Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Bob Hansson - Författare, estradpoet och livsfilosof

Bob Hansson

Författare, estradpoet och livsfilosof

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Bob Hansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bob Hansson är en av Sveriges mest omtyckta poeter och  var en av de första som kunde göra sin grej bland sin generations diktare. Han vill plåstra om oss, få oss att växa och lätta på våra sorger från det som kallas livet. Ingen av oss är här för att krympa. Fixa ett event som är något alldeles extra – boka Bob Hansson hos oss på Athenas!

Att gå sin egen väg har ett pris. Bob Hansson kallades ”problembarn” och ”värsting” under uppväxten.  Idag hyllas han för sin egensinnighet och det som bara är han. Tack vare sin unika approach till livet och allt vad det innebär har Bob Hansson varit en populär föreläsare och workshopledare i över tio år.

Med sitt sinne för image, komik, lättillgängliga stora tankar och sin totala scennärvaro är Bob Hansson en av de få svenska poeter som faktiskt lyckats nå ut till en bredare publik. Bob Hansson är estradpoet och var först med att vinna SM i Poetry Slam när det hade premiär 1995. Sedan dess har han skrivit flera diktsamlingar och prosaböcker. Hans senaste diktsamling kom ut år 2016 med titeln ”Och grannsämjan är en långsam bödel”.

2010 tilldelades Bob Hansson ”SR:s stora novellpris” och utnämndes även till ”Yttrandefrihetens hjälte” av ALIS. Han har genom åren uppträtt på scen tillsammans med flera av Sveriges mest älskade musiker, bl.a. Ola Salo och Joakim Thåström.

Bob Hansson ger alltid järnet men på ett sätt som strör en kärleksfull och energisk värme över eventet. Du kan boka honom här hos Athenas!

Visa föreläsningar med Bob Hansson

  Kärlek – hur fan gör man?

  • I den här föreläsningen översköljs du av kärlek och insikt genom att göra roliga övningar tillsammans med Bob Hansson. Kärleken är inte långt borta!

  Lust och motivation – hur gör man?

  • Hur kan man kombinera att ha kul med att vara duktig? Bob Hansson avslöjar knepen i denna föreläsning.

  Manlighet – hur fan gör man?

  • En man ska förena gamla traditioner med nya ideal – knepigt! Hur får man liksom rollerna att gå ihop? I den här föreläsningen pratar Bob Hanson om maskulinitet, ungdomliga misslyckanden, sexualitet och komplex.

  Vuxna hjältar – och viktiga möten!

  • Bob Hansson pratar om de personer som inspirerat honom under uppväxten när han var en ”värsting” och ett ”problembarn”. Dåliga stämplar till trots kan vi alla vara hjältar, till och med när vi inte vet om det själva.

  Från ADHD till ABC

  • Ta del av Bob Hanssons resa från att behöva kämpa sig igenom skolan till att bli ett med språket. En ordkonstnärs memoarer i en gripande, rolig och sprallig verbal förpackning.

  Prestation – här ligger jag och duger!

  • Hur räcker man till när man inte räcker till? Det är en konst som Bob Hansson gärna lär ut!

  Skrivkurser med workshops

  • Ta tillfället i akt att boka Bob Hansson för en rolig, lärorik och inspirerande skrivkurs med workshops som inte kommer likna någon annan kurs du tidigare varit på.

Referenser

Jag tror verkligen att alla i publiken lämnade föreläsningen med lite större hjärtan, precis så som vi önskade att det skulle bli! Bob höll en fantastiskt fin föreläsning där såväl skratt dom allvarsamma tankar blandades på ett perfekt sätt.

Viktoria Åkesson Forsman

Vd Art of mine - Creative center Falun
Skicka en oförpliktande förfrågan på Bob Hansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Bob Hansson