Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Multitalangen och underhållaren som livar upp ditt evenemang

Nassim Al Fakir, programledare, föreläsare, umderhållare, artist, barnprogramledare, Trazan och Banarne

Nassim Al Fakir

Tv-profilen och multitalangen Nassim Al Fakir sätter fart på ditt evenemang med sin energi och humor.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Nassim Al Fakir

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nassim Al Fakir har spelat musik sedan han var fyra år. Hans musikalitet har lett till att han har spelat in en egen skiva, och han har dessutom varit rösten till en av karaktärerna i den tecknade Disneyfilmen "Frost". Som programledare för "Bolibompa", författare till barnböcker och som högaktuell i "Let's Dance" 2016 är han ett välkänt ansikte för de allra flesta ålderskategorier. Han är just nu aktuell i den folkkära klassikern "Trazan och Banarne" som Banarne när barnprogrammet blir musikal oktober 2020. Han har onekligen många strängar på sin lyra.

Nassim Al Fakir tillhör den särdeles begåvade Al Fakir-familjen som lyckats frambringa flera kända musiker, skådespelare och tv-profiler. Han är själv ett välbekant ansikte för många barn i Sverige då han har medverkat i produktioner som ”Bolibompa”, ”Bobster” och ”Anaconda” på SVT.

Den musikaliska talangen, ömsint vårdad sedan Nassim Al Fakir var fyra år, har öppnat upp för roliga möjligheter: han har släppt sin egen platta ”Ute och cyklar”, varit med i musikalen ”Pippi Långstrump – ett äventyr på is” och gjort rösten till snögubben Olof i Disneys succéfilm ”Frost”. Nassim Al Fakir är också skådespelaren bakom rollen Dino Panini i filmatiseringarna av Martin Widmarks älskade barnböcker ”Lasse-Majas detektivbyrå”.

Nassim Al Fakir är en multitalang utan dess like, så det är föga förvånande att han briljerar även som föreläsare, konferencier och moderator. Boka honom hon oss på Athenas om du vill säkra ett oförglömligt evenemang fyllt av sprudlande energi, lekfullhet och högklassig underhållning.

I samarbete med Promotor Media

Foto: Mehdi Bagherzadeh

Visa föreläsningar med Nassim Al Fakir

  Inspirationsföreläsning

  • I inspirationsföreläsningen med Nassim Al Fakir berättar han om hur det var att växa upp i en musikalisk familj med två olika kulturer och religioner, hans ingång till TV-, film- och teatervärlden och om hur livet som pappa har påverkat honom.
  • På ett humoristiskt, men samtidigt djupt eftertänksamt sätt, speglar Nassim sin barndom. Nassim är som vi alla vet ett energiknippe och lever efter mottot ”Testa! Du vet inte om du kan innan du har testat.” Han är helt övertygad om att det inte är farligt att misslyckas. Publiken inspireras till att våga säga JA!
  • Han pratar om sin dyslexi, sin kärlek till musiken och sitt aktiva träningsliv. Han delar med sig av tankar och känslor kring att vara pappa och att bygga sin egen familj tillsammans med Lina Hedlund.

  Konferencier och moderator

  • Du kan boka Nassim Al Fakir som värd, konferencier, moderator eller föreläsare. Nassim Al Fakir skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Nassim Al Fakir

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Nassim Al Fakir