Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Konferencier och moderator med stor tv-vana

Doreen Månsson

Doreen Månsson

Doreen Månsson är konferencier, programledare och föreläsare som är drivande, glammig samt interagerar med publiken på ett unikt och underhållande sätt!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Doreen Månsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Doreen Månsson har under sina 22 år som programledare och producent jobbat med allt från barnprogram till sena talkshower och kritiska samhällsprogram. Oavsett sammanhang och målgrupp lyser budskapet om allas lika värde och normkritiskt tänkande igenom. Detta i kombination med förmågan att kunna underhålla en publik har gjort att hon nominerats till både Kristallen och en Grammis. 

Doreen Månsson har jobbat som programledare, programskapare och producent. Med sin långa erfarenhet som TV-producent har hon en unik känsla för helheten där dramaturgin spelar en viktig roll. Som alltid när hon skapar ligger fokus på människors lika värde. Hon har producerat flera programserier om barns utsatthet och skrivit Grammisnominerade låtar om tunga men viktiga ämnen. Låtarna, “Dilemman med Doreen”, har under många år sjungits flitigt i skolor och körer runtom i Sverige.

Som konferencier och moderator har hon lett allt från chef- och näringslivsgalor till rena nöjes- och insamlingsgalor. Doreen bokas även flitigt för uppdrag på engelska. Hon har bland annat lett Stora ChefsgalanChildrens Climate PrizeBetsson bankett, Citycon daysEmmy Awards New YorkRUSTA dagarnaJ.Lindeberg awards , DLF galan och Världens barngalan. Inga uppdrag är för stora – eller för små för den delen – för Doreen!

Under en Doreen Månsson föreläsning talar hon gärna om ämnen som mångfald, normer och fördomar – ämnen som är mer aktuella än någonsin. Doreen Månsson är skicklig på att lyfta viktiga samhällsfrågor och vinkla dem på ett sätt så det blir intressant för målgruppen, oavsett ålder.

En Doreen Månsson föreläsning handlar om utanförskap och rasism. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med mångfaldsfrågor och kan utan problem kombinera sina erfarenheter för att skapa en helt unik och för tillfället anpassad föreläsning, med musik om så önskas.

Hör av dig till oss på Athenas för att boka Doreen Månsson till ditt nästa event!

Visa föreläsningar med Doreen Månsson

  Doreen Månsson Moderator

  Moderator/konferencier

  • Doreen Månsson är en drivande och  glammig moderator/ konferencier med stor erfarenhet av att driva både lättsamma och seriösa galor och banketter.
  • Som moderator och konferencier involverar och interagerar Doreen med publiken på ett unikt och underhållande sätt.
  • Doreen kan med fördel bokas både till svenska och engelska uppdrag.

  Boka skickliga Doreen Månsson som moderator eller konferencier och gör ert nästa event till en succé!

  Doreen Månsson föreläsning

  Mångfald, rasism, utanförskap och diskriminering

  • Doreen är en inspirerande och mycket uppskattad föreläsare. Hon talar om mångfald, rasism, diskriminering, utanförskap, och jämställdhet. Hon hämtar bland annat exempel från sin egen uppväxt i Nigeria där hon fick uppleva hur det var att vara minoritet som enda europé i klassen.
  • Doreen har lång erfarenhet av att arbeta med mångfaldsfrågor och kan utan problem kombinera sina erfarenheter för att skapa en helt unik och för tillfället anpassad föreläsning, med musik om så önskas.
  • Doreen brinner för att lyfta frågor som kanske framstår som svåra och på så sätt skapa förändring för framtiden.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Doreen Månsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Doreen Månsson