Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Hjälper ditt företag att utvecklas och rustas inför framtiden

Åsa Lindell föreläsning

Åsa Lindell

Författare, mötesledare och facilitator med ett brinnande engagemang för att hjälpa verksamheter hantera förändring.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Efter föreläsningen med Åsa var vi mycket inspirerade och hade en perfekt grund för diskussionerna som följde under resterande del av vår konferens.

Julia Ewel, Tomorrow AB Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Åsa Lindell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Åsa Lindell visar hur man effektivt leder och utvecklar organisationer genom gemensamt uppsatta mål, kommunikation och tillit. Under en Åsa Lindell föreläsning får du konkreta verktyg för att leda komplexa förändringar och vikten i att organisationers framgång  är beroende av att aktivt sträva efter utveckling och förbättring. Boka en Åsa Lindell föreläsning idag!

I en Åsa Lindell föreläsning får alla med sig användbara verktyg för förändringsarbete, effektiva möten och kunskap om hur man implementerar det som bestämts i det vardagliga arbetet. Hon lägger stor vikt på hur de komplexa förändringarna gör att anställda och medarbetare kan blomma och öka sin kreativitet samtidigt som hon visar på hur man ska våga lita på varandra. Åsa Lindell föreläser även om hur man ska leda på scen och visar med brukbara exempel hur man pratar inför andra.

 Åsa Lindell har en gedigen meritlista, som övervägande reflekterar hennes engagemang i kommunikation och förändringsarbete Men med förändringar sker också kriser. Åsa har själv upplevt kriser både på det organisatoriska och personliga planet och med det som underlag har hon skrivit boken “En fot i golvet”.

Åsa Lindell är en uppskattad föreläsare, moderator och facilitator som reser landet runt för att hjälpa företag att utvecklas. Hon brinner för interaktivitet och genom hennes engagerande scenuttryck skapas en dialog med åhöraren. Boka Åsa Lindell som föreläsare, samtalsledare eller moderator för att också du ska få näring till ett framgångsrikt förändringsarbete och professionellt bemötande i din verksamhet!

Boka en Åsa Lindell föreläsning här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Åsa Lindell

  Åsa Lindell föreläsning

  Tillsammans är vi starka – om arbetsglädje, laganda, personligt ledarskap och motivation

  • Tillsammans med Åsa utforskar vi vad som skapar ett starkare vi och ökar samarbetet både inom och utom teamet.
  • Vad får oss att skratta tillsammans och känna arbetsglädje? Hur ska vi bemöta varandra och kommunicera på vägen mot våra mål? Och vad är det egentligen som får oss att bli motiverade inifrån, den där känslan som får det mesta att bli möjligt?
  • En interaktiv Åsa Lindell föreläsning med mycket energi där Åsa blandar teori, övningar, goda exempel och där alla får bidra!

  Åsa Lindell föreläsning

  Konsten att leda på scen  – från mötesinfarkt till effektiva möten med effekt.   

  • För alla som någon gång leder möten, seminarier eller konferenser. Som chef, mötesledare, facilitator, konferencier eller moderator står du på scen. Scenen kan vara längst fram i mötesrummet på företaget eller den stora scenen på den årliga kickoffen. Miljöerna är olika, antalet människor i publiken likaså.
  • Ditt framträdande är alltid lika viktigt. I denna föreläsning får du inspiration och träning på att skapa magi i dina möten – med dig själv som verktyg.
  • I denna Åsa Lindell föreläsning blandar hon sketcher, tips, teori, övningar och egna erfarenheter i ett högt tempo och låter publiken få bidra och tid att reflektera. Föreläsningen är baserat på boken Konsten att leda på scen skriven av Åsa Lindell och Karin Klingenstierna.

  Åsa Lindell föreläsning

  Att leva och leda i komplex förändring

  • Vi lever i ständig förändring, och kan inte längre förutsätta att morgondagen blir lik gårdagen. Megatrender som globalisering digitalisering och hållbarhet påverkar och genomsyrar alltmer våra organisationer, vårt arbetssätt och våra företagskulturer.
  • Till råga på allt blir förändring mer och mer komplex – vi kan inte längre lita på att det vi visste igår är relevant idag. Mitt i förändringsvinden står ledaren med nya krav på både kommunikation och ledarskap.  Ökad insikt om vad det ökade förändringstrycket kan skapa för reaktioner hos människor och kring det egna beteendemönstret gör det lättare att agera medvetet.
  • I denna interaktiva Åsa Lindell föreläsning får ni en blandning av teori kring mänskligt beteende, motivation, kommunikation och ledarskap samt praktiska tips, råd och reflektioner kring föreläsarens egna erfarenheter. För att insikterna ska leda vidare blir det också interaktiva moment som dialog och reflektion. Mycket energi utlovas.

  Åsa Lindell föreläsning

   Innovationspartyt – Kreativitet och arbetsglädje

  • Vad skapar en god arbetsplats där alla kan bidra till utveckling och nyskapande? Kan vi tänka och göra nytt? Hur skapar vi engagerade medarbetare? Har vi tillgång till allas kreativa egenskaper?
  • Använd nästa tillfälle där alla samlas (kickoffen, chefsdagen, avdelningsmötet, eller annan träff) till att stimulera till nya tankar, insikter och beteende. Denna workshop/interaktiva föreläsning kopplas till verksamhetens strategi, behov och värdeord så att övningarna blir mer relevanta, och avrundas med reflektion kring vad var och en vill ta med sig från workshopen, allt för att säkerställa nya tankar och nytt beteende på hemmaplan.
  • Tillsammans skapar vi en stund fylld av energi, tempo, glädje, närvaro och skratt. Där Åsa leder och gör olika övningar, dialoger som stärker allt från att bejaka varandra till att bli mer spontana och nyfikna – egenskaper som blir allt viktigare i den snabbrörliga och föränderliga värld vi lever i. Det enda som behövs är lite mod och öppenhet inför att ta sig utanför den berömda boxen. Väl ute är det bara att köra!

Referenser

Vi har använt Åsa Lindell som föreläsare/facilitator/coach ett flertal gånger för alla våra medarbetare, i våra ledarforum samt i individuella ledarsamtal. Åsa är alltid mycket väl förberedd och påläst kring både det företag hon arbetar med samt ämnet för dagen. Hon inger förtroende, skapar energi i rummet och får med sig sina åhörare på ett mycket bra sätt. Åsa ser till att alla har möjlighet att vara delaktiga och bidra och kommer med nya influenser som får åhörarna att tänka i nya banor. Jag kan varmt rekommendera Åsa och kommer anlita henne igen.

Marie Edling

Humlegården Fastigheter AB

Tack för en mycket inspirerande föreläsning och workshop! Du lyckades skapa ett stort engagemang i hela gruppen. Du var väldigt förberedd, proffsig och påläst. Kan varmt rekommendera dig!

Cecilia Ridal

Dustin

Åsa Lindell är en närvarande föreläsare som utstrålar energi och värme. Hon delar generöst med sig av sina erfarenheter och är samtidigt lyhörd för publiken och kundens önskemål. Interaktion med publiken är hennes signum vilket skapar en hög grad av delaktighet.

Jeanette Lämmel

Fyrbodals Kommunalförbund

Åsa Lindell är en fantastisk moderator; proffsig, lugn, engagerad och gör förarbetet. Åsa briljerar kanske lite extra när hon får leda intervjuer och paneler. Hon lyckas alltid hitta kärnan i budskapet genom sitt orädda och nyfikna sätt att ställa frågor, och får hela publiken att imponeras. Vi på Personal & Chef kommer att arbeta med Åsa flera gånger och Åsa får mina varmaste rekommendationer.

Amy Närenborn

Easyfairs Nordic
Skicka en icke-bindande förfrågan på Åsa Lindell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Åsa Lindell
Åsa Lindell

5 av 5 stjärnor

Efter föreläsningen med Åsa var vi mycket inspirerade och hade en perfekt grund för diskussionerna som följde under resterande del av vår konferens.

Julia Ewel, Tomorrow AB Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Åsa Lindell