Laddar innehåll ...

Kodjo Akolor

Kodjo Akolor

Programledare och komiker

Det går inte att inte tycka om Kodjo Akolor. Han är killen som får oss att piggna till på morgonen, skratta så tårarna sprutar och donera pengar till välgörenhet. Med en vass tunga, pricksäkra iakttagelser och ett sprudlande humör kan han sätta igång vilket evenemang som helst. Vill du ha en rolig, smart och professionell föreläsare, konferencier, moderator eller ståuppkomiker är Kodjo Akolor rätt person för dig!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kodjo Akolor är en av våra allra mest älskade programledare och komiker. Varje vardagsmorgon i över fem år har vi kunnat höra honom i Morgonpasset i P3. Han är så smittande glad att även den tröttaste av de morgontrötta lyssnarna kommer fram till jobbet med ett leende på läpparna!

2015 är året då Kodjo Akolor firade tio år som komiker. Under våren turnerade han med sin uppmärksammade standup-föreställning “Brott mot jantelagen”, som vrider och vänder på det här med svenskhet, blyghet och att våga ta plats. I äkta Kodjo-stil präglades den av ett högt tempo, smarta iakttagelser, vilda imitationer och en skruvad vardagskomik.

Kodjo Akolor har flera år i rad varit programledare för insamlingsprogrammet Musikhjälpen, som en gång om året berör en hel nation. Hans förmåga att förmedla allvarliga budskap genom humor gör att viktiga insikter väcks, utan att stämningen blir allt för tung. Hösten 2014 röstades han fram till vinnare av Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare.

Är du på jakt efter en föreläsare, moderator, konferencier eller ståuppkomiker till ditt nästa evenemang? Med Kodjo Akolor får du en professionell underhållare som kan konsten att både roa, charma och beröra en hel publik!

Foto: Morgan Norman (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode)

    Evenemang med Kodjo Akolor

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Kodjo Akolor. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Kodjo Akolor

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden