Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Hur man bygger trovärdiga varumärken som kunderna älskar

Janne Björge föreläsning

Janne Björge

Janne Björge är entreprenör och inspiratör med föreläsningar om kundupplevelser och varför starka varumärken byggs inifrån.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Janne Björge

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

De flesta företag anser att de ger en kundupplevelse i världsklass. Samtidigt menar väldigt få kunder att deras upplevelse varit fantastisk. Hur justerar vi glappet? Vad är det din kund förväntar sig egentligen? Entreprenören, kommunikatören och inspiratören Janne Björge har knäckt koden för hur man bygger starka, trovärdiga varumärken. Med ärlig analys av nuläget, tydliga mål och genuint engagemang bygger vi ett starkt varumärke inifrån. Tillsammans. Boka en inspirerande Janne Björge föreläsning!

Det märks tydligt när ledare och medarbetare är engagerade. Ni mår bättre, säljer bättre och engagemanget smittar av sig på kunderna, som börjar rekommendera er till andra. Dessutom har ni roligare på jobbet och lönsamheten ökar direkt. Under en Janne Björge föreläsning får ni många konkreta och inspirerande tips för hur ni kan bygga ert varumärke inifrån, och ha kul under tiden.

Janne Björge har en mission. Att skapa hållbara varumärken och kundupplevelser i världsklass. Han grundade en ledande kommunikationsbyrå med flera av Skandinaviens tyngsta varumärken som kunder, Janne samlade branschens mest engagerade medarbetare och gick från noll till 1,5 miljarder i omsättning under resan. I dag är Janne Björge ett tungt namn som föreläsare på Universitet,  högskolor, forum och företagsevent runt om i världen.

“Det som inte växer håller på att dö.”

Under en Janne Björge föreläsning får kommunikatören, inspiratören och entreprenören oss att vakna till. Att känna engagemang igen. Att skapa fantastiska kundupplevelser. Att hålla det vi lovar.

Sedan 20 år tillbaka har Janne Björge flitigt anlitats till olika företag och branschevent både här hemma och internationellt. Nuvarande uppdragsgivare är bl.a. Berghs, IHM, Handels, Audi, SEB, Wise Professionals och Nordic Choice Hotels m.fl.

Nu är det din tur. Boka en inspirerande Janne Björge föreläsning här!

Visa föreläsningar med Janne Björge

  Janne Björge föreläsning

  Vem rekommenderar er? – Om kraften i engagemang

  • Vem av era medarbetare och kunder berättar för sina vänner och bekanta att ni är den bästa partnern som finns?
  • Rekommendationer är guld i dag. Den finaste valuta som finns. Varför? Jo, för det går inte att värja sig emot rekommendationer. De går liksom rakt igenom alla filter och in i hjärtat. Om någon du känner har lagt in ett gott ord för en restaurang, arbetsplats, leverantör eller medarbetare kommer de mer eller mindre medvetet ha en fördel i din hjärna.
  • En Janne Björge föreläsning som talar om hur ni som individer, team och ledare behöver tänka, kommunicera och agera för att bli den som blir rekommenderad. Hur ni kan sätta igång den enorma kraft som engagemang skapar. Det går inte längre att göra som förut. Allt har förändrats, tack och lov. Vi tar en titt på de nya spelreglerna!

  Janne Björge föreläsning

  “Om jag fick en krona för varje kundupplevelse i världsklass jag haft skulle jag lätt haft tjugo spänn”

  • Det finns ett glapp som vi måste prata om. Ett glapp som går att stänga och som ger fantastiska resultat när vi lyckas. Men vi måste hjälpas åt.
   86 % av företagen upplever sig som “Excellent”
   Bara 8 % av deras kunder upplever dem som “Excellent”
   Hur kan vi ge kunderna det de förväntar av oss – och mer?
  • Det handlar om att orka, att ha ett sinne för detaljer och inse att det verkligen är värt att engagera sig i alla kanaler. Vi vill känna att vi gör skillnad, vi vill väl och vi vill jobba på en arbetsplats som gör både medarbetare och kunder nöjda. Detta är fullt möjligt!
  • En Janne Björge föreläsning som hjälper er att hitta ert ärliga nuläge och formulera mål som känns viktiga för er. Man får drömma lite, det är då magi skapas. Låt oss flytta gränserna för vad vi kan leverera i “varumärkesupplevelser” och se vad som händer. Följ med på ett kul experiment, starten på något nytt och en inspirerande utmaning som alla vinner på!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Janne Björge

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Janne Björge