Laddar innehåll ...

Doreen Månsson - Programledare, producent och låtskrivare

Doreen Månsson

Programledare, producent och låtskrivare

Doreen Månsson har under sina 15 år som programledare och producent jobbat med allt från barnprogram till sena talkshower och kritiska samhällsprogram. Oavsett sammanhang och målgrupp lyser budskapet om allas lika värde och normkritiskt tänkande igenom. Detta i kombination med förmågan att kunna underhålla en publik har gjort att hon nominerats till både Kristallen och en Grammis. Boka Doreen Månsson som moderator, konferencier eller föreläsare till ditt nästa evenemang!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Doreen Månsson är skicklig på att lyfta viktiga samhällsfrågor och vinkla dem på ett sätt så det blir intressant för målgruppen, oavsett ålder. Som konferencier och moderator har hon lett allt från chef- och näringslivsgalor till rena nöjes- och insamlingsgalor. Som föreläsare talar hon gärna om ämnen som mångfald, normer och fördomar – ämnen som är mer aktuella än någonsin.

Vi har kunnat se Doreen Månsson i flera SVT-program som “Bolibompa”, “Doreen 21.30” och “Doreen kommer hem”. Hennes dokumentärserie om främlingsfientliga partier, “Välkomna nästan allihopa”, blev Kristallen-nominerat till bästa samhällsprogram medan hon själv blev nominerad till årets bästa kvinnliga programledare.

Doreen Månsson har även jobbat på Barnkanalen som programledare, programskapare och producent. Som alltid när hon skapar ligger fokus på människors lika värde. Hon har producerat flera programserier om barns utsatthet och skrivit Grammisnominerade låtar om tunga men viktiga ämnen. Låtarna, “Dilemman med Doreen”, har under många år sjungits flitigt i skolor och körer runtom i Sverige.

Som programledare och producent har Doreen Månsson lång erfarenhet av att bygga innehåll i olika temadagar och event. Dessutom kan hon konsten att fånga och underhålla en publik, oavsett ålder eller sammanhang.

Boka Doreen Månsson hos Athenas!

  Doreen Månsson kan bokas som:

  • Konferencier
  • Moderator
  • Föreläsare, där hon talar om:
   – Allas lika värde
   – Normkritiskt tänkande
   – Fördomar
   – Rasism
   – Mångfald
   – Integration
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden