras. Vi på Personal & Chef kommer att arbeta med Åsa flera gånger och Åsa får mina varmaste rekommendationer.

Amy Närenborn

Easyfairs Nordic
Skicka en icke-bindande förfrågan på Åsa Lindell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Åsa Lindell
Åsa Lindell

5 av 5 stjärnor

Efter föreläsningen med Åsa var vi mycket inspirerade och hade en perfekt grund för diskussionerna som följde under resterande del av vår konferens.

Julia Ewel, Tomorrow AB Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Åsa Lindell