Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Öppna ditt sinne och förbered dig för framtidens förändringar

Johnny Sundin

Johnny Sundin

Ladda kreativitetsabatterierna och lär dig mer om framtiden tillsammans med inspirationsföreläsaren Johnny Sundin.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Johnny Sundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Johnny Sundin är en av Sveriges mest underhållande och energiska föreläsare. Med målande anekdoter och massor av humor sprider han inspirerande tankar kring idéskapande, kreativitet och mer nytänkande arbetsmiljöer. När han talar om förändringar tittar han både på det som händer runt oss och inne i oss, allt för att vi ska bli bättre rustade inför framtiden. Boka en Johnny Sundin föreläsning i dag hos oss på Athenas!  

Det enda som är säkert med framtiden är att den bjuder på förändringar. Många, stora, snabba förändringar. Genom att öppna ditt sinne, trimma din hjärna och lära dig läsa tecknen kan du göra dig och ditt företag redo. En Johnny Sundin föreläsning visar hur!

Johnny Sundin är entreprenören och scenpersonligheten som har gjort kreativitet, förändringsvilja och trendspaning – framtidens framgångsfaktorer – till sin specialitet. Han drivs av en lust att utveckla, skapa kreativa lösningar och leverera allt han gör i toppklass. Resultatet är fartfyllda och inspirerande föreläsningar som skärper framtidsradarn och laddar kreativitetsbatterierna.

Förutom att vara föreläsare har Johnny Sundin varit moderator på seminarier, ståuppare på tv, kåsör i radio och konferencier på branschgalor. Han har även skrivit manus åt företag, varit projektledare på event, showat i musikaler och framträtt både som sig själv och som sitt alter ego Galenkonsulten.

Humor är alltid det självklara ledordet när Johnny Sundin är inblandad. Kanske för att det är ett effektivt redskap för att få människor att fungera i grupp, ta till sig ett budskap och helt enkelt ha roligt.

Vill du uppleva en inspirerande Johnny Sundin föreläsning? Eller en skicklig moderator som kombinerar humor och struktur för ett oförglömligt evenemang? Då har du hittat rätt!

Boka en Johnny Sundin föreläsning här hos oss på Athenas!

Läs mer om Johnny Sundin i vår inspirerande intervju! Du hittar den här.

Visa föreläsningar med Johnny Sundin

  Johnny Sundin föreläsning

  Kreativitet = Förändring

  När världen och vardagen ruskas om, utvecklas och förändras så behöver vi träna upp vårt kreativa tänkande. Det är den enskilt viktigaste nyckeln till att kunna förhålla sig till alla de nya mönster som accelererar oss rakt in i framtiden. Men framför allt för att kunna vara medskapare av kreativa lösningar och nya innovationer. Det som driver lönsamhet och tjänsteutveckling i rätt kompassriktning. 

  I den inspirerande föreläsningen ”Kreativitet = Förändring” så får du en engagerande resa bland hjärnvindlingarna till nya tankemönster, mentala komfortzoner, mod och nyfikenhet. Vi utforskar vårt eget tankeuniversum, förändringskraften i oss själva och vad det faktiskt innebär att tänka utanför den där omtalade boxen.

  Boka en inspirerade föreläsning med Johnny Sundin redan idag!

  Johnny Sundin föreläsning

  Älska det du inte vet – ännu!

  • Få saker är samtidigt både så kittlande och så skrämmande som framtiden. Framgångsrika personer vet att det bara finns ett sätt att hantera detta: med ett vidöppet sinne, stor nyfikenhet och massor av mod.
  • I den här föreläsningen trimmar Johnny Sundin ditt rörliga intellekt så att du kan både hänga med i och njuta av vår snabbföränderliga värld. Du får med dig spännande kunskap om hjärnan, reflektioner kring varför vi människor beter oss som vi gör och moderna, effektiva tankestrategier.
  • Du får lära dig att öppna ögonen, släppa lite på kontrollen och helt enkelt lära dig att älska det du inte vet – ännu! Boka en Johnny Sundin föreläsning full av kreativitet, träffsäker humor och interaktiva övningar.

  Johnny Sundin föreläsning

  Framtidsplaneten

  • Vad blir de nya globala handelsvarorna när apparna styr, bilarna kör sig själva och vi strör gräshoppor över frukostgröten? Innan vi har fungerande kristallkulor eller tidsmaskiner måste vi helt enkelt acceptera att vi inte kan veta med säkerhet vad som kommer att hända i framtiden. Men – genom att vara öppna, nyfikna och aktivt spana efter nya mönster och trender kan vi ändå pussla ihop troliga scenarier.
  • Johnny Sundin jobbar dagligen med att spana efter trender och leta mönster. Han tar dig med på en spännande resa genom innovationer, spaningar, analogi, virtualitet och nanoteknik. Boka en inspirerande Johnny Sundin föreläsning och ta en titt in i framtiden!

  Johnny Sundin föreläsning

  Inspirationsmoderator

  • Varje människa, varje grupp, varje möte är unikt. Det är en specialföreställning där allt måste klaffa. Ett unikt tillfälle som är extra viktigt att förvalta på rätt sätt.
  • Johnny Sundin är ett riktigt proffs på att bygga upp effektiva, roliga och minnesvärda möten. Redan i planeringsfasen kan han komma med värdefull input till både körschema, publikinvolvering och kärnbudskapets förmedling. Under själva mötet, paneldiskussionen eller konferensen bjuder han på trygg struktur och ser till att den röda tråden följs, samtidigt som han levererar träffsäker humor som håller alla deltagare alerta.
  • Med andra ord: med Johnny Sundin som moderator kan du tryggt luta dig tillbaka. Han kan även integrera sin uppskattade föreläsning “Älska det du inte vet – ännu!” i programmet.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Johnny Sundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Johnny Sundin