Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Parisa Amiri föreläsning - Kreativ medieproduktion

Parisa Amiri

Programledare, journalist och kulturexpert med spännande föreläsningar om populärkultur och den digitala eran

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Parisa Amiri

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Parisa Amiri är programledare, journalist och kulturexpert med ett skarpt fokus på samhällsfrågor och debatter. Hon är känd från TV-program såsom SVT:s "Kobra", och under våren i det hyllade programmet "Parisa pratar Metoo med killar" samt med den egna talkshowen "Edit: Parisa Amiri". En Parisa Amiri föreläsning handlar om inkluderingsarbete, kreativ medieproduktion i digitaliseringseran och om populärkultur samt sexualnormer och genus. Boka en Parisa Amiri föreläsning här! 

Journalist på Nöjesbladet, radiopratare i P3 och programledare. Parisa Amiri har många strängar på sin lyra. Hennes utomordentliga koll på omvärlden och aktuella frågor samt hennes humoristiska och personliga stil har tagit henne långt i medievärlden! 

Vi har tidigare kunnat se Parisa Amiri som kringresande programledare i SVT:s kulturmagasin Kobra. Under våren 2018 var hon programledare för det hyllade programmet ”Parisa pratar Metoo med killar” och tidigare i kultur- och samhällsprogram som ”Babel Rio” tillsammans med Fredrik Sahlin och den egna talkshowen ”Edit: Parisa Amiri” med aktuella gäster och ämnen. 2019 var hon med i ”På Spåret” tillsammans med Gunnar Wetterberg och vann!

Parisa Amiri syns och hörs löpande som expert och kommentator i program som SVT:s Morgonstudion P3:s PP3 och deltar i sändningar kring Guldbaggen, Emmygalan och liknande tillställningar.

Parisa Amiri kan bokas som moderator, konferencier och föreläsare! Parisa har förberett och lett stora galor som IKEAs internationella sändning kring designersamarbeten, branschpris som ”Årets Dagstidning” och håller regelbundet i evenemang och samtal i både breda och smala ämnen med en personlig, humoristisk vinkel och utomordentlig koll.

Hennes föreläsningar handlar om aktuella ämnen och frågeställningar. Exempelvis om inkluderingsarbeten, kreativ medieproduktion i digitaliseringseran och mer specifikt om populärkultur och sexualnormer och genus. Hon har en personlig och underhållande stil på scen, vilket definitivt smittar av sig. Hennes kompetens och kunnighet går inte att ta miste på!

Parisa Amiri har även bred erfarenhet av att leda event och kan bokas som konferencier eller moderator.

Boka Parisa Amiri här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Parisa Amiri

  Parisa Amiri föreläsning

  Ämnen som Parisa Amiri föreläser om:

  • Inkluderingsarbeten
  • Kreativ medieproduktion i digitaliseringseran
  • Populärkultur, sexualnormer och genus

  Parisa Amiri föreläsning

  Du kan även boka Parisa Amiri som:

  • Konferencier
  • Moderator

   

Skicka en oförpliktande förfrågan på Parisa Amiri

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Parisa Amiri