Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ann Westin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Efter att ha turnerat landet runt med flera uppskattade shower och varit med i olika TV-program, har Ann Westin blivit känd som en av Sveriges roligaste kvinnor. Nu kan du ta del av hennes tillspetsade syn på vardagen – boka ett event med henne hos Athenas! 

Mitt i livet sadlade Ann Westin om från undersköterska till komiker och ståuppare. Hon gjorde sitt första framträdande på den svenska standupens hemvist – Norra Brunn – 1996. Sedan dess har Ann Westin varit med i många olika sammanhang och hon har gjort sig känd som en av landets roligaste komiker.

Under Standupgalan har Ann Westin utnämnts till ”Årets kvinnliga komiker” – två gånger. Ett år lät motiveringen såhär: ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. Det som gör Ann Westins komik uppskattad är att den ligger nära vardagen och hennes eget liv. Igenkänningsfaktorn är därför hög.

Att Ann Westin har en ”trumpen attityd” och ”bastant fysisk framtoning” stärker intrycket av att hon är en rolig tjej som överraskar. Förutom att ha medverkat i TV-program som ”Babben & Co”, ”Släng dig i brunnen”, ”Snacka om nyheter” etc. har Ann Westin även turnerat med showerna ”En liten jävla krogshow”, ”En liten jävla kvinnorörelse” o.s.v.

Showerna har Ann Westin genomfört tillsammans med andra kvinnliga komiker, däribland med Anna-Lena Brundin, Yvonne Skattberg och Zeid Anderson. Därutöver är hon verksam som konferencier, värd och showare på event.

Du kan boka Ann Westin som inspiratör, konferencier, värd, föreläsare eller moderator.

Visa föreläsningar med Ann Westin

    ”Jobbit: En standupshow”

    • Ta chansen att få uppleva Ann Westins hyllade standupshow där hon i äkta Ann Westin-anda berättar om sitt väldigt, väldigt jobbiga liv…
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ann Westin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Ann Westin