Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Kattis Ahlström - Journalist, programledare, f.d. generalsekreterare

Kattis Ahlström

Journalist, programledare, f.d. generalsekreterare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kattis Ahlström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kattis Ahlström har lett stora produktioner i tv och radio, jobbat som chefredaktör och generalsekreterare. Med en mångårig erfarenhet av att leda och förmedla budskap kan hon hjälpa dig att vässa kommunikationen på jobbet, i ledningsgruppen eller hemma runt köksbordet. Hennes främsta områden är skola, sjukvård och rättighetsfrågor, men hon kan ta sig an det mesta. Oavsett om det är som föreläsare, konferencier eller moderator sätter hon en trygg, proffsig guldkant på ditt evenemang!

Kattis Ahlström är en Kristallen-belönad programledare som har lett några av Sveriges största tv-produktioner genom tiderna. Med lång erfarenhet, gedigen kompetens och en förmåga att läsa av publiken ror hon ditt evenemang tryggt i hamn!

Året var 2000 och det var dags för Sveriges största tv-produktion någonsin. Tillsammans med Anders Lundin hade Kattis Ahlström fått uppdraget att leda Eurovision Song Contest, men trots miljontals tittare över hela Europa var hon lika jordnära och professionell som alltid.

Kattis Ahlström har varit programledare för flera produktioner i radio och tv, däribland Melodifestivalen, Uppdrag granskning, välgörenhetsgalor och Nobelstudion. Hon har även letat efter okända arvingar i dokumentärserien Arvinge okänd tillsammans med Niklas Källner. Utöver programledarskapet har hon ett djupt socialt engagemang och har varit aktiv i Rädda Barnen, Lilla barnets fond och generalsekreterare i BRIS.

I många år har Kattis Ahlström jobbat på heltid med att kommunicera och sprida budskap genom olika kanaler. Nu delar hon med sig av sina bästa tips för att informationen ska flöda smidigt, tydligt och ända fram, oavsett om det är på kontoret, under mötet, i ledningsgruppen eller hemma. Hon erbjuder också skräddarsydd coachning som förbereder dig inför att framträda i media, faciliterar ledningsgruppen eller gör dig till en bättre talare och ledare.

Kattis Ahlström sprider en atmosfär som får både publik, underhållare och arrangörer att känna sig trygga. Med stor scenvana, varm humor och en unik förmåga att skapa kontakt med publiken ger hon ditt evenemang det där lilla extra!

Du kan boka Kattis Ahlström som föreläsare, konferencier eller moderator.

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Kattis Ahlström

  Kommunicera med lust och självförtroende (föreläsning)

  • I dag lever vi i ett samhälle där det gäller att kunna göra sin röst hörd och effektivt få fram sitt budskap. Därför är det är viktigare än någonsin för både chefer, medarbetare och privatpersoner att behärska kommunikation.
  • Kattis Ahlström utgör den ovanliga kombinationen av att vara utbildad journalist och dessutom ha erfarenhet av att leda organisationer. Med andra ord är hon expert på samtalsmetodik, intervjuteknik och kommunikation genom både bild, tal och text.
  • I denna föreläsning får du massor av tips och metoder för att du ska kunna bli en självsäker och tydlig kommunikatör. Dessutom får du lära dig mer om vikten av närvaro och bli skicklig på att upptäcka och utveckla kommunikativa förmågor hos både dig själv och andra.

  Skräddarsydd media- och samtalsträning

  • Kattis Ahlström har en stor scenvana och har coachat flera personer som uppträder i media, men även privatpersoner som vill utvecklas som ledare, talare eller presentatörer.
  • Här är en unik möjlighet för dig att inte bara bli smidig när det gäller mediala sammanhang, men även på konferensen, mötet, arbetsintervjun eller under konflikter på arbetsplatsen. Få nyttiga insider-tips på hur du kan både svara på frågor och ställa rätt frågor i alla sammanhang!

  Facilitering av ledningsgrupper

  • Har ni kört fast i ledningsgruppen? Är det svårt att hitta handlingskraft, kreativitet och fatta beslut? Kattis Ahlström hjälper er hitta smarta, strategiska och effektiva sätt att arbeta på.

  Bli en bättre talare/presentatör/chef

  • Många av oss ska vid ett eller annat tillfälle tala inför människor, göra informationsfilmer till webbplatsen eller hålla en presentation. Några av oss gör det nästan dagligen. Hur får man bukt med nervositeten, slipar sin retorik och får fram sitt budskap på ett effektivt sätt?
  • Kattis Ahlström skräddarsyr upplägg för grupper på 1-10 personer för att träna på förmågan att kommunicera och presentera ett budskap på bästa sätt. Roliga övningar framför och bakom kameran varvas med teori inom kommunikationsteknik. Ta chansen att höra ett riktigt proffs dela med sig av sina bästa tips!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kattis Ahlström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kattis Ahlström