Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Säkra framtidens försäljning med kunskap om digital kommunikation

Oliver Lopez

Oliver Lopez

Oliver Lopez är föreläsare och författare till B2B-handboken “Skapa Värde Eller Dö”. Han är framförallt känd för sin expertis inom värdebaserad försäljning, kundupplevelse och digital kommunikation.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Oliver Lopez

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Efter att ha jobbat som säljare i många år, insåg Oliver att kundresan förändrats. Att kunder gjorde mer digitalt än tidigare och att en stor del av besluten i köpresan baserades på den research kunden gjorde digitalt. Detta var många år innan 2020 då verkligheten för företag förändrades fullständigt och digitaliseringen som Oliver pratat om sedan 2013 var ett faktum.

Från att ha börjat med klassisk telefonförsäljning, fortsatte Oliver till att hantera stora komplexa affärer med globala kunder under den sista tiden som anställd. Idag driver han sitt eget bolag i vilket han hjälper B2B-företag att möta kunder i den nya köpresan. Genom att kombinera traditionell B2B-försäljning med modern marknadsföring har Oliver hjälpt all ifrån startups, Saas-företag samt stora globala företag att utveckla sin försäljning för att kunna möta de nya krav vi idag ser. Som partner till HubSpot innehar Oliver den unika kombinationen att vara en säljare som förstår affärsdrivande digital marknadsföring.

Att kombinera nya verktyg, processer och system för att optimera sin kunddialog är en förutsättning för att förbli relevant. Oliver hjälper framgångsrikt företag att skapa affärer, samt förbättra kundbemötandet i digitala kanaler. I sin bok lyfter Oliver fram ett antal byggstenar som krävs för att skapa lönsamma affärer genom en enkel modell:

1. Du måste veta vem du försöker nå

2. Du måste veta var denna person befinner sig i sin digitala resa

3. Du behöver ett budskap som sticker ut från mängden.

Lyckas du få ihop dessa tre pelare, så har du tagit många kliv i rätt riktning – den mot en skalbar och optimerad försäljning.

Därför ska du boka Oliver Lopez

  • Få hjälp att framtidssäkra försäljningen – Lopez ger konkreta förslag för hur ditt företag kan maximera försäljningen i framtiden. Han ger tydliga jämförelser med strategier som idag kan verka logiska, men som riskerar att bli verkningslösa redan imorgon.
  • Som talare är Oliver Lopez inspirerande och uppmuntrande. Hans föreläsningar lämpar sig lika bra på kick-offs, marknads- och säljevents som för företag som vill modernisera sig och ligga steget före konkurrenterna.
  • Du, medarbetare och kunder får inblick i vanliga felsteg och hur man bör tänka för att möta framtidens utmaningar – och göra om dem till möjligheter.

Det är aldrig enkelt för företag att anpassa sin verksamhet till de utmaningar och möjligheter som framtiden kommer att erbjuda. Med Structsales har Oliver Lopez skapat en plattform där företag kan få hjälp med allt som rör försäljning och digital kommunikation.

Det övergripande temat i Oliver Lopez föreläsningar är digitalisering. Han har flera års erfarenhet av att ta företag in i framtiden med nya digitala lösningar. Att förstärka och säkra försäljningen är fokus, men kundtjänst, internkommunikation och nästan alla delar av ett företags processer kan gynnas av förståelse om vart den digitala utvecklingen är på väg.

Visa föreläsningar med Oliver Lopez

Oliver är en modern säljtalare och konsult med fokus på hur du skapar och utvecklar din säljorganisation.

Oliver Lopez – brinner för att hjälpa företag att ta steget in i framtiden. Modernisera ditt företags kommunikation både internt och externt. Han pratar ofta och anpassat på ämnen som:

 

  • Försäljning
  • Kundupplevelse
  • Värdebaserad försäljning
  • Digital kommunikation

I sina föreläsningar använder Oliver Lopez sig av mycket humor och glimten i ögat.

Han bjuder på konkreta tips att modernisera, förstärka och säkerställa den försäljning som tar ditt företag till nästa nivå. Det handlar mycket om digitalisering och samtidigt hur man anpassar kommunikationen med kunder utifrån digitaliseringens restriktioner och unika fördelar.

Att möta kunden i rätt tid med rätt meddelande är fortfarande en konst som kan vara skillnaden mellan en bra och mindre bra säljare. Men när det kommer till platsen, gäller det att öppna ögonen för onlinevärlden – för online är allt oftare rätt plats i dagens och framtidens digitala marknad.

För att boka eller veta mer om Oliver Lopez föredrag – kontakta oss på Athenas!

Skicka en icke-bindande förfrågan på Oliver Lopez

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Oliver Lopez