Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Tony Irving föreläsning - TV-profil och dansare

Tony Irving

Folkkära TV- och radioprofilen Tony Irving har inspirerande föreläsningar om sitt liv och uppväxt med kärleken till dansen som röd tråd

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Tony Irving

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Den professionelle dansaren och koreografen Tony Irving har rönt stora framgångar i Sverige tack vare sin fängslande personlighet och medverkan i TV4:s ”Let’s Dance”. Han älskar den kroppsspråks estetik som olika sorters dans utgör, och är expert på att skilja mellan stilriktiga och amatörmässiga dansrörelser. Boka honom hos oss på Athenas för att fylla ditt event med glam, dans och uppfriskande föreläsningsinnehåll!

Tony Irving är för många mest känd som den karismatiske juryordföranden i Let’s Dance på TV4. Tony har även gjort stor succé i radio som programledare i ”Äntligen lördag” på Mix Megapol och i ”Irving i P4” på Sveriges Radio. Med sin färgstarka stil och brittiska accent har Tony blivit en folkkär profil med många bollar i luften. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har även drivit dansskola och undervisar i dans. 

Det är inte särskilt många som gjort det, men Tony Irving tillhör den lilla skara som faktiskt har varit domare i tre dansvärldsmästerskap. Han innehar samtliga internationella domarlicenser och har varit domare i otaliga världstävlingar. Det var en danstävling som lockade Tony Irving till Sverige från Storbritannien från början. När han dömde Svenska Mästerskapen i Ballroom Dancing passade han på att slå sig ner i Sverige.

Tony Irvings radioprogram ”Irving i P4” sänds på P4 varje fredag. Förutom att synas och höras i media har han grundat Tony Irving Dance Academy i Stockholm. Han har tidigare även drivit framgångsrika dansskolor på flera andra håll i världen. Han är också författare och har skrivit böckerna ”Move your ass” och ”Tony Irvings 10”. Hans senaste bok ”Life, Love and Passion”, som han skrivit tillsammans med Linda Newhamn, kom i september 2015.

Du kan boka Tony Irving som konferencier, föreläsare och underhållare. Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar, föredrag, underhållning etc. med Tony Irving. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.

Foto: Hans-Erik Nygren

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Tony Irving

  Tony Irving föreläsning

  Lyckan – att våga vara dig själv!

  • Denna Tony Irving föreläsning handlar om saker som han har varit tvungen att ta sig igenom i livet. Tonys resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkgosse som gifte sig med en kvinna och hatade sig själv och gömde sig i alkohol, festande och droger, till att vara en öppet homosexuell, gift med en man och drog- och alkoholfri person som hittat lyckan i de dagliga sakerna.
  • Tony pratar i föreläsningen om sin förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet: Cut the crap – du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva. Men att hitta styrkan för att förändra är livets största utmaning. ”You can’t be happy if you don’t accept also being unhappy”

  Tony Irving föreläsning

  It takes two to tango

  • Konsten att kunna skapa och leda grupper.

  Tony Irving föreläsning

  Att föra och följa

  • En workshop och föreläsning om ledarskapets när, var, hur, vem, vad och varför.

  Tony Irving föreläsning

  K.I.S.S – Keep it simple stupid

  • En föreläsning om hur man undervisar och motiverar människor.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Tony Irving

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Tony Irving