Laddar innehåll ...

Isak Jansson - Komiker och manusförfattare

Isak Jansson

Komiker & manusförfattare

Isak Jansson syns regelbundet på standupklubbar både här hemma och utomlands och har redan hunnit med tre soloföreställningar. Den senaste med den ödmjuka titeln “Isak Jansson löser alla världens problem på 60 minuter”. Vid sidan av ståuppandet skriver han manus, regisserar och radiopratar. Vill du ha aktuell, intelligent komik som gör bestående intryck är Isak Jansson rätt person för ditt nästa evenemang!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Har man en gång sett Isak Jansson vill man se mer. Han sysslar med standup och spokenword-monologer som tänjer på gränserna. Ofta absurt, alltid roligt. Perfekt för den kräsne bokaren som vill uppleva intelligent komik och skratta sig tårögd tillsammans med andra.

Isak Jansson debuterade på standupscenen 2007 och har sedan dess haft en stadigt växande skara av fans. 2011 gjorde han sin första soloföreställning, ”Filosofi för sinnesslöa”, senare kom ”Allt är floristernas fel” och ”Isak Jansson hatar Isak Jansson”. 2016 turnerade han med succéföreställningen ”Isak Jansson löser alla världens problem på 60 minuter”, där publiken fick bestämma vilka problem han skulle lösa innan tiden var ute.

Vid sidan av ståuppandet skriver Isak Jansson manus, radiopratar och regisserar. Han har jobbat med bl.a. Robins (SVT), Inte OK (TV3) och Pensionärsjävlar (Kanal 5) och är en av rösterna i humor- och satirprogrammet Tankesmedjan i P3.

Isak Jansson har turnerat både här hemma och utomlands och medverkar ofta på bl.a. RAW comedy club. Hans föreställningar kännetecknas av skruvad samhällskomik med inslag av träffsäkra analyser som får publiken att vrida sig av skratt.

Boka Isak Jansson för ett oförglömligt evenemang!

    Event med Isak Jansson

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och få mer information om Isak Jansson och hans föreställningar. Han skräddarsyr alltid sina uppdrag efter dina önskemål och behov!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden