Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Självledarskap för hållbar framgång

Karin Otterbjörk_Athenas_Föreläsare

Karin Otterbjörk

Karin Otterbjörk - Från chef till föreläsare i självledarskap. Hon hjälper team att prestera under tryck med fokus på välbefinnande och motivation.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Karin Otterbjörk lyfter svåra ämnen på ett lätt sätt och skapar på så vis en trygg och fokuserad miljö. Hon är flexiblel med skräddarsydda lösningar samt lyhörd i feedback för vad just den enskilda gruppen behöver.

Kent Johansson, Falkenberg Strandbad Visa alla referenser

Därför ska du boka Karin Otterbjörk

 • Stärk ditt team med beprövade självledarskapsstrategier.
 • Få konkreta verktyg för att hantera förändring effektivt.
 • Öka teamets engagemang och prestation med nycklar från Karin.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Karin Otterbjörk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Upptäck hemligheten bakom hållbar framgång med Karin Otterbjörk. Med 10 års erfarenhet i självledarskap och som författare till ”Palla trycket”, erbjuder Karin strategier som omvandlar stress till produktivitet och innovation. Låt Karin inspirera ditt team till att prestera sitt bästa, oavsett omständigheter.

Därför ska du boka Karin Otterbjörk

 • Stärk ditt team med beprövade självledarskapsstrategier.
 • Få konkreta verktyg för att hantera förändring effektivt.
 • Öka teamets engagemang och prestation med nycklar från Karin.

Tänk dig en arbetsdag där varje uppgift känns som en bergsklättring – energin är låg, motivationen sviker, och stressen är ett konstant moln över dagen. Det är här föreläsare Karin Otterbjörk kommer in i bilden. Med en unik förmåga att omsätta vardagliga utmaningar till lärande och tillväxt, erbjuder Karin Otterbjörk föreläsningar som inte bara inspirerar utan också ger praktiska verktyg för att hantera dessa utmaningar. Genom att boka Karin Otterbjörk till ditt event får din organisation en föreläsning som förändrar synen på självledarskap och arbetslivets krav.

Karin är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap om hur vi kan navigera i ett arbetsliv som ständigt förändras. Hennes insikter bygger på över ett decenniums erfarenhet av ledarskap, psykologi och beteendevetenskap, kombinerat med personliga erfarenheter som chef och ledare. Detta har resulterat i hennes uppmärksammade bok, vilken blivit ett viktigt verktyg för många i ledande positioner.

Att boka Karin Otterbjörk till ditt event innebär en investering i organisationens framtida framgång. Karins föreläsningar är mer än bara ord de är en väg till hur man skapar en hållbar arbetsmiljö där medarbetarna känner sig värderade, motiverade och redo att möta de utmaningar som kommer. Karin ger dig och ditt företagF en föreläsning som både berör och utbildar. Låt Karin hjälpa ditt team att omvandla stress och utmaningar till kreativitet, samarbete och framgång.

Visa föreläsningar med Karin Otterbjörk
Karin Otterbjörk Föreläsning

Palla trycket - Hur du utvecklar ett hållbart självledarskap

Är du trött på konstant stress och press i arbetslivet? Snabba förändringar, tidspress, och otydligheter skapar en miljö där många kämpar med att hålla huvudet över vatten. Det är här Karin Otterbjörk kommer in.

 • Lär dig att hantera och omvandla stress till drivkraft med Karins beprövade metoder baserade på hennes bok ”Palla trycket”.
 • Karins föreläsningar erbjuder praktiska och mentala verktyg för att förbättra självkännedom, målfokusering och skapa långvarig motivation.
 • Anpassade föreläsningar som möter just dina behov och utmaningar, hjälper dig att bygga en stark grund för ett gott arbetsliv.

Karin Otterbjörks expertis i att leda sig själv och andra till ett hållbart självledarskap är mer än bara en föreläsning; det är en väg till verklig förändring. Ta steget idag och boka Karin för att ge ditt team de verktyg de behöver!

Karin Otterbjörk Föreläsning

Palla trycket - Leda andra till ett hållbart självledarskap

Kämpar du med att hålla din och ditt teams energi och motivation uppe i en ständigt föränderlig arbetsmiljö? Karin Otterbjörks föreläsning kan vara lösningen du söker. Med fokus på ”Palla trycket – Leda andra till ett hållbart självledarskap”, erbjuder Karin insikter och verktyg som gör dig till en mer resilient och inspirerande ledare.

Genom Karins föreläsningar får du lära dig att:

 • Bibehålla din motivation och energi, även under tuffa perioder.
 • Använda ledarskapsförmågor som höjer ditt teams energi och drivkraft.
 • Utveckla och implementera strategier för effektivt självledarskap inom ditt team.

Karin Otterbjörk erbjuder mer än bara teori, hon ger praktiska verktyg som förvandlar utmaningar till möjligheter och säkerställer att ditt ledarskap inte bara är hållbart nu, utan även i framtiden.

Referenser

Din föreläsning gav oss verkligen mervärde och vi kommer att smälta våra konferensdagar och sedan förvalta det vi tagit till oss och vi kommer med stor sannolikhet att vilja ses mer framöver.

Camilla, Chef

Statlig myndighet

Med värme, humor och stor kunskap skapar Karin ett engagemang som väcker lusten till utveckling hos åhörare. Karin bygger lätt upp ett förtroende hos deltagarna och får dem att vilja öppna upp och lära/testa nya angreppssätt på allt från det personliga ledarskapet till hur kundresan kan förändras. Kan starkt rekommendera Karin!

Johanna Svalstedt

Affärsområdeschef

I vårt rådande affärsklimat med stora både förändringar på både global och lokal nivå utsätts vi som arbetar på ett internationellt företag med olika sorters krav. Det är oftast utmanande och spännande men det kräver mycket av oss alla som individer. Att då kunna leda sig själv är avgörande för att själv må bra men även för organisationen att vara en hållbar organisation. Karin ger på ett fantastiskt inspirerande sätt sin syn på självledarskap och ger verktyg som är enkla att ta till sig och också att kunna diskutera i grupp. Föreläsningen med Karin var en sådan investering för oss alla, oavsett chef eller inte, som påverkade både hjärnan och hjärtat. Jag kan varmt rekommendera Karin för att öka kunskapen om självledarskap och även få ökad självinsikt samt bygga en hållbar organisation!

Sofia Opitz, VD

AOP Health Nordic

En höjdpunkt under vår konferens var den inspirerande föreläsningen ”Arbetsglädje smittar” av vår fantastiska gästföreläsare Karin Otterbjörk. Med utgångspunkt från självledarskapet där hjärnan, våra beteende och vårt eget ansvar stod i fokus så delade Karin med sig av sin kunskap. Karin skapade insikter och gav oss verktyg som kommer vara till stor hjälp i vårt dagliga arbete och det kommer hjälpa oss att skapa en motiverande arbetsmiljö med fokus på glädje och engagemang. Ett varmt tack till Karin för denna mycket inspirerande föreläsning.

Åsa Rune, Affärsområdeschef

Medhouse

Karin var en självklar del i ett av våra talangprogram där hennes del var att få deltagarna att skapa ett hållbart självledarskap. Deltagarna fick med sig en rad verktyg som de både kunde använda sig av i programmet, på arbetsplatsen och i sin privata vardag. Jag kan varmt rekommendera henne och hennes tjänster.

Stina Persdotter, Kompetensutvecklare

Tre

Vi har varit väldigt nöjda med Karin Otterbjörk som utbildare. Hon är professionell, har själv en lång erfarenhet av att arbeta i målfokuserade, komplexa organisationer med höga krav på lönsamhet. Karin har lätt att relatera till och förstå den verksamhet våra medarbetare arbetar i vilket inneburit att medarbetarna snabbt fått ett förtroende för henne. Upplägget med olika teman och uppgifter mellan utbildningstillfällena har varit bra.

Anna Svahn, Head of HR

Nordics at Bayer
Skicka en icke-bindande förfrågan på Karin Otterbjörk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Karin Otterbjörk
Karin Otterbjörk

5 av 5 stjärnor

Karin Otterbjörk lyfter svåra ämnen på ett lätt sätt och skapar på så vis en trygg och fokuserad miljö. Hon är flexiblel med skräddarsydda lösningar samt lyhörd i feedback för vad just den enskilda gruppen behöver.

Kent Johansson, Falkenberg Strandbad Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Karin Otterbjörk