Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Anders Jansson föreläsning - komiker och föreläsare

Anders Jansson

En av våra mest populära komiker, föreläsare och programvärdar är aktuell med en ny föreläsning som blandar humor och igenkänning med samtidsanalyser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anders Jansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

För de flesta förknippas Anders Jansson med humor, och det med all rätta. Anders Jansson har synts i humorprogram så som "Hipp Hipp" och TV4:s "Halvvägs Till Himlen". Han har gjort succé med sin första soloshow "Kom in och Stäng Dörren" och han har medverkat i flertal radio och TV-sammanhang. I dagsläget är Anders Jansson aktuell med en ny föreläsning som delvis granskar samtidens individualism och vårat allt mer växande behov av rutiner. Självklart med en stor dos humor inblandat. Boka en Anders Jansson föreläsning i dag hos oss på Athenas!

Anders Jansson började sin humorkarriär i Lund där han i sällskap med Johan Wester skrev ett flertal spex som blev oerhört uppskattade av Lundaborna. Efter det tog humorkarriären fart på allvar och i dag är Anders Jansson en av våra mest uppskattade och populära komiker, föreläsare och programledare.

Karaktärer som Tiffany Persson, utrikeskorrespondenten Morgan Pålsson och Mike Higgins har alla gemensamt att det är Anders Jansson bakom kreationerna. Med andra ord – Anders Jansson vet hur man skapar humor som leder till skratt i alla hem och stugor.

En Anders Jansson föreläsning ger dig:

 • En föreläsning packad med humor, idéer och nya tankegångar
 • Förståelse av samtiden och hur nya behov kommer behöva tillfredsställas
 • Igenkänningshumor i sitt esse samt aha!-upplevelser

Med sin förra och första soloshow ”Kom In och Stäng Dörren” fick Anders Jansson ta emot hyllningar från såväl media som publiken. Detta ledde till en uppbokad Sverigeturné. Nu är en ny Anders Jansson föreläsning aktuell där han med finess, humor och igenkänning diskuterar samtidens individualism, och vårat växande behov av rutiner och strukturer. En Anders Jansson föreläsning tar avstamp i humorn, men ger en också något tänkvärt att fundera över på vägen hem.

Anders Jansson har även lett och medverkat i flera radio och TV-sammanhang. Han har bland annat varit programvärd för Melodifestivalen, Fotbollsgalan och programledare för Time Out på TV4. I radio har han medverkat i Morgonpasset i P3 och i podden Nördigt, för att nämna några.

Boka en Anders Jansson föreläsning i dag hos oss på Athenas och förvänta dig ett gott skratt blandat med samtidsanalyser och nya, spännande tankegångar!

Anders Jansson kan även bokas som konferencier!

Visa föreläsningar med Anders Jansson

  Anders Jansson föreläsning

  Regler Rutiner och Ritualer – En Humorföreläsning

  • Vi ser oss gärna som fria och spontana människor – men är vi verkligen det? I en tid av ökad individualism och självstyre är vårt behov av rutiner och gemensamma strukturer större än någonsin. Detta är en Anders Jansson föreläsning som tar med oss på en humoristisk resa bland skapelseberättelser, bensträckare och klämdagar. Garanterad igenkännings-humor och överraskande aha-upplevelser!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anders Jansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Jansson