Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Kreativitet & Entreprenörskap

Josephine Forsman _Föreläsning_Athenas

Josephine Forsman

Josephine Forsman - föreläsare och Polarpris-moderator. Ta del av 30 års erfarenhet inom musik, kreativitet och entreprenörskap

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Josephine Forsman

 • Josephines engagerande stil och personliga anekdoter inspirerar åhörarna att omsätta idéer till handling. Hon lyfter publiken till nya höjder och tänder en gnista som varar långt efter att presentationen är över.
 • Få konkreta tips och råd för att boosta kreativiteten i din organisation. Josephine delar verktyg och metoder som har visat sig framgångsrika i hennes egna projekt och företag.
 • Som en uppskattad moderator vid evenemang som Polarpriset och Musikförläggarnas Pris, har Josephine en gedigen erfarenhet av att presentera och moderera på hög nivå.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Josephine Forsman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med 30 års erfarenhet i bandet Sahara Hotnights och som grundare av det internationella utbildningsprogrammet LOUD, erbjuder Josephine Forsman en exceptionell mix av expertkunskap, praktiska råd och värdefulla insikter. Hon delar generöst med sig av konkreta verktyg och strategier för att stimulera kreativitet och engagemang. Oavsett om du är verksam inom musikbranschen, utbildningssektorn eller bara söker efter ny inspiration, erbjuder Josephine en unik möjlighet att förnya och berika din verksamhet.

Därför ska du boka Josephine Forsman

 • Josephines engagerande stil och personliga anekdoter inspirerar åhörarna att omsätta idéer till handling. Hon lyfter publiken till nya höjder och tänder en gnista som varar långt efter att presentationen är över.
 • Få konkreta tips och råd för att boosta kreativiteten i din organisation. Josephine delar verktyg och metoder som har visat sig framgångsrika i hennes egna projekt och företag.
 • Som en uppskattad moderator vid evenemang som Polarpriset och Musikförläggarnas Pris, har Josephine en gedigen erfarenhet av att presentera och moderera på hög nivå.

När du bokar Josephine Forsman till ditt event får du inte bara en föreläsare, du får en skräddarsydd upplevelse full av inspiration, expertkunskap och konkreta verktyg. Med över 30 års erfarenhet från musikscenen, som skapare av Sahara Hotnights, samt internationella utbildningsprogram som LOUD, erbjuder Josephine en unik blandning av kreativitet och affärsstrategi. Med Josephines breda erfarenhet kan hon anpassa sitt innehåll för en mängd olika målgrupper.

För elever och pedagoger erbjuder hon en inspirerande och gripande föreläsning där hon använder musiken som en lins för att utforska hopp, drömmar och personlig utveckling. Hon talar om hur stark musikutbildning och kreativitet kan vara grundpelare för elevernas akademiska och personliga framsteg. Hon delar också med sig av konkreta verktyg och praktiska strategier för att införliva kreativitet och musik i läroplanen.

När det kommer till företag och organisationer vänder Josephine blicken mot entreprenörskap och ledarskap. Hon vet hur man omvandlar kreativa visioner till praktiska lösningar och hur man kan använda kreativitet som ett verktyg för förändring. Med hennes bredd av erfarenheter och expertkunskap är hon en unik röst som kan tala till många olika aspekter av livet och arbete.

Förutom att vara en uppskattad föreläsare är Josephine även en begåvad moderator och konferencier. Hennes karismatiska närvaro och skarpa sinne för dialog gör varje evenemang till en engagerande och minnesvärd upplevelse. Hon lyckas inte bara hålla publikens uppmärksamhet, utan också lyfta fram andra talare och säkerställa att evenemangets mål och budskap når fram.

Oavsett publik levererar Josephine Forsman en anpassad och målinriktad föreläsning som erbjuder konkreta verktyg och praktisk visdom. Om du letar efter en föreläsare som kan göra verklig skillnad, är Josephine Forsman det självklara valet.

Visa föreläsningar med Josephine Forsman
Josephine Forsman föreläsning

Konsten att balansera kreativitet och affärsstrategi

Känner du att ditt företag eller organisation har fastnat i gamla vanor och behöver ny energi? Josephine Forsman är lösningen på ditt problem. Hon fokuserar på entreprenörskap och ledarskap och vet hur man förvandlar kreativa idéer till praktiska lösningar. Josephine anpassar sitt budskap efter din specifika målgrupp och unika behov.

 • Josephine delar generöst med sig av sin egen resa, inklusive erfarenheter från sin tid som grundare av det kända rockbandet Sahara Hotnights.
 • Dra nytta av insikter från en erfaren expert inom både musikbranschen och affärsvärlden.
 • Få konkreta verktyg för att initiera en positiv förändring inom organisationen.
 • Upplev en föreläsning som inte bara är informativ, utan också djupt inspirerande.

Om du är redo att ta ditt företag eller din organisation till nästa nivå, är det dags att boka en föreläsning med Josephine Forsman. Upplev en föreläsning som inte bara utbildar, utan som också inspirerar och utrustar dig för framgång.

Josephine Forsman föreläsning

Stärk elevers utveckling genom musik och kreativitet

Strävar din skola eller kommun efter att höja elevernas engagemang men vet inte hur? Låt Josephine Forsman visa vägen med hennes engagerande och inspirerande föreläsningar. Josephine tar med sin unika erfarenhet från musikscenen och internationella utbildningsprogram för att ge både elever och lärare verktyg för att lyckas.

 • För elever blir hennes föreläsningar en resa genom musik, hopp och drömmar. Hon ger konkreta exempel och inspirerande berättelser som lyfter och motiverar.
 • För skolpersonal och kommuner erbjuder Josephine Forsman inte bara inspiration utan också praktiska lösningar. Hon delar generöst med sig av verktyg och strategier för att införliva kreativitet och musik i läroplanen. Med henne får ni inte bara en föreläsare, ni får en partner i ert arbete för att skapa en rikare, mer engagerande utbildningsmiljö.

Så, om du är redo att ta nästa steg för att berika och förbättra din utbildningsverksamhet, är Josephine Forsman det självklara valet. Vänta inte, boka en föreläsning idag och upplev skillnaden.

Josephine Forsman Moderator

Erfaren Moderator & Konferencier

Letar du efter en moderator eller konferencier som inte bara håller i trådarna, utan också lyfter hela evenemanget till en ny nivå? Med en bakgrund som programledare i både radio och TV, och som erfaren moderator för prestigefyllda evenemang som Polarpriset och Musikförläggarnas Pris, garanterar Josephine Forsman en minnesvärd upplevelse.

 • Josephines unika förmåga att engagera och inspirera gör att ditt evenemang blir både lyckat och minnesvärt.
 • Hon har en sällsynt skicklighet att lyfta fram andra talare och säkerställa att evenemangets budskap och mål verkligen når fram till publiken.
 • Det är inte bara en person på scenen; det är en dialog, en interaktion som blir möjlig tack vare Josephines expertis och karisma.

Med Josephine vid din sida kommer ditt evenemang att nå nya höjder av engagemang och inspiration.

Referenser

Josephine är en inkännande, kunnig och generös inspiratör som delar med sig av den insikten vi, som aldrig har varit på turné, saknar och är nyfikna på! Med mer insyn i musikbranschen från ett kvinnligt perspektiv tar jag med mig mer mod, inspiration och drivkraft att fortsätta följa min passion, numera med ännu fler verktyg i ryggsäcken efter Josephine. Tack!

Linnea Axelsson

Musiker

Det som var allra bäst med föreläsningen var Josephines förmåga att bjuda in mig som lyssnare och förmedla sitt budskap på ett inspirerande och relaterbart sätt. Det väckte ett driv i mig som lever vidare långt efter föreläsningens slut. Att även få med sig ett antal konkreta tips på vägen var också toppen!

Linnéa Eriksson

Miljökonsult/låtskrivare

Att få lyssna till Josephine var en viktig faktor för min musikaliska kreativa utveckling. Det var underbart att höra en så meriterad musiker dela sin klokskap med kristallklar logik och ett varmt generöst hjärta som en kontrast till en annars ganska hemlighetsfull, kall och hård bransch. Ett av många konkreta tips var att verkligen ta vara på chanser man får och kontakter man har, vilket verkligen har varit en lyckosam strategi för mig personligen.

Helena Richardssonentreprenör/artist

Entreprenör/artist
Skicka en icke-bindande förfrågan på Josephine Forsman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Josephine Forsman