Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Förbättra dina medarbetares hälsa och engagemang genom enkla men effektiva arbetsmiljöstrategier

Tommy Wilén

Tommy Wilén

Tommy Wilén är leg. naprapat och en av Sveriges mest uppskattade experter och inspiratörer inom ergonomi och hälsa.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tommy Wilén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tommy Wilén, leg. naprapat och expert inom ergonomi och arbetshälsa, vidgar synen på arbetsmiljö och dess påverkan på anställdas humör och arbete. Han berör bland annat ergonomi, psykisk och fysisk hälsa, vanliga arbetsskador och hur alla dessa komponenter mer eller mindre influerar ett företags prestation och välmående. Med en stor dos humor och kunskap, kombinerad med en något punkig inställning till hela hälsobranschen, inspirerar och utbildar Tommy dig till att skapa varaktiga, hälsofrämjande förändringar som i sin tur leder till bättre resultat.

Därför ska du boka Tommy Wilén:

  • Tommy hjälper dig att optimera din egen prestation och arbetshälsa oavsett om du befinner dig på kontoret eller jobbar hemifrån.
  • Med sina underhållande och lärorika föreläsningar hjälper han er att förbättra hälsa och engagemang i företaget genom enkla men effektiva arbetsmiljöstrategier.
  • Tommy Wilén är känd som en av Sveriges mest underhållande föreläsare inom hälsa och ergonomi.

För alla företag och organisationer som vill satsa på att utveckla arbetsmiljön och sina medarbetares hälsa är Tommy Wilén ett självklart val som föreläsare. Med sin expertis inom arbetsmiljö, den hybrida arbetsplatsen, hälsa, friskvård och ergonomi så kan Tommy Wilén ta ett helhetsgrepp på vilka typer av förändringar som gynnar just er bäst.

Tommy Wiléns föreläsningar kan beskrivas som underhållande och pragmatiska. Det är skratt med många igenkännande historier från arbetsplatser och samtidigt en presentation av långsiktigt hållbara och hälsofrämjande strategier. Alla företag som värdesätter en god arbetsmiljö och samtidigt vill bjuda in till ett glädjefullt event kan definitivt gynnas av ett besök från Tommy Wilén.

Välkommen att boka en inspirerande föreläsning fylld av den allra senaste forskningen och förbättra välmåendet i er organisation redan idag!

Visa föreläsningar med Tommy Wilén
Tommy Wilén föreläsning

HÄLSOKULTUR

Hela idén med arbetsmiljöarbetet i en organisation handlar om att främja hälsa. Men vad är hälsa egentligen och hur ska vi göra för att nå dit tillsammans? Ta del av en inspirerande och lärorik föreläsning med Tommy Wilén.

Räcker det verkligen att bara köpa gymkort till alla anställda? Att lägga tid och pengar på den sortens hälsosatsningar som egentligen bara frälser de redan frälsta? Troligen inte.

För att må bra i framtidens hybrida och gränslösa arbete behöver vi tillsammans skapa en hälsokultur, där vi går djupare och faktiskt förändrar hur vi arbetar. Där vi tittar på saker som: arbetstempo, stress, återhämtning under arbetstid och rätten att koppla ner sig på fritiden. För hälsa idag behöver handla om så mycket mer än bara fysisk hälsa – om hur det känns i kroppen. Hälsa behöver också handla om hur det känns i huvudet och hur det känns i hjärtat.

Med sin akademiska bakgrund och jordnära syn på hälsa ger Tommy i den här inspirerande föreläsningen massor av praktiska tips och tekniker för att skapa och befästa hälsosamma vanor både för dig som individ och i hela din organisation.

Tommy Wilén föreläsning

Gerillaergonomi - bli din egen ergonom

Den hybrida arbetsplatsen ger oss en massa nya möjligheter men också en mängd nya utmaningar. En av dessa är just ergonomi.

  • För hur ska man göra när man flyttar runt mellan köksbordet i hemmet, skrivbordet på jobbet och det virtuella mötesrummet? När man inte alltid har optimala förutsättningar och utrustning. Hur ska man då tänka kring ergonomi?
  • I den här föreläsningen kommer du få lära dig grunderna i Gerillaergonomi och börja lära dig tänka som en ergonom så du kan själv kan hitta bra och kreativa lösningar – oavsett varifrån du jobbar.
  • Ta del av en föreläsning som utmanar de stereotypa bilderna av vad ergonomi kan vara. Det handlar om mod att våga använda det man har till hands. Varför inte använda strykbrädan som ståbord? Och varför inte föreslå ståmöte för arbetsgruppen, och planera in regelbundna promenader i schemat?

Ergonomi handlar om att anpassa en arbetsplats utifrån vad kroppen och hjärnan mår bra av – och vi mår bra av rörelse och variation. Därför behöver vi skapa en hållbar och hälsosam arbetsmiljö och arbetskultur.

Välkommen på en inspirerande föreläsning fullproppad med tips på hur man skapar en bra arbetsplats var man än är!

Tommy Wilén föreläsning

Boka en skräddarsydd föreläsning med Tommy Wilén

Tommy Wilén är leg. naprapat och en av Sveriges roligaste och mest uppskattade föreläsare inom arbetsmiljö och hälsa.

Hör av dig till oss för att boka en skräddarsydd föreläsning med Tommy Wilén som hjälper dig och er att utveckla en arbetsplats med fokus på hälsa, välmående och bättre resultat.

     

Referenser

Intressant föreläsning med matnyttig information speciellt i dessa tider med mycket distansarbete!

Tina Masatu-Management Partner

Nordea

Bra, tydlig, rolig, nytänkande föreläsare.

Camilla Bergman-Mood- och Facility Manager

WirelessCar

Tommy var riktigt bra och lyckas fånga deltagarna genom sina exempel och historia.

Louise Sandin/Projektledare internatiollt team Vattenfall

Vattenfall

Några kommentarer från våra medarbetare: Tack för ett toppenföredrag!, Grymt bra Tack!, Riktigt bra och framförallt rolig föreläsning!, Tack, riktigt bra föreläsning!

Carola Kjerrström

GS1 Sweden AB

Roligt, avslappnat och inga pekpinnar. Bra information och bra tips!

HR chef

HSB Skåne

Helt rätt i tiden!

Development Partner

Michelin Nordic AB

En rejäl energiinjektion till vår organisation, ergonomi på ett humoristiskt, träffsäkert och engagerande sätt!

Moderna Försäkringar

Mycket bra, roligt och pedagogiskt upplägg. perfekt i dessa tider av hemarbete!

Ida Sjölander ,HR-service cordinator

Trygg-Hansa

Lättsam, inspirerande och kunnig.

Lena Carlberg, HR-partner

Energimyndigheten

Lättsamt, sakligt och relevant. Tror inte vi kommer behöva några ergonombesök efter detta ;-) Det var mycket uppskattat av alla.

Jennie Frost, Samordnare

Skatteverket

Den föreläsning kring arbetsmiljö och belastningsergonomi som vi hade hoppats få fick vi och mer därtill. Det var innehållsrikt och roligt och vi fick med oss väldigt mycket bra saker att tänka på. En och en halv timme föreläsning bara sprang förbi!

Åsa Bergman

Handelsanställdas förbund avd. 36

Energifyllt och intressant om ett högst aktuellt ämne

Gruppchef

Pensionsmyndigheten

Tommy levererade på högsta nivå och på ett intressant och underhållande sätt.

Nykvist, Vårdadministrativ Chef

Karolinska Universitetssjukhuset

Lättsam föreläsning om ett annars lite tungt ämne som mottogs väl av åhörarna och som dessutom av gav effekt direkt efteråt.

Clara Karpfors, HR-chef

Dormakaba Sverige AB

Tommy levererade verkligen på ett lättsamt och insiktsfullt sätt i uppdraget som moderator och föreläsare i webbinariet ”Framtidsspaning om arbetsmiljön” som Prevent höll med anledning av att organisationen fyller 80 år”

Robert Jakobsson

Prevent

Rolig och intressant föreläsning. Tommy är en utmärkt föreläsare som är kunnig på sitt område och en mycket trevlig person!

Stefan Nordqvist, Sektionsordförande/huvudskyddsombud

Unionen Volvo Göteborg

Tommy vävde på ett snyggt sätt in våra begrepp och behov i föreläsningen. Otroligt inspirerande och konkret som gör att vi redan nu kan börja agera mot en mer hälsosam arbetsplats. Stort tack!

HR specialist

Arbetsförmedlingen

Det var en uppfriskande och rolig föreläsning med mycket matnyttigt som presenterades på humoristiskt, klokt och relaterbart sätt. Mycket väl mottaget

ME Klinisk fysiologi

Karolinska universitetssjukhuset

Tommy är så lätt att samarbeta med och har klockrent budskap som stämmer bra överens med våra behov. Härlig utstrålning och glädje!

Susanne Bartels Wittboldt

Arbetsförmedlingen
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tommy Wilén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Tommy Wilén