Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Det är bättre att göra 100 % fel än att göra 50 % rätt

Tobias Karlsson - Dansare, koreograf, konferencier och partystarter

Tobias Karlsson

Dansaren som är känd från Let's Dance är en fantastisk föreläsare och inspiratör som ger energi och glädje till alla som lyssnar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Tobias Karlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tobias Karlsson dansade rakt in i våra hjärtan när han var med i TV4:s Let’s dance. Han är nu en hyllad artist i hela Skandinavien, där han har medverkat i otaliga shower och tv-program. Bakom den glittriga fasaden finns en man som mött motgångar, men en man med en stenhård vilja och ett stort hjärta. Tobias Karlsson drar igång festen, guldkantar konferensen och får chefen att vicka på höfterna till heta sambarytmer!

Med glimten i ögat, en stor portion humor och ännu mer tålamod har Tobias Karlsson lärt både stjärnor och vanliga Svenssons att dansa. Hans brinnande passion för dansen mjukar upp även de stelaste av Skandinavhöfter, och han är nu en hyllad artist i både Sverige, Norge och Danmark.

Tobias Karlsson började dansa som 8-åring. Han älskade det, och han var bra. I dag dignar skåpen av alla guldmedaljer från svenska och nordiska mästerskap, pokaler, priser och utnämningar. Han har dessutom varit med i 14 säsonger av Let’s dance samt en säsong som jurymedel i Talang på TV3, och turnerat världen runt som huvudrollsinnehavare med dansgruppen “Burn the floor”. 

Att vara ung kille och dansare i ett litet samhälle kan vara svårt. Att dessutom inse att man är homosexuell kan vara ännu svårare. Tobias Karlsson har gjort en resa genom mobbning, garderober och ensamhet, men också genom kärlek, vänskap och en massa jävlar anamma. Med sin smittande livsglädje och passion för det han gör inspirerar och berör Tobias Karlsson alla i rummet.

Behöver ditt företag en nytändning? Teambuilding? Vill du kickstarta festen? Ska någon gifta sig? Eller behöver ditt evenemang en skicklig konferencier eller moderator?

Tobias Karlsson har en bred repertoar. Han är inte rädd att gå ner på djupet och prata om de svåra frågorna, men han kan även riva av en briljant danslektion för dig och dina kollegor (akta skrattmusklerna!) eller strö ett lager proffsigt glamourglitter över ditt evenemang!

Visa föreläsningar med Tobias Karlsson

    Evenemang med Tobias Karlsson

    • Tobias Karlsson kan bokas som konferencier, moderator eller som en “partystarter” på festen, bröllopet eller konferensen. Isen kommer garanterat att tinas upp!
    • Kontakta oss på Athenas för att boka ett event med Tobias Karlsson. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Tobias Karlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Tobias Karlsson