Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Humorföreläsning om samtidsmänniskans behov av rutiner och strukturer

Anders Jansso

Anders Jansson

En av våra mest populära komiker aktuell med en ny föreläsning som blandar humor och igenkänning med skarpa samtidsanalyser.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Jansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

För de flesta förknippas Anders Jansson med humor, och det med all rätta. Anders Jansson har synts i humorprogram så som "Hipp Hipp" och TV4:s "Halvvägs Till Himlen". Han har gjort succé med sin första soloshow "Kom in och Stäng Dörren" och han har medverkat i flertal radio och TV-sammanhang. I dagsläget är Anders Jansson aktuell med en ny föreläsning som delvis granskar samtidens individualism och vårat allt mer växande behov av rutiner. Självklart med en stor dos humor inblandat. Boka en Anders Jansson föreläsning i dag hos oss på Athenas!

En Anders Jansson föreläsning ger dig:

 • En föreläsning packad med humor, idéer och nya tankegångar
 • Förståelse av samtiden och hur nya behov kommer behöva tillfredsställas
 • Igenkänningshumor i sitt esse samt aha!-upplevelser

Anders Jansson började sin humorkarriär i Lund där han i sällskap med Johan Wester skrev ett flertal spex som blev oerhört uppskattade av Lundaborna. Efter det tog humorkarriären fart på allvar och i dag är Anders Jansson en av våra mest uppskattade och populära komiker, föreläsare och programledare.

Med sin förra och första soloshow ”Kom In och Stäng Dörren” fick Anders Jansson ta emot hyllningar från såväl media som publiken. Detta ledde till en uppbokad Sverigeturné. Nu är en ny Anders Jansson föreläsning aktuell där han med finess, humor och igenkänning diskuterar samtidens individualism, och vårat växande behov av rutiner och strukturer. En Anders Jansson föreläsning tar avstamp i humorn, men ger en också något tänkvärt att fundera över på vägen hem.

Boka en Anders Jansson föreläsning i dag hos oss på Athenas och förvänta dig ett gott skratt blandat med samtidsanalyser och nya, spännande tankegångar!

Anders Jansson kan även bokas som konferencier!

Foto: Morgan Norman

Visa föreläsningar med Anders Jansson

  Anders Jansson föreläsning

  Min Hjärna är Dum i Huvudet! – En komisk föreläsning om vårt mest överskattade organ

  Komikern Anders Jansson gör en humoristisk djupdykning in i kroppens mest fantastiska organ – hjärnan. Så om du satt och småsov under biologilektionen i skolan så får du nu en ny chans att förstå varför vi skrattar rakt ut när någon trillar omkull, hur det kommer sig att vissa människor är rädda för ost och vad det är som gör att vi människor är så lätta att hjärntvätta. Som vanligt när Anders Jansson tar sig an ett ämne så gör han det med hög igenkänning och många skratt.

   

Referenser

Mycket bra. Vi skrattade så vi knappt kunde andas!

Kontorschef

Handelsbanken

Fantastisk! Anders är så bra!

HR direktör

Doggy AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Jansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Jansson