Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Humoristisk föreläsning om mod och att bli lycklig & smart

Lena Frisk föreläsning

Lena Frisk

Ståuppkomikern Lena Frisk föreläser med sin humor och djärvhet om vikten att våga vara modig för att ta sig fram genom livet.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lena Frisk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hör ståupparen och komikern Lena Frisk föreläsa om hur du blir smart och lycklig liksom om att våga. När hon inte föreläser driver Lena Frisk komediklubben Mack, medverkar i TV och showar runtom i landet. Boka en Lena Frisk föreläsning här hos oss på Athenas!

Lena Frisk, kanske mest känd som ståuppare, klubbägare och TV-profil, började sin karriär inom musikalbranschen. Hon var både musikalartist och dansare. Under en Lena Frisk föreläsning tar hon med sig sin komiska ådra samtidigt som hon talar om kommunikation och att våga ta plats i livet.

Samma år – 2003 – som Lena Frisk utsågs till ”Årets kvinnliga komiker” fick hon sin egen talkshow på SVT. Denna talkshow hette ”Lena 21:30”. Hon har också medverkat i TV-produktioner såsom ”Babben & Co”, ”Snacka om nyheter” och ”På spåret”.

När Lena Frisk utnämndes till ”Årets kvinnliga komiker” löd motiveringen: ”Med sin vassa tunga, sceniska begåvning och ett djävlar anamma har hon blivit den nya ståupp-drottningen som Sverige längtat efter”. Dessa egenskaper kännetecknar en Lena Frisk föreläsning. Hon föreläser gärna om mod. Mod som i att våga stå på scenen, att våga utmana dig själv och göra nya saker eller mod som i att säga ifrån. Lena Frisk pratar likaså om, och på sitt humoristiska vis, hur du blir lycklig och smart.

Du kan boka en Lena Frisk föreläsning hos oss på Athenas. Hon är f.ö. en vass och underhållande konferencier som talar flytande danska.

Visa föreläsningar med Lena Frisk

  Lena Frisk föreläsning

  Hur man blir lycklig och smart

  • Det här är en ståuppkomikföreläsning om friskvård och kommunikation.
  • En humoristisk föreläsning om lycka och hur man utvecklar sin hjärna på ett enkelt sätt. Bygger på forskningsresultat som Lena Frisk bearbetat på sitt eget sätt och ger 25 års lycko- och smartgaranti.

  Lena Frisk föreläsning

  Våga!

  • Denna humoristiska föreläsning med Lena Frisk handlar om att våga stå upp, våga ta plats och att våga säga ifrån.
  • En rolig föreläsning som handlar om mod på olika sätt – t.ex. om att prata inför folk, att stå för sina åsikter, att våga möta sin rädslor med mera.

Referenser

Vårt mål var att få en trevlig stund där vi bara fick skratta! Det fick vi så vi är väldigt nöjda!

ST inom Åklagarmyndigheten

Stand up: blev en hit!

Linn Forslund, Barnmorska

Region Skåne

Lena var jordnärra och underhållande. Hon visade på stor flexibilitet och en tydlighet i kommunikationen inför uppdraget. Skulle definitiv kunna boka henne igen vid ett senare tillfälle.

Madeleine Söderlindh, SYV

Furuboda Folkhögskola

Mycket bra föreläsning! Inspirerande, kunskapshöjande och framför allt otroligt rolig. Lena kändes genuin, närvarande och skapade eftertanke utan att ge pekpinnar. Hon lyckades nå fram till en ganska stor och heterogen personalgrupp.

Helena Jonsson, Pedagog

Furuboda Folkhögskola
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lena Frisk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lena Frisk