Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Komiker och mångsysslare som leder ditt event med en trygg hand och en stor dos humor

David Sundin föreläsning

David Sundin

David Sundin är det kreative geniet och mångsysslaren som kan leda ditt event som moderator, konferencier eller komiker.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på David Sundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

David Sundin är en kreativ mångsysslare i ordets verkliga betydelse. Han är TV-producent, skådespelare, manusförfattare och komiker - för att nämna några. David Sundin kan leda i stort sett alla former av event om det så är som moderator, konferencier eller komiker/ståuppare. Hör av dig till oss på Athenas för att boka David Sundin till ert event!

Med sin humor, scenvana och erfarenhet är David Sundin en oerhört uppskattad konferencier, ståuppare och/eller moderator. Han är en av få personer i Sverige som man kan säga har jobbat med nästan allt inom media och produktion. Dessutom har David Sundin nått stor framgång i nästan vilket sammanhang han än satt foten i.  

David Sundin började sin resa inom reklambranschen där han jobbat som VD, creative director och styrelseordförande. Han har även arbetat med humor under en längre period, däribland i sketcher med Killinggänget, Alex & Sigge och i olika TV-program och galor. David Sundin har lett event, galor och program för bland annat Bonnier, Arlanda, Nöjesguiden, Guldägget, Riagalan, Kanal 5, Sveriges Radio och SVT. David nominerades i kategorin ”Bästa manliga skådespelare” i TV-priset Kristallen 2015 och kom tvåa i SM i ordvitsar 2014.

Ståupp-karriären tog fart 2013 för David Sundin, när han blev uppmanad av Henrik Schyffert att börja uppträda på scen med sin humor. Sedan dess har han uppträtt på hundratals ställen i Sverige, och även stått på scen i Globen och Scandinavium med bl.a Jonas Gardell.

Boka David Sundin som konferencier, moderator eller stå-uppare hos oss via Athenas idag så får du en av Sveriges mest erfarna och uppskattade personer att leda ditt, eller ert event!

Foto: Kitty Lingmerth

Visa föreläsningar med David Sundin

  David Sundin

  Boka David Sundin som något av följande:

  • Konferencier
  • Moderator
  • Komiker/ståuppare
Skicka en icke-bindande förfrågan på David Sundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med David Sundin