Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Därför är storytelling ett fantastiskt verktyg för framgång

Martin Sandin

Martin Sandin

Martin Sandin är från början manusförfattare, regissör och innehållsproducent. Yrken som gett honom en unik inblick i hur storytelling effektivt kan stärka ett varumärke.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Martin Sandin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Berätta en historia och ta varumärket till nya höjder

Två företag gör exakt samma sak och tillverkar varor av precis lika god kvalitet, ändå väljer kunderna endast det ena. Vad beror det på? Svaret på frågan är troligen att det ena företaget skapat ett starkare varumärke och mer förtroende med hjälp av storytelling, alltså historieberättande. Men vad är egentligen storytelling och hur tillämpar man det i ett företag? Det är precis vad Martin Sandin är expert på att lära ut. Eftersom han tidigare arbetat som både manusförfattare och innehållsproducent samt regissör har han exakt de verktyg som behövs för att lära dig att berätta en bra historia.

Vill du att Martin ska komma till er och föreläsa eller utbilda? Hör av dig till oss på Athenas redan idag!

Därför ska du boka Martin Sandin

  • Känns det som att det saknas en framgångsfaktor trots att ni producerar varor av hög kvalitet? Då kan det bero på att varumärket är svagt. Låt Martin Sandin med sin kunskap hjälpa er att berätta er historia och stärka ert varumärke.
  • Hur ska man som företag tänka när man vill tillämpa storytelling? Vilka är framgångsfaktorerna och vad ska undvikas? Det lär ni er under en föreläsning med Martin Sandin.
  • För ett företag är det viktigt att ha en relation till kunderna. Lär er hur ni skapar en sådan genom att berätta er historia.

Som företagsledare och anställd är det lätt att bara tänka på produktion och priser, men vad händer då med förtroendet och relationen till kunderna? För att någon ska vilja köpa något från just ert varumärke är det viktigt att ni skapar ett förtroende och en anknytning till era kunder. Hur skapar man en relation i verkliga livet? Jo, ofta genom att berätta om sig själv. Det är något man även kan göra som företagare genom att använda sig av storytelling.

Fundera på några företag som känns starka och framgångsrika. När du gör det är det sannolikt att du vet en hel del om dessa företag, till exempel vad de står för. Det är för att de är framgångsrika inom storytelling och på så sätt har lyckats fördjupa sin relation till sina kunder. Martin Sandin lär er grunderna i hur även ni kan använda er av storytelling på ett effektivt sätt. För företagare som inte ägnar sig åt kreativitet på det sättet kan denna uppgift kännas skrämmande och svår, men efter en föreläsning med Martin Sandin kommer begreppen att ha klarnat och ni kan ge er ut på en ny resa som varumärke.

Visa föreläsningar med Martin Sandin
MARTIN SANDIN FÖRELÄSNING

Så skapar du kommunikation som ger resultat

Storytelling är extremt kraftfullt. Frågan är hur du berättar en historia så bra att den förändrar, förbättrar och skapar
förutsättningar för en roligare och bättre värld, samtidigt som den skapar det värde du önskar?
Martin berättar på ett inspirerande, pedagogiskt och utmanande sätt hur du skapar kommunikation som ger resultat. Han är övertygad om att det handlar om att våga vara personlig och om att tro på din historia. För om du inte gör det, om du inte känner
något, varför ska någon annan gör det?

Boka en inspirerande föreläsning med Martin som kommer förändra ditt sätt att kommunicera.

 

Skicka en icke-bindande förfrågan på Martin Sandin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Martin Sandin