Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Våga gå utanför din komfortzon och gör det du inte kan

Daniel Hallberg föreläsning

Daniel Hallberg

Daniel Hallberg är det bäst klädda humorgeniet som tagit Sverige med storm. På ett inspirerande sätt får han dig att våga ta klivet ut mot utmaningar och drömmar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Daniel Hallberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Komikern, programledaren och stilikonen Daniel Hallberg har haft en karriär som pekat uppåt. Från Instagram till Kristian Luuks sidekick i  "Scenkväll med Luuk". En av programledarna i "Musikhjälpen" 2019 och nu aktuell i den nya talkshowen "Luuk & Hallberg" som har premiär 2020.

Därför bör du boka en föreläsning med Daniel Hallberg:

  • Som ett levande exempel på att det lönar sig att gå utanför sin trygghet, uppmanar Daniel andra att göra likadant.
  • Inspiration och motivation förpackat i humor och härliga anekdoter.
  • Tillgång till kreativa och konkreta verktyg som kan hjälpa dig på vägen.

Daniel Hallberg är komikern som startade sin karriär 2015 på plattformen Instagram. Hans sketcher spred sig likt en löpeld och följarantalet växte snabbt. På listan finns ett gästuppträdande i ”Idol”, en roll i filmen ”The Square” och som en av programledarna i ”Musikhjälpen” 2019. Daniel har förmågan att fånga ett helt publikhav, något många fått erfara i samband med talkshowen, ”Scenkväll med Luuk”. Vid sidan av Kristian Luuk agerar Hallberg som sidekick och husband, något som fått positiv respons.

För vissa associeras Daniel med sina slående imitationer av kända profiler. Något man fått tagit del av på hans instagramkonto, där Alicia Vikander och Timbuktu även gästspelat. På livesändningen av Grammisgalan 2019, som Daniel programledde ihop med Rennie Mirro, fick man höra hans version av programmet ”Så mycket bättre”. Ett medley med låtar tolkade av Daniel, som rösten till Timbuktu, Håkan Hellström och Joakim Berg.

Miriam Bryant, Farah Abadi och Daniel Hallberg var programledare för Musikhjälpen 2019. Årets tema var, sexuellt våld som förekommer i krig. Mellan den 9-15 December var han instängd i glasburen på Västerås torg med besök från artister och engagerade människor med samma mål, att samla in så mycket pengar som möjligt.

Daniel är en frisk fläkt som har egenskapen att nå ut till åhörarna. Han delar med sig av tips för att ge sig på något man inte kan, vad man bör tänka på. Varför man bör kasta sig ut för nya möjligheter, vad det kan generera om man bara vågar. En föreläsning som ger insikt och ökar viljan att ta sig vidare.

 

Visa föreläsningar med Daniel Hallberg
Daniel Hallberg föreläsning

Gör det du inte kan

Daniel Hallberg gick från sketcher på Instagram till att idag programleda talkshowen ”Luuk och Hallberg” tillsammans med Kristian Luuk. Inte nog med att hans karriär ständigt pikar uppåt så utsågs han till årets bäst klädda man av tidningen ”ELLE” 2020. Daniel kan konsten att fånga en publik på bästa sätt tack vare sin medverkan i talkshows och musikhjälpen. I sin föreläsning delar han med sig av sina erfarenheter och verktyg som lett till att han är där han är idag. Det handlar kort och gott om att våga göra det man inte kan.

  • Daniel pratar om att vi kan mer än vi tror. Med resonemang kring psykologi, mind set, personliga erfarenheter och underhållande anekdoter blir du inspirerad att ta steget ur din komfortzon.
  • En lärorik och uppfriskande föreläsning där du får ta del av kreativa och konkreta verktyg som kan hjälpa dig att ta nästa steg.

Låt er hänföras av Sveriges stilsäkra humorgeni som garanterat kommer ge er massvis med energi, nytänk och ett leende på läpparna!

Referenser

Daniel motsvarade väl våra förväntningar, det vi pratade om innan var också det som föreläsningen innehöll. Bra föreläsare som bjöd på sig själv!

Karin Andersen Lindström, Verksamhetsutvecklare

Knowit Gävlborg

Föreläsningen och Daniel överträffade våra förväntningar. Daniel är en fantastiskt trevlig och ödmjuk person som har lätt att connecta både med oss konferencierer och med publiken.

Studie- och yrkesvägledare

Skellefteå kommun
Skicka en icke-bindande förfrågan på Daniel Hallberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Daniel Hallberg