Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Hur man når sina mål samtidigt som man har roligt på resan dit

Tobias Karlsson

Dansaren som är känd från Let's Dance pratar hur hans väg till framgång varit tuff och präglats av mobbning, och hur man istället gör resan till sina drömmar lustfylld.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Tobias har en energi runt sig och ett vad vi upplevde äkta intresse för människan. Det smittar av sig då han föreläser men även i den tid vi hade förmånen att få prata med honom utanför föreläsningen. Jag har som rektor enbart fått positiv feedback från samtlig personal för Tobias deltagande på vår kick-off! Vi vill gärna arbeta tillsammans med honom igen i något sammanhang.

Åsa Ström, rektor - Kubelidens Montessoriförskola Visa alla referenser

Därför ska du boka en Tobias Karlsson föreläsning

 • Tobias Karlsson är inte rädd att gå ner på djupet och prata om de svåra frågorna med sin publik.
 • Han har en bredd i vad han erbjuder och kan prata om såväl tunga ämnen som att riva av en upplyftande danslektion.
 • Med sin smittande livsglädje och passion för det han gör inspirerar och berör Tobias Karlsson alla i rummet.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tobias Karlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tobias Karlsson dansade rakt in i våra hjärtan när han var med i TV4:s Let’s dance. Han är nu en hyllad artist i hela Skandinavien. Bakom den glittriga fasaden finns en man som mött motgångar, men en man med en stenhård vilja och ett stort hjärta. Tobias Karlsson använder sin egen resa till framgång för att motivera och inspirera företag och organisationer att nå sina mål och samtidigt ha roligt tillsammans på vägen dit.

Därför ska du boka en Tobias Karlsson föreläsning

 • Tobias Karlsson är inte rädd att gå ner på djupet och prata om de svåra frågorna med sin publik.
 • Han har en bredd i vad han erbjuder och kan prata om såväl tunga ämnen som att riva av en upplyftande danslektion.
 • Med sin smittande livsglädje och passion för det han gör inspirerar och berör Tobias Karlsson alla i rummet.

Om din organisation behöver sammansvetsas, få råd kring att effektivt och samtidigt lustfyllt nå framgång eller bara kanske någon som kickstartar festen – då är Tobias Karlsson föreläsaren och konferencier för er. Tobias blev en folkkär TV-personlighet när han var med i publikfavoriten TV4 Let’s Dance och var proffsdansaren som lärde våra största kändisar att röra på höfterna. Men vägen dit har varit tuff och skoltiden har kantats av mobbning, utanförskap och vilsenhet.

Detta är något Tobias tar upp i sina föreläsningar och hans erfarenheter och lärdomar går att tillämpa på organisationer där man vill uppnå sina drömmar på ett lustfyllt sätt. Han delar med sig av sin svåra tid med mobbing och att komma ut som homosexuell – men också hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar.

Tobias Karlsson är helt enkelt en förebild som sprider glädje och hopp, och 2020 kammade han hem vinst i båda kategorier han var nominerad i – ”Årets bok” och ”Årets HBTQ” på QX-galan. Tobias Karlsson har en bred repertoar. Han är inte rädd att gå ner på djupet och prata om de svåra frågorna, men han kan även riva av en briljant danslektion för dig och dina kollegor eller strö ett lager proffsigt glamourglitter över ditt evenemang. 

Visa föreläsningar med Tobias Karlsson
TOBIAS KARLSSON FÖRELÄSNING

Du kan göra skillnad

Under parollen ”Du kan göra skillnad” är Tobias ute på landets skolor, företag och föreningar och pratar inkludering, allas lika värde och om att våga gå sin egen väg. Hur vi faktiskt kan uppnå våra drömmar trots att vi kommer från ett litet samhälle i landet som tex Bjuv, Arvidsjaur eller som i hans fall lilla Hallsberg. Tobias tar oss med på en resa från en uppväxt kantad av utanförskap och hemligheter, men hur han med en hjälpande hand från EN person togs sig igenom det och kunde använda sina erfarenheter att gå bättre rustad för framtiden.

Detta får du med dig:

 • Insikter om hur man kan göra en positiv skillnad, oavsett ens bakgrund eller var man kommer ifrån.
 • Kunskap om vikten av inkludering och att uppskatta allas lika värde.
 • Verktyg och motivation för att våga gå sin egen väg och följa sina drömmar.
 • Strategier för att hantera och övervinna utanförskap och utmaningar i livet.

Med sin unika förmåga att engagera och inspirera lyssnare oavsett ålder, levererar Tobias inte bara en föreläsning; han erbjuder en verklig upplevelse som förändrar perspektiv och uppmuntrar till handling. Hans budskap är klart: Oavsett var du kommer ifrån, har du kraften att påverka och forma din egen framtid samt bidra positivt till andras liv. Missa inte chansen att låta Tobias Karlsson visa dig hur du kan omsätta dina drömmar till verklighet och göra en bestående skillnad.

TOBIAS KARLSSON FÖRELÄSNING

Hitta motivationen - genom livets toppar och dalar

Utifrån boken ”Hitta motivationen: genom livets toppar och dalar” som Tobias skrivit tillsammans med Magdalena Forsberg får vi nycklar till hur vi kan må bättre och bli vårt allra bästa jag. Tobias ger oss verktygen inom sex områden som han anser bör vara i balans för att man ska må bra. Genom träning, kost, återhämtning, relationer, tankar och att vi har ett syfte i livet. Vi får (bokstavligen) följa med på en resa genom livets toppar och dalar och lära oss hur vi ska tänka för att hitta motivationen i vardagen.

Detta får du med dig:

 • Nycklar till ett bättre mående och strategier för att bli ditt bästa jag.
 • Personliga erfarenheter och insikter som verktyg för att navigera genom livets utmaningar.
 • Inspiration och praktiska verktyg för att hitta motivation i vardagen, även under svåra perioder.
 • Möjligheten att transformera ditt liv och bli den bästa versionen av sig själv genom rätt tänkesätt och handlingar.

Oavsett om du befinner dig på en topp eller i en dal, ger Tobias föreläsning dig de strategier du behöver för att hitta och behålla motivationen. Missa inte chansen att transformera ditt sätt att se på livet och bli den bästa versionen av dig själv.

  Tobias Karlsson föreläsning

  Föreläsning

  • Tobias Karlsson från TV4:s ”Let´s dance”, känner många igen som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så.
  • Han pratar om hur det är att känna utanförskap i skolan, att inte passa in och berättar om sin svåra tid med mobbing och hur han till slut äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar.
  • Tobias Karlsson tar upp hur han genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän kan uppnå drömmen.
  • Men han pratar också om att om du inte är lycklig under resan gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen. Tobias delar med sig om hur hans liv inte alltid varit en dans på rosor.
  • Föredraget passar perfekt till företag och organisationer som vill motiveras, inspireras och använda Tobias tips på hur resan till framgång blir glädjefylld.
  • Tobias Karlsson pratar om att komma ut som homosexuell påverkat honom och hur det gjort honom till den starka person han är idag.

  Evenemang med Tobias Karlsson

  • Tobias Karlsson kan bokas som konferencier, moderator eller som en “partystarter” på festen, bröllopet eller konferensen. Isen kommer garanterat att tinas upp!

Referenser

Tobias har en energi runt sig och ett vad vi upplevde äkta intresse för människan. Det smittar av sig då han föreläser men även i den tid vi hade förmånen att få prata med honom utanför föreläsningen. Jag har som rektor enbart fått positiv feedback från samtlig personal för Tobias deltagande på vår kick-off! Vi vill gärna arbeta tillsammans med honom igen i något sammanhang.

Åsa Ström, rektor

Kubelidens Montessoriförskola

Föreläsningen mottogs mycket bättre av eleverna än vad vi förväntat oss av dem. Så vi upplever att det Tobias lyckades fånga deras intresse under hela föreläsningen vilket är mycket positivt.

Elin & Milla Weststrand Söderholtz, Projektdeltagare

Lakeside Pride Askersund

Tobias sätt att föreläsa var fängslande och berörande. Åhörarna växlade mellan skratt och tårar. Han var mycket omtyckt av åskådarna och skickade med de som lyssnade många tankar.

Jonna Welander, Samordnare VINR

Karlshamns kommun

Vi var mycket nöjda med föreläsningen och Tobias var väldigt duktig på att ta sig genom rutan i det digitala rummet!

Johan Wåhlin, Regionchef

NBV Sydost

Otroligt bra och gripande. Våra åhörare var mycket nöjda. 5 av 5!

Kristofer Wåhlander, Kulturskolechef

Kävlinge Kommun

Tobias visade verkligen klass och bjöd på riktig show! Dessutom extremt lätt att arbeta med och en väldigt trevlig person!

Michael Andersson, Projektledare

Malmö Stad

Tobias Karlsson var helt fantastisk. En stjärna. Så mänsklig och nära. Mötte hbtq-communityn i S: t Pauli kyrka med stor kärlek och respekt. Förmedlade så mkt kärlek! Vilken talare!

Svenska kyrkan Malmö

Helt fantastisk! Tobias lyckades fånga alla.

Victoria Gustafsson

Rektor

En helt fantastisk föreläsning med så mycket känsla och kärlek!

Marie Robach

NerikeTolkarna AB

Det var en helt fantastiskt dag och kväll! Alltså för det första, vilken fantastisk människa. Och för det andra så var det den absolut bästa föreläsningen jag varit med om. Så intressant och viktigt innehåll, men också sååå snyggt upplägg! Det var ju i stort sett en föreställning, klockrent både sceniskt, retoriskt och dramaturgiskt. Vi är så nöjda med kvällen. Så stort tack! Betyg 5 av 5. Egentligen högre än så!

Jonna Ahlander, Kulturavdelningen

Skövde kommun

Mycket bra! Tobias var så engagerad från ankomst till avfärd. Magisk var hela upplevelsen och långt över vår förväntan. Att det skulle bli bra visste vi men så här bra?! Magiskt engagerande med skratt, tårar och med vikten av vänskap. Lätt att vi kan ha denna föreläsning igen!

Verksamhetsutvecklare alt. Projektledare Mark Pride

Studieförbundet Vuxenskolan

Tobias var fantastisk, långt över förväntan. Medarbetarna har kontaktat mig efter, skrivit på sociala medier mm hur nöjda de är och vilka tänkvärda ämnen Tobias tog upp. samtidigt är han underhållande och en mycket fin och ödmjuk person som interagerade med publiken före föreläsningen och efter!

AVUX Verksamhetschef

Botkyrka kommun

Det uppfylldes till 100%! Det bästa föreläsning jag har lyssnat på igenom mitt yrkesvärksammaliv!

Tove Ryman

Friskola och förskolor
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tobias Karlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Tobias Karlsson
Tobias Karlsson

5 av 5 stjärnor

Tobias har en energi runt sig och ett vad vi upplevde äkta intresse för människan. Det smittar av sig då han föreläser men även i den tid vi hade förmånen att få prata med honom utanför föreläsningen. Jag har som rektor enbart fått positiv feedback från samtlig personal för Tobias deltagande på vår kick-off! Vi vill gärna arbeta tillsammans med honom igen i något sammanhang.

Åsa Ström, rektor - Kubelidens Montessoriförskola Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Tobias Karlsson