Laddar innehåll ...

“Expert på att snacka med kameror”

Clara Henry

“Expert på att snacka med kameror”

“Kärt barn har många namn.” När det kommer till Clara Henry är det verkligen sant. Hon är nämligen både författare, programledare, komiker, youtuber och bloggare. Med skarpa observationer, tydliga åsikter och en klockren komisk timing har Clara Henry tagit Sverige med storm – både på sociala medier, men också i radio och TV. Inspireras och engageras av hennes smittande energi och lär dig både att utveckla din Youtube-kanal och att prata öppet om tabubelagda ämnen. Boka en inspirerande Clara Henry föreläsning idag!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Clara Henry beskriver med egna ord sig själv som “göteborgare, halvbritt, kattälskare, nybliven författare, gammal youtuber, yvig programledare, dialektal radiopratare, självutnämnd mensexpert och brukar låtsas att jag är rolig.”

Med över 430 000 prenumeranter på sin kanal har Clara Henry blivit en av Nordens största Youtubers sedan hon började i 2011. Här blev hon känd för sina vågade videos, där hon pratade öppet och obehindrat om mens – något som förargade vissa och peppade andra.

Sedan dess har hon med sin sprudlande personlighet och starka åsikter delat sin kunskap i flera olika medier. Clara Henry har deltagit i flera radio- och TV-program, haft sin egen talkshow Häng med Clara Henry och vunnit priset Årets Vloggare två gånger. Hon nådde ut till hela svenska folket som programledare för Melodifestivalen i 2017. För detta blev hon dessutom nominerad till Kristallens stora TV-pris “Årets kvinnliga programledare”. Hon har på kort tid blivit en folkkär profil i den svenska medievärlden.

En Clara Henry föreläsning är inspirerande, yvig, engagerad, vågad och skärpt. Hon tar upp viktiga och ibland obehagliga sanningar, försöker få bort tabun kring “den pinsamma mensen” och står upp för kvinnliga rättigheter. Efter att hon gav ut boken Ja jag har mens, hurså?, föreläser Clara Henry särskilt om mens, feminism och Youtube. Igenkänningsfaktorn är hög och du lämnar salen stärkt och inspirerad – redo att ta dig an världen!

Boka en Clara Henry föreläsning och få en kväll med massor av skratt och inspiration!

  CLARA HENRY FÖRELÄSNING: “FEM SAKER SVERIGES 15-ÅRINGAR HAR LÄRT MIG”

  • Hon ger sig in på ämnet content marketing, den populära reklamformen på sociala medier.
  • Clara Henry visar hur dialogen kan te sig på Youtube och hur man använder den till sin fördel.
  • Denna föreläsning riktar sig till företag och PR-personer.

  CLARA HENRY FÖRELÄSNING: “YOUTUBE PÅ BLODIGT ALLVAR”

  • Clara Henrys långa erfarenhet på Youtube har gett henne ett unikt perspektiv, som hon delar med sig av i denna föreläsning.
  • I denna föreläsning berättar Clara Henry om sin egen karriär på Youtube och om mens och feminism, och hur dessa hänger ihop.
  • Denna föreläsning riktar sig till ungdomar.

  Boka Clara Henry

  • Clara Henry kan också bokas som konferencier och moderator

   

Kunder som har upplevt föreläsningar med Clara Henry

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden