Laddar innehåll ...

Josefin Johansson - komiker, skådespelare och konferencier

Josefin Johansson

Komiker, skådespelare och konferencier

Josefin Johansson är en färgsprakande profil inom svensk media – hon har medverkat i en lång rad TV- och radioprogram och är en uppskattad komiker, konferencier och föreläsare. Häng med på en rolig och peppig föreläsning med Josefin Johansson, eller boka henne som konferencier eller moderator till ditt evenemang!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rödlätt, peppig och lite ekivok – Josefin vågar prata om det mesta, och gör det med en smittande energi och en stor portion humor. Förutom att föreläsa, skådespela och uppträda som ståuppkomiker kan hon dessutom sjunga, och kombinerar gärna sina uppdrag och framträdanden med sång.

Josefin Johansson är en driven ståuppkomiker och skådespelare som har medverkat i radioprogram som Pang Prego, Morgonpasset sommar och Musikguiden i P3: Sommarsession. Hon har också varit med i ett antal TV-produktioner som Partaj, Dobidoo, Fångarna på Fortet, Robins och Gabba Gabba, och är en av initiativtagarna till Humorkollo – ett humorseminarium som riktar sig till tjejer.

Josefin Johansson har varit aktuell i Helt Sant i P4 – ett roligt vetenskapsprogram för barn, och i podcasten Crazy Town.

Boka en skicklig underhållare här hos Athenas!

    Evenemang med Josefin Johansson

    • Josefin Johansson kan bokas som föreläsare, konferencier eller moderator
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om evenemang med Josefin Johansson. Hon skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden