Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Musse Hasselvall föreläsning - Om normer, motivation och mobbning

Musse Hasselvall

Kampsportsmästaren, programledaren och manusförfattaren Musse Hasselvall har motiverande och viktiga föreläsningar om mobbning, normer, samhället, sorg och sårbarhet.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Musse Hasselvall

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SM-mästare i kampsport, programledare, radiopratare och mer därtill. Musse Hasselvall har många hyllade projekt bakom sig och hans TV-program har nått ut till den breda publiken. I sina föreläsningar talar Musse Hasselvall inspirerande och engagerat om mobbning, normer och motivation - där han delar med sig av personliga upplevelser och erfarenheter. Boka en Musse Hasselvall föreläsning idag! 

Musse Hasselvalls karriär började bakom kameran då han både filmade och regisserade musikvideos, reklam och drama för att senare själv bli programledare. Han har skapat och synts i TV-serier såsom Rallarsving, Yippie-Kai-Yay, Välkomna nästan allihopa, PK-mannen och Livets hårda skola, för att nämna några.

Samhällets normer, rasism och mobbning är genomgående teman i många av Musse Hasselvalls projekt från både TV och radio. Med en öppenhet för sin egen bakgrund som mobbare, har han undersökt vad mobbning innebär och hur och varför det uppkommer. I den senaste produktionen PK-mannen, där han även har skrivit manus, belyser han den moderna mannens roll med frågor som rör jämställdhet, me too, samhället och dess rådande normer.

Musse Hasselvall har länge sysslat med kampsport och har tävlat på elitnivå i både Ju-Jutsu och MMA. Han är en riktig eldsjäl och kämpe när det kommer till motivation, inspiration och glädje i livet!

I sina uppskattade föreläsningar tar Musse Hasselvall upp rådande normer i samhället, men han talar även utifrån sin egen bok Sorgen – smärta är vekhet som lämnar kroppen, en bok som diskuterar ämnen som separation, sorg och sårbarhet och hur dessa känslor kan förknippas med rastlöshet och aggression.

Musse Hasselvall kan även bokas som konferencier och moderator till såväl små som stora evenemang.

Boka en Musse Hasselvall föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Musse Hasselvall

  Musse Hasselvall föreläsning

  Mobbning, normer, sorg och sårbarhet

  • Boka en föreläsning med Musse Hasselvall och djupdyk i ämnena mobbning, normer och motivation.
  • Musse föreläser även utifrån sin egen bok Sorgen – smärta är vekhet som lämnar kroppen, en bok baserad på en serie inlägg från sociala medier som Musse började skriva kort efter utbrottet från sin dåvarande flickvän och separationen från sin bortgångne far. Inlägg som blev till nio texter i boken om ämnena separation, sorg och sårbarhet.
  • Våga omfamna sorgen på en föreläsning med Musse Hasselvall och ta del av inspirerande samtal om hur sorg och sårbarhet kan förknippas med rastlöshet och aggression.

  Boka Musse Hasselvall som:

  • Moderator
  • Konferencier
Skicka en oförpliktande förfrågan på Musse Hasselvall

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Musse Hasselvall