Laddar innehåll ...

Jan Bylund & Mattias Lundberg

Jan Bylund & Mattias Lundberg

En komiker & en psykolog

Duon Jan Bylund & Mattias Lundberg presenterar “Den lyckliga pessimisten”, en föreställning om optimist-maffian, självhjälpsböcker och hysterisk mindfulness. Trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden. Varför är det så? Boka en underhållande föreställning som med lika delar psykologi och humor levererar träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor!


Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi går på fler kurser, köper fler böcker och anlitar fler coacher än någonsin med förhoppningen att de ska hjälpa oss uppnå total lycka och framgång. Ändå får många av oss lust att strypa nästa person som säger “tänk positivt”. Varför är det så? Har vi blivit mätta på mindfulness?

Mattias Lundberg är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, docent i psykologi vid Umeå universitet och författare till ett flertal böcker om bl.a. olika människotyper. Han är mycket duktig på att förklara komplexa psykologiska sammanhang på ett enkelt och underhållande sätt. Jan Bylund är komiker, programledare och ett känt ansikte för svenska folket från TV-program som “Släng dig i brunnen”, ”Söndagsöppet” och ”Bingolotto”.

Tillsammans utgör de ett underhållande team som med träffsäkra analyser går till humoristisk attack mot “optimist-maffian”, samtidigt som du får en oförglömlig kväll. Du kan boka dem här hos Athenas!

    Den lyckliga pessimisten

    • Du tänker positivt, du upplever med alla sinnen och hemma dignar hyllorna av självhjälpsböcker. Ändå är du inte lycklig hela tiden. Livspusslet är fortfarande olöst, kometkarriären tog aldrig fart, och du glömde (igen) att använda alla sinnen när du åt din svettiga lunchsmörgås. Men ärligt talat, är det så farligt?
    • I den här humoristiska föreställningen gör Jan Bylund & Mattias Lundberg upp med “tänk positivt”-maffian. De får oss att inse att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, och att det är helt okej.
    • I stället för att köpa ännu en självhjälpsbok; lägg pengarna på något som gör att du har roligt och mår bra – på riktigt. Boka en helkväll med Jan Bylund & Mattias Lundberg!
Kunder som har upplevt föreläsningar med Jan Bylund & Mattias Lundberg

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden