Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Navigera framtidens försäljning med AI

Oliver Lopez

Oliver Lopez

Oliver Lopez belyser hur AI kan revolutionera din B2B-försäljning och fördjupa kundrelationer i dagens digitala värld.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Oliver Lopez

 • Lär dig navigera den digitala köpresan effektivt och framgångsrikt med Olivers expertis.
 • Oliver delar med sig av konkreta tips och metoder för att effektivisera din försäljningsprocess.
 • Lär dig av Olivers breda erfarenhet att skapa en stark och framtidssäker försäljningsstrategi.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Oliver Lopez

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Oliver Lopez är din guide i den digitala omvandlingen. Hans unika blandning av klassiska och AI-drivna försäljningsstrategier erbjuder praktiska insikter och innovativa lösningar för att framgångsrikt navigera i den föränderliga affärsvärlden. Med erfarenhet från att ha hjälpt allt från start-ups till globala företag, omvandlar Oliver försäljningsmetoder för att möta dagens marknad. Hans föreläsningar är fyllda med handfasta tips och strategier, vilket ger dig verktyg för att förnya och stärka din försäljning i en AI-dominerad värld. Var med och forma framtidens försäljning med insikter från en ledande expert.

Därför ska du boka Oliver Lopez

 • Lär dig navigera den digitala köpresan effektivt och framgångsrikt med Olivers expertis.
 • Oliver delar med sig av konkreta tips och metoder för att effektivisera din försäljningsprocess.
 • Lär dig av Olivers breda erfarenhet att skapa en stark och framtidssäker försäljningsstrategi.

Vill du veta hur ditt företag kan stärka sin position och försäljning i en alltmer digitaliserad värld? Oliver Lopez, med sin gedigna erfarenhet från start-ups till globala företagsstrukturer, är den föreläsaren som kan ge dig svaren. Från hans tidiga dagar inom telefonförsäljning till att hantera komplexa affärer med stora internationella kunder, har Oliver byggt upp en djupgående förståelse för försäljningsprocessens alla skeden och hur de påverkas av teknik.

Genom att boka Oliver Lopez för en föreläsning får ditt team tillgång till hans breda kunskap om försäljning, samt hans specifika insikter om hur AI och digitala verktyg kan optimera och förnya försäljningsmetoder. Han har praktisk erfarenhet av att implementera dessa tekniker i verkliga försäljningssituationer, vilket ger honom en unik förmåga att förklara både fördelarna och utmaningarna de innebär.

Oliver har en sällsynt insikt i hur traditionell försäljning och modern teknologi bäst kombineras för att skapa starka och varaktiga kundrelationer. Hans framgångar som partner till HubSpot och hans roll i att driva sitt eget bolag har gett honom en praktisk förståelse för både de strategiska och operativa aspekterna av försäljning idag.

Att boka Oliver Lopez till ditt event innebär en möjlighet att få konkreta råd och strategier som är direkt anpassade till din organisations behov och utmaningar. Med Oliver som guide kan ditt företag säkert navigera i en värld där anpassning och innovation är nyckeln till framgång. Oliver är föreläsaren som hjälper ditt företag att nå nya höjder!

Visa föreläsningar med Oliver Lopez
Oliver Lopez Föreläsning

AI:s betydelse i framtidens försäljning

I en värld som snabbt formas om av teknologisk utveckling och AI:s framfart, står vi inför en omvälvande förändring i hur försäljning och kundkommunikation hanteras. Med AI:s växande roll blir det allt tydligare att det inte längre handlar om utan när säljare kommer att ersättas och automatiseras. Detta väcker både möjligheter och hot; företag som inte snabbt anpassar sig riskerar att bli efterlämnade. I denna era av snabba förändringar och osäkerhet, presenterar Oliver Lopez sin expertis och insikter.

Oliver Lopez föreläsning erbjuder:

 • En underhållande och minnesvärd upplevelse med skratt.
 • Praktiska, direkt tillämpbara tips för försäljningsstrategi och kundkommunikation.
 • Värdefulla insikter i hur AI omvandlar försäljning och kundrelationer, samt hur man undviker vanliga fallgropar.

Att boka Oliver Lopez är en investering i din organisations förmåga att förstå och tillämpa AI inom försäljning. Med hans expertis kan ditt team ta ett steg framåt i den digitala eran.

Oliver Lopez Föreläsning

Optimera din Försäljning

Vill du maximera ditt företags försäljningspotential? Oliver Lopez är din nyckel till framgång. Med fokus på försäljning och konkreta strategier är han redo att hjälpa din organisation att nå nya höjder.

 • Upptäck hur Oliver Lopez kan anpassa sin expertis för att optimera din försäljningsprocess och öka din omsättning.
 • Oliver delar sina insikter om social selling och hur det kan förvandla ditt företags säljstrategi.
 • Oavsett om du behöver modernisera din försäljnings- eller marknadsföringsstrategi, kan Oliver hjälpa dig att skapa en skräddarsydd lösning för att nå dina mål.

Oliver Lopez är en respekterad föreläsare med en passion för att ta företag till nästa nivå. Genom att dra nytta av hans expertis inom försäljning och marknadsföring kan din organisation uppnå större framgång. Kontakta Athenas idag för att boka Oliver och ta det första steget mot en mer framgångsrik framtid för ditt företag eller organisation.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Oliver Lopez

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Oliver Lopez