Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Det finns en oerhörd kraft i engagerade människor

Janne Björge

Med Janne Björges expertis, lär ni er hur medarbetarengagemang förvandlas till toppklassiga kundupplevelser och ökad lönsamhet.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Janne Björge

 • Janne Björge ger er de strategier som behövs för att stärka ert varumärke inifrån och ut, med kunden i centrum.
 • Upplev Jannes resa och få insikt i hur han ledde sitt företag från nystart till att omsätta 1,5 miljarder.
 • Han inspirerar till nytänkande och visar hur innovation inom företagskultur och kundrelationer skapar långsiktig framgång.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Janne Björge

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Janne

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Upplev Janne Björge – mästaren i att skapa varumärken och kundupplevelser som överträffar förväntningar. Med en imponerande historia av framgångsrikt ledarskap, från start-up till miljardföretag, är Janne den inspiratör som förvandlar engagemang till lönsamhet. Boka en föreläsning och få de verktyg som behövs för att bygga ett starkt team och varumärke som engagerar internationellt. Låt Janne visa hur ni kan justera ert varumärkeslöfte och skapa autentiska kundrelationer som driver tillväxt.

Därför ska du boka Janne Björge

 • Janne Björge ger er de strategier som behövs för att stärka ert varumärke inifrån och ut, med kunden i centrum.
 • Upplev Jannes resa och få insikt i hur han ledde sitt företag från nystart till att omsätta 1,5 miljarder.
 • Han inspirerar till nytänkande och visar hur innovation inom företagskultur och kundrelationer skapar långsiktig framgång.

Janne Björge är specialisten i varumärkesbyggande som omvandlar försäljningsutmaningar till mätbara framgångar. Hans föreläsningar är en guldgruva av praktiska insikter och strategier för att stärka ert varumärke och team, vilket resulterar i en starkare marknadsposition och förbättrad lönsamhet.

Genom sina föreläsningar har Janne Björge delat med sig av sina insikter till företag och organisationer, stora som små, inklusive namnkunniga uppdragsgivare som Berghs och IHM, samt etablerade varumärken som Audi och SEB. Denna erfarenhet har förädlat hans förmåga att förstå olika sektorers unika behov och förvandla dessa till praktiska strategier som förflyttar företag framåt.

Janne förstår att försäljning är mer än bara siffror på ett papper; det är resultatet av genuina relationer och ett engagemang som börjar internt. Hans framgångsrika resa från att leda en kommunikationsbyrå till omsättningar på 1,5 miljarder är bevis på att när medarbetarna är engagerade ökar försäljningen och kundnöjdheten naturligt. Han delar med sig av denna kunskap så att ert företag kan anamma och kultivera en liknande framgångskultur.

Genom att föra samman föreläsningens kärnbudskap – att inspirera till engagemang och driva försäljning – erbjuder Janne Björge en berättelse som inte bara är motiverande utan också lönsam. Han tar er med på en resa där varje medarbetares engagemang är en kritisk del av ett större pussel, och visar hur detta positivt påverkar hela företagets ekosystem.

Att investera i en föreläsning med Janne är att ge er själva det verktyg som behövs för att utveckla er verksamhet till nya höjder av framgång och innovation. Det är en chans att forma framtiden för ert företag med en av de skarpaste hjärnorna i branschen. Med Janne Björge får ni nyckeln till en framtid där ert varumärke inte bara är synligt, utan syns som en ledstjärna inom er bransch!

Visa föreläsningar med Janne Björge
Janne Björge föreläsning

Hur justerar vi glappet? Vad är det din kund förväntar sig egentligen?

–  Vårt varumärkeslöfte mot marknaden

De flesta företag anser att de ger en kundupplevelse i världsklass. Samtidigt menar väldigt få kunder att deras upplevelse varit fantastisk.  86 % av företagen säger att de levererar; Excellens, – 8% av kunderna håller med. Det finns ett tydligt glapp mellan hur man tror man upplevs, och sanningen.  Det är rakt av BNP påverkan.

Hur justerar vi glappet? Vad är det din kund förväntar sig egentligen 2023?

 • Entreprenören, kommunikatören och inspiratören Janne Björge har knäckt koden för hur man bygger starka, trovärdiga varumärken. 
 • Med ärlig analys av nuläget, tydliga mål och genuint engagemang bygger vi ett starkt varumärke inifrån. Tillsammans.

En föreläsning som samlar teamet kring en större ambition att bli bäst i alla touchpoints. För att vi vill vara stolta över det vi försöker bygga.

Janne Björge föreläsning

Ledarskap i förändring – Allt förändras nu igen – Hur får jag med mig teamet?

 –  Om kraften i engagemang

Vår kulturella ambition internt, har vi samma?  I en vuxen organisation och en mogen marknad så blir konkurrensen mördande, både från den bransch du verkar i men också genom glidningar.

Plötsligt möter du nya konkurrenter som inte tävlar på samma villkor. Den röda oceanen är blodfylld och trång, spelreglerna är satta ur spel. Hur hittar du modet att hoppa i den Blå Oceanen, hur vågar ni definiera om er, byta identitet och jaga en ny marknadsposition, en mer spännande?

Detta är en föreläsning men kan lätt byggas ut i en workshop om potentialen i det egna företaget. Det är en start på något stort och spännande.

Janne Björge föreläsning

Vem ska rekommendera er? - Varumärken, rekommendationer och varför man ska gilla er

Vår relation till våra kunder… Vad hände de sista 10 åren? From Good to real bad.

Allt har förändrats – inget är som förr. Era varumärkesupplevelser är plötsligt era kunders upplevelser, och det är inte lika lätt att köpa sin publik längre. Du måste förtjäna dina kundrelationer. Tyvärr finns ett stort glapp mellan var företag lovar, och vad de håller.

Vad får detta för konsekvenser & hur mäter man det?

Ta del av:

 • En föreläsning om historiken inom varumärkesarbete, vad som hänt och var vi befinner oss just nu.
 • Många praktiska case om storytelling, rekommendation samhället och nyttiga tankar för ambitiösa varumärkesägare.
Video Janne Björge

Janne Björge 2024 - Athenas Talarbyrå

Visa föreläsningar med Janne Björge

Referenser

Janne has the unique combination of a sharp strategic business driven mindset and communication skills in the forefront. Very seldom seen in the same person - a mix more relevant today than ever before. But I perhaps value his energy, positive attitude and honesty the most. I’m convinced that all organisation would benefit from his advice, cooperation or just an inspirational hour on stage to get new perspectives that drive growth. Aways human focused.

Per Nilsson

Chief Communication Officer

Janne har en lysande förmåga att få en lyssnande publik. Presentationerna är precis lagom, och det är vad Janne säger som är intressant. Många "a-ha-upplevelser" och huvudet fullt av bra tankeställningar efteråt. Hur vi vårdar, eller inte vårdar, våra varumärken blir allt viktigare, men kunskapen om den egna individens påverkan är knapp. Hur till synes enkla beslut kan få förödande konsekvenser. Det finns mycket att lära, och ta i beaktning. Sånt kan Janne, och mycket annat!

Peter Norrman

Volkswagen Stockholm | Din Bil Sverige AB

Med en otrolig positiv sinnesnärvaro och en retorisk skicklighet som engagerar och inspirerar är Janne Björge unik som föreläsare och projektledare. Lägg därtill att jag under mina 18 år i tretton länder aldrig mött en så kompetent och utvecklingsorienterad varumärkesbyggare, med så stort hjärta och outtömlig energi, så förstår ni varför jag med stor trygghet ger Janne och hans team mina allra bästa rekommendationer.

Peter Hagström, Sales Director

ENIRO
Skicka en icke-bindande förfrågan på Janne Björge

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Janne Björge