Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

När Titti Schultz håller i ditt evenemang kan du luta dig tillbaka

Titti Schultz föreläsning

Titti Schultz

Programledare, konferencier och moderator. Proffs på att skapa en varm stämning där alla känner sig delaktiga.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Titti Schultz

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Titti Schultz är en av Sveriges mest erfarna programledare. Ända sedan 90-talet har hon förgyllt våra vardagsmorgnar i populära radioprogram som Vakna med NRJ och RIX MorronZoo. Hon är även en flitigt anlitad konferencier och moderator som kan hålla i allt från mindre, intima möten till stora evenemang med tusentals åhörare. Med en journalists vassa frågor och en radiopratares snabba repliker kombinerat med varm humor skapar hon en stämning som får åhörarna att känna sig delaktiga och trygga.

Du har säkert hört Titti Schultz i något av morgonprogrammen i radio eller sett henne i tv-program som Nyhetsmorgon i TV4. Men har du upplevt henne på scen? Ta chansen att boka en proffsig och rutinerad konferencier eller moderator till ditt nästa evenemang!

Titti Schultz har jobbat med radio ända sedan 90-talet. Vi har kunnat höra henne nästan varje vardagsmorgon i program som RIX MorronZoo i RIX FM, Vakna med NRJ och nu senast i P5 STHLM. Hon har även medverkat i bl.a. Nyhetsmorgon i TV4.

Något som kännetecknar Titti Schultz är hennes förmåga att vara både ärlig och rak, men samtidigt varm. Dessutom är hon rolig. Detta gör henne inte bara till en intressant och underhållande radiopratare, utan även till en skicklig konferencier och moderator som kan konsten att fånga en publik. Hon har jobbat med evenemang i över 15 år och har anlitats av åtskilliga kunder såsom t.ex. Unicef, Nordea, Telenor och Skandia.

När Titti Schultz håller i ditt evenemang kan du luta dig tillbaka. Oavsett om det är en sluten debatt inför 15 deltagare eller om det är ett stort evenemang för tusentals personer skapar hon en trygg och underhållande stämning som får fram det bästa ur evenemanget.

Foto: Peter Knutson

Visa föreläsningar med Titti Schultz

  Boka Titti Schultz

  Konferencier och moderator

  • Nyckeln till ett lyckat evenemang ligger i att ha en erfaren konferencier eller moderator. Tider ska hållas, de som talar måste känna sig trygga, programpunkterna ska falla på plats och den röda tråden ska följas.
  • Titti Schultz har många års erfarenhet av evenemang i alla dess former. Hon ser till att allting flyter på som det ska och att ingenting lämnas åt slumpen. Dessutom har hon en förmåga att både underhålla, utmana och skapa en trygg stämning både på scenen och i publiken.
  • Efter ha studerat till journalist i Storbritannien kan Titti Schultz hålla i evenemangen lika bra på engelska som på svenska.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Titti Schultz

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Titti Schultz