Laddar innehåll ...

Galenkonsulten - Självutnämnd framtidsexpert

Galenkonsulten

Självutnämnd framtidsexpert

Galenkonsulten Runar Karlqvist är den självutnämnde omvärldsanalytikern och framtidsvisionären som tar en djupare titt i kristallkulan än någon annan tidigare gjort. Efter att han satt sig in i din verksamhet ordentligt dissekerar han systematiskt dina produkter, värdegrunder och strategier. Han fullkomligt älskar snärtiga förkortningar, maffiga PowerPoints och slagkraftiga slogans. Boka en föreläsning med honom här hos Athenas för att få koll på morgondagens trender och tendenser!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Är Galenkonsulten verkligen galen? Absolut! Knäpp? Ja! Konsultaktig? Ja, faktiskt…

Men vad du kanske inte vet om Galenkonsulten är att han också är väldigt träffsäker när han levererar sin föreläsningsshow som ringar in de produkter, kundrelationer, strategier, värdegrunder, branschuttryck och processflöden som präglar din verksamhet. Han låter dessutom inte analysen stanna vid det som är här och nu, han plockar fram sin kristallkula ur portföljen och blickar in i den framtid din verksamhet går till mötes.

Efter noggrann analys av din verksamhet river han igång showen “Future Business in the Future”, en underhållande, förundrande och tankeväckande föreställning ackompanjerad av en bombastisk PowerPoint-presentation.

Galenkonsulten är ett practical joke, och dess upphovsman är entreprenören och komikern Johnny Sundin. Medan somliga konsulter sysslar med affärsutveckling, jobbar Galenkonsulten med affärsinveckling.

Det mest ironiska, och roliga, med Galenkonsulten är att hela hans uppenbarelse är förvillande lik verklighetens konsulter.

Vill du veta mer om Galenkonsulten och hans föreläsningar? Läs vår inspirerande intervju här!

    Future Business in the Future!

    • Med ett avstamp i din verksamhet och beväpnad med ett batteri av välanimerade PowerPoint-bilder levererar Galenkonsulten nya, kreativa affärslösningar och framtidsperspektiv i denna färgstarka föreläsningsshow.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden