Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Multitalangen och underhållaren som livar upp ditt evenemang!

Nassim Al Fakir - TV-profil och multitalang

Nassim Al Fakir

Tv-profilen och multitalangen Nassim Al Fakir sätter garanterad fart på ditt evenemang med sin energi och humor!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Nassim Al Fakir

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nassim Al Fakir har spelat musik sedan han var fyra år. Hans musikalitet har lett till att han har spelat in en egen skiva, och han har dessutom varit rösten till en av karaktärerna i den tecknade Disneyfilmen "Frost". Som programledare för "Bolibompa", författare till barnböcker och som högaktuell i "Let's Dance" 2016 är han ett välkänt ansikte för de allra flesta ålderskategorier. Nassim Al Fakir har onekligen många strängar på sin lyra. Ta del av dem och boka ett evenemang hos oss på Athenas!

Nassim Al Fakir tillhör den särdeles begåvade Al Fakir-familjen som lyckats frambringa flera kända musiker, skådespelare och tv-profiler. Nassim Al Fakir är själv ett kärt ansikte för många barn i Sverige då han har medverkat i produktioner som ”Bolibompa”, ”Bobster” och ”Anaconda” på SVT.

Den musikaliska talangen, ömsint vårdad sedan Nassim Al Fakir var fyra år, har öppnat för roliga möjligheter: han har släppt sin egen platta, ”Ute och cyklar”, varit med i musikalen ”Pippi Långstrump – ett äventyr på is” och gjort rösten till snögubben Olof i Disneys succéfilm ”Frost”. Nassim Al Fakir är också skådespelaren bakom rollen Dino Panini i filmatiseringarna av Martin Widmarks älskade barnböcker ”Lasse-Majas detektivbyrå”.

Förutom musiken har Nassim Al Fakir även sysslat med modevisningar och reklamjobb, innan han blev programledare för ”Anaconda” 2007. Detta öppnade upp för en rad tv-medverkanden och han har bland annat varit programledare för ”Vi i femman” och ”Lilla melodifestivalen”. Han har gett ut barnböcker som ”Trudeluttbussen” och kokboken ”Galet god mat” och 2015 gav han ut två singlar ”Hopp” och ”Full”. För sitt föredömliga arbete med barn och musikalitet tilldelades han 2013 utmärkelsen ”Alfons-Bokalen”.

Nassim Al Fakir är en multitalang utan dess like, så det är föga förvånande att han briljerar även som föreläsare, konferencier och moderator. Boka honom hon oss på Athenas om du vill säkra ett oförglömligt evenemang fyllt av sprudlande energi, lekfullhet och högklassig underhållning!

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Nassim Al Fakir

    Föreläsningar med Nassim Al Fakir

    • Du kan boka Nassim Al Fakir som värd, konferencier, moderator eller föreläsare.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Nassim Al Fakir. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Nassim Al Fakir

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Nassim Al Fakir