Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Hur stärker man sin livslust och hittar modet att våga förändras?

Bob Hansson - Författare, estradpoet och livsfilosof

Bob Hansson

Bob Hansson är en av Sveriges mest omtyckta poet och ordkonstnär. År 2010 tilldelades han ”SR:s stora novellpris” och utnämndes även till ”Yttrandefrihetens hjälte” av ALIS.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Bob Hansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bob Hansson är en av Sveriges mest omtyckta och lästa poeter. Som föreläsare och estradpoet inspirerar han till förändring och föreläser om hur en bra stämning på arbetsplatsen kan gynna företag att bli mer effektiva och gå med vinst. Med ett sinne för image, komik, lättillgängliga stora tankar och total scennärvaro är Bob Hansson en populär föreläsare och inspiratör. Boka Bob Hansson hos oss på Athenas! 

Bob Hansson är föreläsaren och estradpoeten som blev den första att vinna SM i Poetry Slam då det introducerades i Sverige för första gången år 1995.  Sedan dess har han skrivit flera diktsamlingar och prosaböcker. Hans senaste diktsamling kom ut år 2016 med titeln “Och grannsämjan är en långsam bödel”. Efter fyra diktsamlingar tog Bob Hansson paus från poesin och har därefter skrivit fyra romaner och intervjuboken ”Kärlek – hur fan gör man”. Att gå sin egen väg har ett pris, Bobs egensinnighet som han idag hyllas för, skapade problem under uppväxten och skolgången då han blev kallad för både “problembarn” och “värsting”. Men tack vare sin unika approach till livet har Bob Hansson nu varit en populär föreläsare och workshopledare i över tio år som genom sin karriär har uppträtt på scen tillsammans med flera av Sveriges mest älskade musiker, bl.a. Ola Salo och Joakim Thåström.

Idag föreläser Bob Hansson om hur en trivsam och effektiv arbetsplats kan uppnås med mjuka värden som lyhördhet, förtroende, tillit och närvaro som grundstenar.  Bob Hanssons turnéer, föreläsningar, shower och workshops genomsyras alltid av samma förhoppning – att stärka livslusten och påminna om att förändring alltid är möjligt.

Bob Hansson ger alltid järnet med en kärleksfull och energisk värme. Boka ett event som är något alldeles extra hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Bob Hansson

  Kärlek – hur fan gör man?

  • I den här föreläsningen översköljs du av kärlek och insikt genom att göra roliga övningar tillsammans med Bob Hansson. Kärleken är inte långt borta!

  Lust och motivation – hur gör man?

  • Hur kan man kombinera att ha kul med att vara duktig? Bob Hansson avslöjar knepen i denna föreläsning.

  Manlighet – hur fan gör man?

  • En man ska förena gamla traditioner med nya ideal – knepigt! Hur får man liksom rollerna att gå ihop? I den här föreläsningen pratar Bob Hanson om maskulinitet, ungdomliga misslyckanden, sexualitet och komplex.

  Vuxna hjältar – och viktiga möten!

  • Bob Hansson pratar om de personer som inspirerat honom under uppväxten när han var en ”värsting” och ett ”problembarn”. Dåliga stämplar till trots kan vi alla vara hjältar, till och med när vi inte vet om det själva.

  Från ADHD till ABC

  • Ta del av Bob Hanssons resa från att behöva kämpa sig igenom skolan till att bli ett med språket. En ordkonstnärs memoarer i en gripande, rolig och sprallig verbal förpackning.

  Prestation – här ligger jag och duger!

  • Hur räcker man till när man inte räcker till? Det är en konst som Bob Hansson gärna lär ut!

  Skrivkurser med workshops

  • Ta tillfället i akt att boka Bob Hansson för en rolig, lärorik och inspirerande skrivkurs med workshops som inte kommer likna någon annan kurs du tidigare varit på.

Referenser

Jag tror verkligen att alla i publiken lämnade föreläsningen med lite större hjärtan, precis så som vi önskade att det skulle bli! Bob höll en fantastiskt fin föreläsning där såväl skratt dom allvarsamma tankar blandades på ett perfekt sätt.

Viktoria Åkesson Forsman

Vd Art of mine - Creative center Falun
Skicka en oförpliktande förfrågan på Bob Hansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Bob Hansson