Laddar innehåll ...

Hampus Hedström föreläsning - Hur YouTube blev mitt heltidsjobb

Hampus Hedström

Mångfacetterad underhållare med en av Sveriges största humorkanaler på YouTube

Hampus Hedström är en av Sveriges främsta YouTuber:s med över 200.000 prenumeranter och miljontals visningar. På scen är han engagerad, ödmjuk, energisk och nyfiken. I sina föreläsningar talar han om att nå sina drömmar och mål, samt om reklambranschen och digital marknadsföring. Han gör även standup och kan bokas som moderator eller konferencier till ert evenemang. Hampus Hedström kan bokas här på Athenas! 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hampus Hedström har förutom sin otroliga karriär på YouTube även synts i TV-serier på Viasat, programlett Guldtuben 2017 och Kids Choice Awards i Los Angeles. 

Hampus Hedströms främsta kanal är YouTube. Med sina humoristiska sketcher och underhållande videos har han nått ut till den breda massan med över 200.000 prenumeranter och miljontals visningar.

Idag föreläser Hampus Hedström om sin karriär, om sin uppväxt och att driva företag redan som 15-åring. Dessutom förklarar han hur det är att ha YouTube som heltidsjobb, och hur han lyckades med den bedriften. Hampus har även en föreläsning om hur företag kan tänka i sin digitala marknadsföring, och hur det är för företag att jobba med influencers som han själv.

På scen är Hampus Hedström energisk, ödmjuk och nyfiken. Ett självklart val som föreläsare, moderator eller konferencier till ert evenemang!

Boka Hampus Hedström här hos oss på Athenas!

Foto: Robert Eldrim

  Hampus Hedström föreläsning

  Hur man oavsett dröm når sina mål

  • Denna föreläsning riktar sig mot en yngre publik där han berättar om sin uppväxt, hur han började driva företag redan som 15-åring och hur YouTube-karriären kom att bli ett heltidsjobb. Han delar med sig av sitt tankesätt och hur detta kan tillämpas för att nå sina drömmar och mål. En föreläsning om det skolan inte lärde dig.

  Hampus Hedström föreläsning

  I framtidens mediehus som 19-åring

  • Denna föreläsning riktar sig mot en äldre publik. Han delar med sig av lärdomar, hur företag bör tänka i sin digitala marknadsföring och hur det är för företag att jobba med influencers som honom själv.
   En kreativ föreläsning som visar företag hur reklambranschen totalt ändrat riktning och hur man hänger med.

  Hampus Hedström föreläsning

  Hampus Hedström kan även bokas som:

  • Moderator
  • Konferencier
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden