Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Hur får man motgångar till att bli en superkraft?

Anders Bagge, musikproducent, musiker, Idol, sångtextförfattare,, Murlyn Music, Idoljury

Anders Bagge

Musikproducenten som vet hur tungt ett misslyckande kan väga och hur man gör om motgången till framgång. Boka en inspirerande föreläsning med glädjespridaren Anders Bagge.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Bagge

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anders Bagge gjorde sig känd som den positiva och humoristiska jurymedlemmen i det populära TV-programmet Idol. Men bakom framgångssagan och alla lyckade projekt, under leendet och värmen finns det dock hela tiden en baksida och en djupare historia. Det är först nu i vuxen ålder som Anders kan förstå sig på sitt unga jag. Nu föreläser Anders Bagge för att motivera och inspirera andra att följa sina drömmar, att man duger som man är, och att man trots motgångar kan resa sig igen!

Därför ska du boka en Anders Bagge föreläsning

 • Med en genomgående värme fångar Anders allas uppmärksamhet och pratar öppet om sitt liv som kantats av både med- och motgångar, om musiken, resan med Idol, kärleken till sina hundar.
 • Anders Bagge pratar om vikten av ett gott ledarskap, och att man kan lyckas även om skolan inte var en framgångssaga – Vill man så kan man.
 • Med egna upplevelser talar han om stresshantering, panikångest, självmedicinering och hur man hittar balansen i livet.

Det finns nog ingen i Sverige som missat vem Anders Bagge är. Med sitt vänliga leende och en välvilja för allas framgång, har han etablerat en plats i många hjärtan och är idag en av Sveriges folkkära profiler. Anders har brunnit för musik sedan barnsben och hängde ofta med sin pappa i studion. Under sina år i skolan var Anders med i flera band och i slutet av 90-talet startade han ”Murlyn Music”, produktionsbolag med stora framgångar internationellt. Anders har jobbat med världsartister som Madonna, Janet Jackson, J.Lo, och Céline Dion. Men bakom hans leende och alla framgångar fanns hela tiden ett mörker.

I många år förstod inte Anders varför han i perioder mådde dåligt och varför tankarna malde i huvudet. En dag i New York föll han ihop på gatan, det visade sig vara Anders första möte med panikångest. Nu mer än 20 år senare har Anders landat i sig själv och är redo inspirera och motivera andra att följa sina drömmar.

Vägen till framgång är aldrig lätt, men med en Anders Bagge föreläsning får ni verktygen för att komma in på rätt väg från början. Boka Anders Bagge hos Athenas.

Visa föreläsningar med Anders Bagge

  Anders Bagge Föreläsning

  En krokig skolgång – Om att växa, ta plats och att tro på sig själv

  • Anders Bagge fick sin ADHD-diagnos först i vuxen ålder, men vet utifrån egna upplevelser att klassrummet och skolgården inte alltid är de lättaste av platser. När koncentrationen sviktar är det svårt att hänga med. Med en framgångssaga bakom sig inspirerar och motiverar Anders barn och ungdomar till att tro på sig själva, att våga ta plats, om vikten av utbildning och att man duger som man är!
  • Till lärare och ungdomsledare pratar Anders om vikten av gott ledarskap, bra kontakt, förståelse och stresshantering. Hur man kan bemöta barn och ungdomar för att tillåta och hjälpa dem växa. Att finnas där som stöd och att behandla alla på ett rättvist och hjälpande sätt.
  • Anders Bagge är såväl en inspiratör som en viktig förebild!

  Målgruppen är ungdomar i högstadie- och gymnasieåldern. Men även en blandning av praktiker som arbetar med unga. Fältassistenter, enhetschefer, lärare, rektorer, elevhälsan, ledare inom idrott, strateger, samordnare och kommunchefer.

   

  Bakom fasaden – en livsresa kantad av både framgång och motgång

  • Anders Bagge är en framgångsrik låtskrivare och musikproducent som arbetat med världsartister världen över. För svenska folket är han en folkkär TV-profil som i flera år varit en självklar jurymedlem i TV4:s musiktalangtävling Idol. Han är även stjärnan i det egna programmet “Cirkus Bagge”.
  • Anders är en mycket uppskattad föreläsare. I sin föreläsning berättar Anders öppenhjärtigt om sitt liv, musiken, resan med Idol och om kärleken till sina hundar. En livsresa som kantats av både framgångar och motgångar. Bakom TV-personligheten, det vänliga leendet och alla framgångar, finns också ett mörker, en ångest och en kamp för att hitta sig själv.
  • När musiken är det som skänker en livsglädje, vad gör man då när det inte går som man tänkt sig? Låt dig inspireras och hitta styrka när Anders Bagge föreläser om sitt liv och karriär!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Bagge

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Bagge