Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Lär dig arbeta med din personlighet och förverkliga dina drömmar

Nikki Amini

Nikki Amini

Nikki Amini är en svensk marknadsförare med många år inom nöjes- och mediabranschen. Bland svenska folket är hon kanske mest känd som jurymedlem i Idol från 2016 till 2020.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Nikki Amini

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bakom kulisserna har hon haft en lång och framgångsrik karriär inom PR och marknadsföring i musikbranschen. Bland världsstjärnorna hon arbetat med finns bland andra Lady Gaga, Rihanna och Avicii. Hennes förmåga att hitta nya potentiella popstjärnor och samtidigt ge friska medvindar under hela resan, gav henne till slut jobbet som jurymedlem på Idol.

Idag är hon aktuell med boken I Can Make You a Star. Boken är delvis en biografi över Aminis liv, men kanske ännu mer en inspirationsbomb, full av konkreta tips som hjälper dig att nå dina drömmar, oavsett vilken bransch det gäller.

Därför ska du boka Nikki Amini

  • Du får en föreläsning som passar företag och organisationer i alla branscher – med avstamp i musikbranschen ger Amini konkreta tips för att uppnå ditt bästa jag.
  • Nikki Amini är en naturlig och peppande talare som givit henne flera jobb i både tv och radio. Hennes historia är lika fascinerande som den är värdefull.
  • Lär dig vända dina svagheter och motgångar till något positivt och lär dig att inte skämmas för de aspekter som gör dig stark – oavsett om dessa för stunden råkar krocka med dagens normer.

Alla som sett henne på Idol eller i någon av hennes intervjuer i bland annat Värvet, Framgångspodden och P4 Extra, har antagligen lagt märke till Nikki Aminis självsäkra och färgstarka personlighet. Hon vet vad hon letar efter, hur hon kan marknadsföra det och hur hon kan coacha människor till att bli sitt bästa jag. Kanske viktigast av allt är att hon också delar med sig av den informationen med sällsynt klarsynthet.

Men självsäkerhet och klarsynthet är drag som inte nödvändigtvis faller alla naturligt. Normer och kultur sätter båda en ram för vad som anses vara bra och dåliga egenskaper. Hon pratar mycket om att nyckeln till framgång ligger i personligheten. Att inspireras av andra är bra, men att försöka kopiera någon annan är sällan en långsiktig lösning – varken för karriären eller för ditt välbefinnande.

Nikki Amini använder en stor dos självreflektion, humor och konkreta tips när hon pratar om allt som berör marknadsföring och personlig utveckling. Hon utgår inte från någon väletablerad modell, utan har utformat en egen metod för att effektivt arbeta med personligt varumärke, utveckling och motivation. Få förutsättningarna att visa upp ditt bästa jag, prestera på topp och ta dig an utmaningar på ett sunt sätt som gynnar både dig själv och dina medmänniskor.

Visa föreläsningar med Nikki Amini
Skicka en oförpliktande förfrågan på Nikki Amini

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Nikki Amini