Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Innovativ, normbrytande stand-up-föreläsning när det är som bäst

Maggan Hammar föreläsning

Maggan Hammar

Komikern, skådespelerskan och underhållaren, Maggan Hammar, erbjuder innovativ och situationsbaserad stand-up utöver det vanliga.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Maggan är en av mina absoluta favoritkomiker, alla kategorier. Fullkomligt oförutsägbar, som hon är, tar hon publiken med på en resa in i mänsklighetens gömslen och vrår och det både kittlar och oroar i magen, precis som det ska göra när man upplever bra komik.

Petra Mede, skådespelare och komiker Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Maggan Hammar

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Komikern och skådespelaren Maggan Hammar kommer från Edsbyn och hamnade via en genväg genom hälsingeskogarna i Paris, New York och Los Angeles. Hon har medverkat i några av vår tids mest inflytelserika och populära serier som Star Trek, Seinfeld och Benny Hill show.

 • Maggan Hammar gör situationsbaserad stand-up med skräddarsytt tal som alltid garanterar skratt.
 • Upplägg och manus sker alltid i samråd med kunden för en så optimal träffsäkerhet hos publiken som möjligt.
 • Få en världsvan underhållare som är en perfekt isbrytare för alla typer av evenemang – och kan dessutom göra uppdragen på flytande franska och engelska.
 • Passar utmärkt även online, som ett roligt, överraskande inslag i teams-mötet för att lätta upp eller för att hålla energin uppe!

Maggan är i sitt esse när hon gör sitt populära och efterfrågade koncept ”Den hemliga gästen” – där hon låtsas vara en nyanställd på företag som ska presenteras för sina medarbetare. Det kan utlovas en stor dos humor, ibland en skämskudde men det resulterar i goda skratt och en tightare sammanhållning.

Maggan passar den internationella publiken på stora företag lika bra med sin flytande engelska och franska. Tillsammans med dig som kund tar Maggan fram och lyfter viktiga eller typiska områden i er företagskultur. Maggan Hammar har uppträtt på scener runtom i Sverige och internationellt. Hon har till exempel varit på turné med Zinat Pirzadeh i riksturnéen ”Stå upp för mångfald” och i  Mosebacke-showen ”Äh, nu kör vi bara” med Petra Mede och Anna Granath. Hon är även scenpoet och flerfaldig SM-vinnare i estradpoesi.

Numera gör hon succé på kick-offs, toppmötet, leverantör- och kundevent samt på högtider som ett överraskande inslag. När Maggan håller i spakarna kan man alltid räkna med att det blir en stor dos humor, underhållning och teambuilding. Hon är dessutom en riktig isbrytare. Man skulle kunna beskriva Maggans koncept som en innovativ, normbrytande stand-up-föreläsning som skräddarsys efter företagets kultur, nuläge och önskemål. Oförutsägbar komedi när det är som bäst.

Visa föreläsningar med Maggan Hammar

  Den hemliga gästen (passar utmärkt även online på t ex teams-mötet)

  • ”Den hemliga gästen.” En stor hit i alla sällskap från slott till koja.  Nyskapande underhållning med Maggan Hammar som överraskande okänd gästtalare på företaget.
  • Ett av Maggan mest bokade koncept och innebär att hon kliver in i rollen som ny medarbetare på ert företag.
  • Med en stor dos självdistans och humor underhåller hon alla medarbetarna när de för en stund tror de fått en aningen udda ny kollega.
  • Det utlovas mycket skratt, mycket att prata om efteråt, samt en tightare sammanhållning när Maggan Hammar gästar er organisation.

  Längd:  ca 20 minuter 

  Den hemliga talaren (passar utmärkt även online på t ex teams-mötet)

  • Låt Maggan vara den hemliga talaren på just ert event.
  • Maggan blir presenterad som en annan person och ska agera som en av talarna under eventet. Titeln på hennes föreläsning passar i agendan men förblir lite vag eller av allmän karaktär. En presentation där hon tar med publiken på en resa som bjuder på överraskning, medlidande, skam, nöje och skratt.
  • Passar perfekt under konferensen, seminariet, toppmötet, leverantör- och kund events.

  Ämne/längd: Skräddarsys gärna efter önskemål.

  Stand-up

  Ämnen:

  • Den dråpliga, sökande som letar efter den rätta balansen i livet
  • Att vara singel
  • Diagnostiserad ADHD
  • Stockholm sett från en outsider
  • Internationella kulturella skillnader
  • Social- och ekologisk hållbarhet

  Förutom Maggans egna standup-ämnen, specialskriver hon även för sälj-, kund- leverantör, event och träffar under dagtid, där hon tar upp av kund valda ämnen. 

  Längd: 10-30 min

  Konferencier med komiska inslag  

  • Maggan Hammar är en skicklig och underhållande konferencier som levererar den perfekta blandning av seriositet, värme och humor. Med glimten i ögat och med ett vaket sinne leder hon eventet med bravur.
  • Med Maggan vid rodret på er tillställning får ni en oförglömlig upplevelse!

Referenser

Maggans skönt avslappnade stil varvat med ett spännande liv blir till en grymt bra standup show.

Jimmy Jönsson

Gefle Dagblad

En otroligt befriande självdistans och en alldeles skönt skruvad humor gör att Maggan Hammar verkligen står ut bland ståupparna.

Catharina Hansson

Tidningen Leva

På ClearOn har vi ”högt i tak” men när vi presenterade Siv Bengtsson som vår nya kommunikatör föll taket ihop och det blev helt tyst i rummet! Maggan kan verkligen leva upp till förväntningarna och fånga sin publik på ett personligt och proffsigt sätt

Pontus Ellefsson, VD

ClearOn AB

Tack Maggan för att du var med och bidrog till vår Kick Off som blev en succé! Fantastiskt roligt och en riktig stämningshöjare under middagen!

Erik Bertman, Koncernchef

Coromatic Group AB

Maggan Hammar gjorde ett omtalat uppträdande som Optidevs nya HR-chef på vårt julfirande. Påläst och med humor fick hon med sig många skratt men också många som funderade på om rekryteringsprocessen på Optidev verkligen fungerar. Mycket bra och uppskattat.

David Landerborn, COO

Optived AB

Den effekt som jag hoppats på blev fulländad. D.v.s. att mina medarbetare började fundera: Vad är detta??!! Är det allvar, är det ett skämt?? Många fångade upp det hela snabbt medan andra satt och svettades i flera minuter. Ditt framförande var mycket bra och att du lyfter fram ”Flickan från byn på äventyr i stora vida världen” gör ju att det går hem hos alla.

Morgan Persson

Monitor Industriutveckling AB

Jag bokade Maggan i samband med uppstart av en internationell satsning. Hon skulle ha en föreläsning efter att, som konsult gjort en undersökning med fokus på kulturella skillnader mellan olika länder och dess inverkan på affärsverksamheten. Föreläsningen började seriöst, ingen av åhörarna visste annat än att det var en expert på internationell handel. Det blev galet lyckat och slutade i succé där alla vek sig av skratt.

Morgan Persson , VD

Monitor ERP System AB

We will live on this for a long time and it will strengthen the unity and influence the company for many days to come. Very professional Maggan !!

Maersk
Skicka en icke-bindande förfrågan på Maggan Hammar

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Maggan Hammar
Maggan Hammar

5 av 5 stjärnor

Maggan är en av mina absoluta favoritkomiker, alla kategorier. Fullkomligt oförutsägbar, som hon är, tar hon publiken med på en resa in i mänsklighetens gömslen och vrår och det både kittlar och oroar i magen, precis som det ska göra när man upplever bra komik.

Petra Mede, skådespelare och komiker Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Maggan Hammar