Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Gina Dirawi - Programledare, komiker och artist

Gina Dirawi

Programledare, komiker och artist

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Gina Dirawi

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Gina Dirawi blev ett känt ansikte genom sin humoristiska videoblogg med satiriska rollfigurer. Den privata bloggen blev snart till en blogg på SVT och senare en egen talkshow. I dag är Gina Dirawi en flerfaldigt Kristallen-belönad programledare som, trots sin unga ålder, redan har axlat några av landets tyngsta programledarroller. Melodifestivalen, Grammisgalan, Musikhjälpen och som julvärd i SVT för att nämna några. Boka en proffsig och underhållande konferencier till ditt nästa evenemang!

Oavsett om det är som programledare, komiker, artist eller journalist har Gina Dirawi förmågan att avläsa sin publik och skickligt blanda proffsighet med humor och lekfullhet. Ofta lyckas hon samtidigt smyga in viktiga budskap mellan raderna.

År 2009 började Gina Dirawi dagboksblogga vid sidan av statsvetarstudierna hemma i Sundsvall. Så småningom utvecklades det till en videoblogg där hon spelade de satiriska karaktärerna Syster Khadidje (en muslimsk kvinna), Svennemorsan Bettan (en svensk mamma) och Discoturken Dario (en ung invandrarkille). Med humor som verktyg drev hon med stereotyper och fördomar och lyckades väcka många starka känslor och åsikter landet över.

SVT fick upp ögonen för Gina Dirawi, som så småningom fick sin egen talkshow på SVT Play, The Ana Gina Show. Showen blev en stor succé och på den vägen är det. Gina Dirawi är nu en av landets mest rutinerade programledare med fler egna program, Sommarprat i P1, Musikhjälpen, julvärdskap i SVT och inte mindre än tre Melodifestivaler på sitt cv.

Under hösten 2016 spelade Gina Dirawi titelrollen i den hyllade musikalen Donna Juanita på Stadsteatern i Stockholm. Hon skriver även egna låtar, bland annat den flitigt spelade singeln “LOVE”.

Gina Dirawi är ett säkert kort om du vill ha en proffsig och engagerad konferencier som kan konsten att underhålla en publik. Boka henne här hos Athenas!

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Gina Dirawi

    Konferencier

    • Med Gina Dirawi som konferencier är ditt evenemang i goda händer!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Gina Dirawi

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Gina Dirawi