Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Jakob Öqvist - Programledare, radiopratare och ståuppare

Jakob Öqvist

Ståuppkomiker, programledare och radiopratare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jakob Öqvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Morgonpigga Jakob Öqvist har med sin breda erfarenhet av teater, radiopratande och ståuppande utvecklat en särdeles uppskattad och kvicktänkt konferencierpersonlighet. Med vassa slutrepliker, humoristiska anekdoter och ett speciellt sinne för improvisation kryddar han din tillställning och ror den vilt och gungande - men säkert - i hamn. Boka Jakob Öqvist hos Athenas om du är ute efter ett evenemang med lika delar humor och professionalism!

Länge har det varit Jakob Öqvists finurliga nutidsanalyser och träffsäkra humor som mött oss när vi slått på tv:n eller radion på morgonkvisten. Under 6 år var han en av programledarna i tv- och radiosända ”VAKNA! med the Voice” och i dag finner vi honom i ”Morronrock” i den populära radiokanalen ”Rockklassiker”. Han är också en skicklig ståuppare och uppskattad konferencier!

Skådespelandet fick tidigt en betydande plats i Jakob Öqvists liv. Redan som 11-åring gick han med i ett teatersällskap och gymnasiet gick han på Södra Latins teaterlinje. Under ett antal år arbetade Jakob Öqvist som skådespelare på heltid och figurerade då i flera olika teateruppsättningar och tv-program. Skådespelarfärdigheterna i kombination med en rapp tunga och häpnadsväckande improvisationsförmåga har både tagit honom till teatersport-SM och gett honom första plats i en teatersporttävling på restaurang Engelen i Stockholm.

År 2000 tog Jakob Öqvist sin humor till en ny nivå och ur den flitiga skådespelaren föddes en ståuppkomiker. Han har gjort standup på bland annat Gröna Lundsteatern, Fåfängan, tv-sända RAW och är uppträder frekvent på Norra Brunn i Stockholm. Tillsammans med tre andra är han delägare av “STOCK” (Stockholm Comedy Klubb), som utöver att ordna klubbar, galor och utbildningar även arrangerar norra Europas största standup-festival “Skrattstock”.

Jakob Öqvist har många års erfarenhet av att underhålla en publik. Med ordets förmåga och sinne för situationskomik framkallar han många skratt medan han skickligt guidar ditt evenemang genom programmet. Som en av Sveriges mest bokade konferencierer är Jakob Öqvist ett säkert kort och ett säkert skratt!

Visa föreläsningar med Jakob Öqvist

    Evenemang med Jakob Öqvist

    • Jakob Öqvist kan bokas som konferencier, moderator eller ståuppkomiker.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Jakob Öqvist. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jakob Öqvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jakob Öqvist