Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Maggan Hammar

Maggan Hammar

Komiker, skådespelare, estradpoet och manusförfattare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Maggan Hammar

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Maggan Hammar är hjärnan bakom “Den objudna gästen” - ett briljant humorkoncept där hon smyger sig in och förvirrar på sammankomster, för att sedan avslöja bluffen för en lättad och road publik. Hon är en prisbelönt estradpoet som har medverkat i Star Trek och Seinfeld. Standup, poesi eller performance - Maggan Hammar kan lyfta ditt evenemang till en helt ny nivå!

Under sina 17 år utomlands har Maggan Hammar hunnit medverka i Seinfeld, Star Trek samt ett flertal teateruppsättningar, varit hovmästare på lyxkrogar i Beverly Hills och spionerat på ett lastbilshak i New Jersey med mikrofon i behån. Hon har bott i bland annat Los Angeles, Paris och New York där hon har studerat drama och kreativt skrivande.

Hemma i Sverige har Maggan Hammar setts i ett flertal humorsammanhang, bland annat i standup-showen “Äh, nu kör vi bara“ och turnén “Stå upp för mångfald”. Hon är en prisbelönt estradpoet som med sina träffsäkra ordval berör varenda en som befinner sig i salen.

Maggan Hammar är nu aktuell med sitt unika och fullständigt tokroliga koncept “Den hemliga gästen”, där hon dyker upp på fester, evenemang och sammankomster i en på förhand bestämd karaktär. Maggan Hammar brukar avslöja bluffen genom att hålla ett tal som mynnar ut i standup, som lämnar en lättad och gapskrattande publik efter sig.

Maggan Hammar talar dessutom flytande engelska och franska, så hon passar utmärkt för en internationell publik.

Visa föreläsningar med Maggan Hammar

  Poesi på scen

  • Precis rätt ord i precis rätt ordningsföljd – sagda med perfekt timing. Maggan Hammar målar träffsäkra bilder med språket, som får oss att känna igen både vår inre och yttre värld i det som blir sagt.
  • Boka spoken word eller estradpoesi med Maggan Hammar, och ingen i salen lämnas oberörd.

  Den hemliga gästen

  • Vill du ha en rolig twist på mötet, konferensen eller 40-årskalaset? Maggan Hammar dyker upp på evenemanget och smälter in bland de andra gästerna – men bara nästan.
  • Vem skall hon ska vara? Det bestämmer ni tillsammans. Maggan med ett annat alias kommer som gäst bland alla andra. Någon från ledningen presenterar henne som en av de nyrekryterade/nyanställda i välkomsttalet.
   Senare håller hon ett tal för att ta tillfället i akt att presentera sig och säga några tacksamhetens ord. Talet är ett specialskrivet manus i samförstånd med kunden, med ämnen såsom vad ni står inför i framtiden, där hon även nämner några hon speciellt vill tacka/nämna som ovetandes sitter där..

Referenser

Vårt julmingel gästades av en hemlig gäst, som utgav sig för att vara nyanställd hos en av våra partners. Det var många ögonbryn som höjdes, och stämningen blev mer och mer ”spännande”. När det till slut avslöjades att det hela var påhittat, andades många ut. Mycket lyckat och uppskattat av oss och våra gäster, tack för väl genomfört skådespeleri!

Christer Nilsson

OSS Nordic AB

Maggan Hammar gjorde ett omtalat uppträdande som Optidevs nya HR-chef på vårt julfirande. Påläst och med humor fick hon med sig många skratt men också många som funderade på om rekryteringsprocessen på Optidev verkligen fungerar ☺. Mycket bra och uppskattat

David Landerborn

Maggan en riktig succé. Kom till minglet och gjorde anställda och gäster mycket fundersamma. Blev senare under kvällen presenterad av vår VD som ny försäljningschef inom företaget då han insett att han efter fem år inte mäktar med allt jobb. Att avtalet blev påskrivet dagen innan och att han tyckte det var lämpligt att träffa anställda och våra viktigaste kunder så fort som möjligt. Vår säljkår blev tagna på sängen och började oroligt titta på varandra. Därefter presenterade hon sina mål och hur hon skulle bidra till ytterligare framgångar på ett helt unikt sätt. Hon drev med personal och kunder som få klarar. Vi kan med varma händer rekommendera Maggan om ni vill ha en föreställning med högt i som ingen glömmer!

Annika Svensson

Marknadschef Ardex AB
Skicka en oförpliktande förfrågan på Maggan Hammar

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Maggan Hammar