Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Skapa framgång genom hälsosam arbetsmiljö

Tommy Wilén

Tommy Wilén

Tommy Wilén, en av Sveriges roligaste och mest uppskattade föreläsare, visar hur ergonomi lyfter personalens välmående och förbättrar arbetsmiljön.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Tommy Wilén

 • Förbättra produktivitet och arbetsglädje med Tommys beprövade strategier.
 • Upplev hur hans expertis inom arbetsmiljö kan öka välbefinnandet i er organisation.
 • Ta del av hans förmåga att engagera och stärka både individuell och teamutveckling.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tommy Wilén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Tommy

Lecture icon

Föreläsningar

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Genom engagerande och insiktsfulla föreläsningar visar Tommy, med sin expertis som leg. naprapat och specialist inom ergonomi och välbefinnande på arbetsplatsen, hur ni kan utveckla er arbetsmiljö. Han kombinerar humor med vetenskaplig kunskap för att presentera praktiska, hälsofrämjande strategier som är skräddarsydda för just er verksamhet. Tommy lär er att skapa en arbetsplats som inte bara höjer humöret och produktiviteten, utan också garanterar en förändring mot det bättre – oavsett om ni arbetar på kontoret eller hemifrån.

Därför ska du boka Tommy Wilén

 • Förbättra produktivitet och arbetsglädje med Tommys beprövade strategier.
 • Upplev hur hans expertis inom arbetsmiljö kan öka välbefinnandet i er organisation.
 • Ta del av hans förmåga att engagera och stärka både individuell och teamutveckling.

Som författare till den populära boken ”Våga sitta lite fult”, erbjuder Tommy en unik syn på ergonomi, vilket gör honom till en värdefull resurs för alla som vill förbättra sin arbetsmiljö. Hans erfarenhet från hälsobranschen och som leg. naprapat ger honom de verktyg som behövs för att skapa bestående förändringar i hur vi arbetar och mår på jobbet.

Som föreläsare är Tommy både informativ och underhållande. Han anpassar varje presentation för att tillgodose ert företags specifika behov, vilket gör hans föreläsningar särskilt relevanta och värdefulla. Dessutom är han en skicklig moderator som leder diskussioner på ett sätt som främjar engagemang och deltagande, vilket är avgörande för att skapa interaktiva och givande evenemang.

Genom att boka Tommy Wilén till ert nästa event garanterar ni en upplevelse som inte bara inspirerar utan också ger konkreta verktyg för en hälsosammare och mer framgångsrik arbetsmiljö. Med Tommy som guide är er organisations framtida framgång och välbefinnande i goda händer.

Visa föreläsningar med Tommy Wilén

Tommy Wilén är känd för sin unika förmåga att skräddarsy varje föreläsning efter kundens specifika behov. Oavsett om det handlar om arbetsmiljö, hälsa, välmående på arbetsplatsen, eller ergonomi, anpassar han alltid sin presentation för att passa perfekt för dig och din organisation.

Tommy Wilén föreläsning

Bygg en hälsosam arbetsmiljö med stark hälsokultur

Hur definierar vi hälsa på arbetsplatsen och hur skapar vi en miljö som främjar den? Tommy Wilén utforskar dessa frågor i en inspirerande föreläsning, med målet att skapa en djupgående hälsokultur som täcker allt från arbetstempo till emotionellt välbefinnande.

 • Insikter om hur en bredare förståelse för hälsa, både fysisk och mental, kan påverka och förbättra arbetsprestationen.

 • En kritisk titt på varför traditionella hälsosatsningar kanske inte räcker för att skapa en verkligt hälsosam arbetsmiljö.

 • Praktiska metoder och strategier för att bygga en arbetsmiljö som aktivt främjar hälsa, inklusive hantering av arbetstempo och stress.

Denna föreläsning är en möjlighet för ert företag att ta ett steg mot en mer hälsosam, balanserad och produktiv arbetsplats. Boka nu för att ge ert team verktygen de behöver för att lyckas i en modern arbetsmiljö.

Tommy Wilén föreläsning

Gerillaergonomi - bli din egen ergonom

Den hybrida arbetsplatsen ger oss en massa nya möjligheter men också en mängd nya utmaningar. En av dessa är just ergonomi. I en värld där vi ständigt flyttar mellan hemmets köksbord, kontorets skrivbord och virtuella mötesrum, utan alltid optimala förutsättningar och utrustning, blir frågan om ergonomi allt viktigare.

 • Börja tänka som en ergonom för att hitta kreativa lösningar, oavsett var du arbetar.

 • Använd vad du har till hands för ergonomi, som att göra om strykbrädan till ett ståbord eller föreslå ståmöten och planera in promenader.

 • Ergonomi är att anpassa arbetsplatsen efter vad kroppen och hjärnan mår bra av, vilket ofta innebär rörelse och variation.

Denna inspirerande föreläsning är full av praktiska tips för att skapa en hälsosam arbetsplats och arbetskultur, oavsett var du befinner dig. Boka en föreläsning med Tommy och bli inspirerad till att skapa en bättre arbetsmiljö för dig och dina kollegor!

Tommy Wilén Moderator

Moderator som lyfter varje evenemang

När Tommy Wilén agerar som moderator, kombinerar han noggrant förarbete med en avslappnad och trygg närvaro på scenen. Hans grundliga förberedelser och förmåga att detaljerat läsa på om ämnen ger kunderna en känsla av trygghet. På scenen förvandlas denna noggrannhet till en bekväm och avslappnad stil, där han leder diskussionerna med en lätthet som ger deltagarna förtroende och ro.

 • Tommy engagerar sin publik och främjar interaktion, samtidigt som han upprätthåller en avslappnad och lugn atmosfär på scenen.

 • Genom att noggrant anpassa sitt modereringssätt efter ämnet och publiken, säkerställer Tommy att varje diskussion är relevant och inriktad på deltagarnas behov och intressen.

 • Tommy bidrar med en kombination av expertis, energi och empati, vilket gör varje evenemang han leder till en minnesvärd och trygg upplevelse.

Att välja Tommy Wilén som moderator för ert evenemang garanterar en välorganiserad och effektivt ledd diskussion, samtidigt som den erbjuder en inspirerande och minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

   

Referenser

Intressant föreläsning med matnyttig information speciellt i dessa tider med mycket distansarbete!

Tina Masatu-Management Partner

Nordea

Bra, tydlig, rolig, nytänkande föreläsare.

Camilla Bergman-Mood- och Facility Manager

WirelessCar

Tommy var riktigt bra och lyckas fånga deltagarna genom sina exempel och historia.

Louise Sandin/Projektledare internatiollt team Vattenfall

Vattenfall

Några kommentarer från våra medarbetare: Tack för ett toppenföredrag!, Grymt bra Tack!, Riktigt bra och framförallt rolig föreläsning!, Tack, riktigt bra föreläsning!

Carola Kjerrström

GS1 Sweden AB

Roligt, avslappnat och inga pekpinnar. Bra information och bra tips!

HR chef

HSB Skåne

Helt rätt i tiden!

Development Partner

Michelin Nordic AB

En rejäl energiinjektion till vår organisation, ergonomi på ett humoristiskt, träffsäkert och engagerande sätt!

Moderna Försäkringar

Mycket bra, roligt och pedagogiskt upplägg. perfekt i dessa tider av hemarbete!

Ida Sjölander ,HR-service cordinator

Trygg-Hansa

Lättsam, inspirerande och kunnig.

Lena Carlberg, HR-partner

Energimyndigheten

Lättsamt, sakligt och relevant. Tror inte vi kommer behöva några ergonombesök efter detta ;-) Det var mycket uppskattat av alla.

Jennie Frost, Samordnare

Skatteverket

Den föreläsning kring arbetsmiljö och belastningsergonomi som vi hade hoppats få fick vi och mer därtill. Det var innehållsrikt och roligt och vi fick med oss väldigt mycket bra saker att tänka på. En och en halv timme föreläsning bara sprang förbi!

Åsa Bergman

Handelsanställdas förbund avd. 36

Energifyllt och intressant om ett högst aktuellt ämne

Gruppchef

Pensionsmyndigheten

Tommy levererade på högsta nivå och på ett intressant och underhållande sätt.

Nykvist, Vårdadministrativ Chef

Karolinska Universitetssjukhuset

Lättsam föreläsning om ett annars lite tungt ämne som mottogs väl av åhörarna och som dessutom av gav effekt direkt efteråt.

Clara Karpfors, HR-chef

Dormakaba Sverige AB

Tommy levererade verkligen på ett lättsamt och insiktsfullt sätt i uppdraget som moderator och föreläsare i webbinariet ”Framtidsspaning om arbetsmiljön” som Prevent höll med anledning av att organisationen fyller 80 år”

Robert Jakobsson

Prevent

Rolig och intressant föreläsning. Tommy är en utmärkt föreläsare som är kunnig på sitt område och en mycket trevlig person!

Stefan Nordqvist, Sektionsordförande/huvudskyddsombud

Unionen Volvo Göteborg

Tommy vävde på ett snyggt sätt in våra begrepp och behov i föreläsningen. Otroligt inspirerande och konkret som gör att vi redan nu kan börja agera mot en mer hälsosam arbetsplats. Stort tack!

HR specialist

Arbetsförmedlingen

Det var en uppfriskande och rolig föreläsning med mycket matnyttigt som presenterades på humoristiskt, klokt och relaterbart sätt. Mycket väl mottaget

ME Klinisk fysiologi

Karolinska universitetssjukhuset

Tommy är så lätt att samarbeta med och har klockrent budskap som stämmer bra överens med våra behov. Härlig utstrålning och glädje!

Susanne Bartels Wittboldt

Arbetsförmedlingen

Vi är så nöjda med föreläsningen av Tommy , otroligt trevlig och härlig att lyssna på! Hans föreläsning var väldigt inspirerande och han kom med många tips som alla kunde ta till sig. Han föreläste om ergonomi på ett ”okantigt sätt” om du förstår vad jag menar. Typ, även om du har ett fysiskt arbete behövs det också en annan sorts träning. Han sa många saker som jag har hör personalen nu i efterhand tagit till sig. En superföreläsning helt enkelt!

Anni Ljung HR

Texla Industri AB

Roligt, nyttigt och användbart. Tommy gjorde ett kanonjobb och det var jätteuppskattat av våra deltagare.

Chef

Folksam IT Liv och Pension

Vi var mycket nöjda med Tommy Wilén och hans föreläsning om ergonomi och hur man hanterar smärta och skador. Under föreläsningen fick vi många bra tips och trix kring hur man kan tänka för att stötta kroppen ergonomiskt, samtidigt som vi fick oss ett gott skratt. Vi rekommenderar verkligen andra företag att boka in en föreläsning med Tommy, då han hade förmågan att göra ett ’’tråkigt’' ämne roligt och lärorikt!

Malin Waclaw

HR Koordinator
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tommy Wilén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Tommy Wilén