Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Livet är som en sten i skon - det skaver om man inte gör något åt det

Ann Westin - Komiker

Ann Westin

Ann Westin är en hyllad komiker, inspiratör och föreläsare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ann Westin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Efter att ha turnerat landet runt med flera uppskattade shower och medverkat i olika populära TV-program, har Ann Westin blivit känd som en av Sveriges roligaste kvinnor. Nu kan du ta del av hennes tillspetsade syn på vardagen – boka ett event med Ann Westin hos Athenas! 

Mitt i livet sadlade Ann Westin om från undersköterska till komiker och ståuppare. Hon gjorde sitt första framträdande på den svenska standupens hemvist Norra Brunn år 1996. Sedan dess har Ann Westin varit med i många olika sammanhang och gjort sig känd som en av landets roligaste komiker.

Ann Westin är en av Sveriges mest respekterade och älskade komiker. Men vägen dit har varken varit rak eller självklar. Från ett liv som kantats av motgångar och motstånd, två hjärnblödningar och en skilsmässa, reste sig Ann Westin upp på benen igen och ändrade livsriktning. Idag är hon en prisad komiker som blivit historiskt utnämnd till ”Årets kvinnliga komiker” tre gånger om av Standupgalan. Ett år lät motiveringen såhär: ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. Det som gör Ann Westins komik uppskattad är den starka igenkänningsfaktorn och ärligheten som hon lyfter fram genom personliga och vardagliga händelser ur sitt eget liv.

Att Ann Westin har en ”trumpen attityd” och ”bastant fysisk framtoning” stärker intrycket av att hon är en rolig tjej som överraskar. Förutom att ha medverkat i TV-program som ”Babben & Co”, ”Släng dig i brunnen”, ”Snacka om nyheter”, har Ann Westin även turnerat med de hyllade showerna ”En liten jävla krogshow” och  ”En liten jävla kvinnorörelse”.

Showerna har Ann Westin genomfört tillsammans med andra kvinnliga komiker, däribland med Anna-Lena Brundin, Yvonne Skattberg och Zeid Anderson. Idag är hon verksam som konferencier, värd och showare på event.

Du kan boka Ann Westin som inspiratör, konferencier, värd, föreläsare eller moderator.

Visa föreläsningar med Ann Westin

    Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det

    • Ta del av Sveriges mest respekterade och älskade komiker Ann Westins omtumlande livsresa. En livsresa som kantats av motgångar och motstånd, två hjärnblödningar och en skilsmässa. En livsresa som tillslut fick en vändning då Ann blev historiskt utnämnd till Årets kvinnliga komiker tre gånger. För stenar kan ju vara allt från små ettriga, vassa småstenar till pimpstenar som bara gör en lite lenare och rundare.
    • I sin föreläsning inspirerar Ann oss alla till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. För om stenen skaver ska den ju bort! Ann berättar öppenhjärtigt och med karaktäristisk humor om vändpunkterna i sitt liv.
    • Med en mycket humoristisk syn på livet och med en jävlar anamma som hjälpt henne genom hjärnblödningar, misslyckade äktenskap och självtvivel, tar Ann oss genom en föreläsning som inspirerar oss till att tro att inget är omöjligt.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ann Westin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Ann Westin