Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Personligt och underhållande om digitalisering, sexualnormer och genus

Parisa Amiri föreläsning

Parisa Amiri

Programledare, journalist och kulturexpert med spännande föreläsningar om populärkultur och den digitala eran.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Parisa Amiri

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Parisa Amiri är programledare, journalist och kulturexpert med ett skarpt fokus på samhällsfrågor och debatter. Hon är känd från TV-program såsom SVT:s "Kobra", och under våren i det hyllade programmet "Parisa pratar Metoo med killar" samt med den egna talkshowen "Edit: Parisa Amiri". En Parisa Amiri föreläsning handlar om inkluderingsarbete, kreativ medieproduktion i digitaliseringseran och om populärkultur samt sexualnormer och genus. Boka en Parisa Amiri föreläsning här! 

Journalist på Nöjesbladet, radiopratare i P3 och programledare. Parisa Amiri har många strängar på sin lyra. Hennes utomordentliga koll på omvärlden och aktuella frågor samt hennes humoristiska och personliga stil har tagit henne långt i medievärlden!

Parisa Amiri kan bokas som moderator, konferencier och föreläsare! Parisa har förberett och lett stora galor som IKEAs internationella sändning kring designersamarbeten, branschpris som ”Årets Dagstidning” och håller regelbundet i evenemang och samtal i både breda och smala ämnen med en personlig, humoristisk vinkel och utomordentlig koll.

Under en Parisa Amiri föreläsning talar hon om aktuella ämnen och frågeställningar. Exempelvis om inkluderingsarbeten, kreativ medieproduktion i digitaliseringseran och mer specifikt om populärkultur och sexualnormer och genus. Hon har en personlig och underhållande stil på scen, vilket definitivt smittar av sig. Hennes kompetens och kunnighet går inte att ta miste på!

Boka en Parisa Amiri föreläsning här hos oss på Athenas! Parisa Amiri har även bred erfarenhet av att leda event och kan bokas som konferencier eller moderator.

Visa föreläsningar med Parisa Amiri

  Parisa Amiri föreläsning

  Kultur och samhällsfrågor i en modern medietid

  • Den beryktade lägereldens tid sägs vara förbi och vi lever i en unikt splittrad tid, går det att nå och förena människor efter digitaliseringen? 
  • Genom sina erfarenheter i medie- och kulturbranschen berättar Parisa Amiri om hur populärkulturen kan användas kreativt, som ett samhällsverktyg, och vad den berättar om vår samtid idag.

  Parisa Amiri föreläsning

  Boka en Parisa Amiri föreläsning med ämnen som:

  • Inkluderingsarbeten
  • Kreativ medieproduktion i digitaliseringseran
  • Populärkultur, sexualnormer och genus

  Parisa Amiri föreläsning

  Du kan även boka Parisa Amiri som:

  • Konferencier
  • Moderator
Skicka en icke-bindande förfrågan på Parisa Amiri

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Parisa Amiri