Laddar innehåll ...

Emma Knyckare - Komiker, konferencier och föreläsare

Emma Knyckare

Komiker, konferencier och föreläsare

Emma Knyckare har en alldeles egen humor. Hon speglar samhället och samtiden med satir och har genom åren varit en nagel i ögat för flera politiker. Hon har blivit nominerad till Sveriges bästa kvinnliga komiker, och är en flitigt anlitad konferencier och föreläsare som med sina vassa analyser lockar till skratt och eftertanke.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Emma Knyckare debuterade som ståuppkomiker år 2009 på Oslipat i Malmö. Fyra år senare gjorde hon sin första ståupp-turné och blev år 2014 nominerad till årets kvinnliga komiker. Hon har medverkat i flera olika TV- och radiosammanhang, bland annat i Extra Extra på TV3 och P3:s Musikhjälpen. Hon arbetar också som skribent för tidskriften ETC, SVT debatt och för Faktum – de hemlösas tidning i Malmö och Göteborg.

Emma Knyckare var tillsammans med Josefin Johansson initiativtagare till Humorkollo – ett humorseminarium som riktade sig till unga tjejer. Under sommaren utbildades cirka 100 blivande komedienner som vi förhoppningsvis snart ser på standupscener runt om i landet.

Sedan 2011 har Emma varit programledare på radio, och har nu sitt eget program “Knyckare i P3”. Hon är en väldigt uppskattad konferencier och föreläsare som bjuder på mycket skratt med sina rappa kommentarer och träffsäkra analyser. Sommaren 2015 var hon aktuell i standup-turnén Sunny Standup tillsammans med flera andra kända svenska komiker.

Foto: Robert Eldrim

 

I samarbete med ROA produktion

  Konsten att anställa en kvinna

  • En humoristisk föreläsning med handfasta tips i hur man kan göra sin arbetsplats till en jämställd arbetsplats.
  • Är du en nybörjare på jämställdhet? Perfekt! Här får vi nämligen från grunden lära oss hur man går från att vara rädd för kvinnor till att en dag kanske sitta bredvid en livs levande kvinna i exempelvis en bolagsstyrelse.
  • Är du redan proffs på jämställdhet? Perfekt! Då kan du lämna anteckningsblocket hemma, och bara luta dig tillbaka och fokusera på att skratta.
   Längd: 30 alternativt 60 min
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden