Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Att väcka drivkraft och motivation på jobbet

Magnus H Johansson_Athenas_Föreläsare

Magnus H Johansson

Magnus H Johansson inspirerar till utveckling och framgång på jobbet med sina fängslande berättelser och effektiva strategier.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Stort tack för en grym och inspirerande föreläsning! Upplägget var spot on! Vi kommer definitivt att höra av oss längre fram och fortsätta samarbetet.

Serbest Nizarki, Enhetschef, Amnesty International Visa alla referenser

Därför ska du boka Magnus H Johansson

 • Magnus inspirerar med både humor och allvar kring hur vi kan bli medvetna om vad som format oss till dem vi är. Du får verktyg som utvecklar ditt personliga ledarskap mot framgång och välmående i din yrkesroll.
 • Magnus kan med fängslande storys och konkreta tips hjälpa dig och dina medarbetare att hitta den inre drivkraften till att nå dit ni vill.
 • Magnus föreläsningar passar alla. Motivation, arbetsglädje och kommunikation passar inte bara i sälj- och serviceorganisationer utan även på skolor, i kommuner och regioner, på myndigheter och i vården. 
Skicka en icke-bindande förfrågan på Magnus H Johansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du motiveras till resultat utöver det vanliga?  Då är Magnus H Johansson rätt person! Han har förmågan att fånga sin publik med fängslande storys, talande exempel och konkreta tips. Magnus har inspirerat och utbildat 1000-tals företag och organisationer. Han talar om hur vi, genom att utveckla och leda oss själva, tillsammans kan skapa fantastiska resultat på jobbet. Magnus har en unik förmåga att förstå sina kunders verksamhet och att koppla individuella drivkrafter till organisationens mål. Han är expert på att belysa hur våra hjärnor både kan förstöra och möjliggöra vår framgång. Önskar du en riktigt bra föreläsning där deltagarna efteråt säger ”Nu jäklar ska jag…” och sedan gör det, då ska du boka Magnus H Johansson.

Därför ska du boka Magnus H Johansson

 • Magnus inspirerar med både humor och allvar kring hur vi kan bli medvetna om vad som format oss till dem vi är. Du får verktyg som utvecklar ditt personliga ledarskap mot framgång och välmående i din yrkesroll.
 • Magnus kan med fängslande storys och konkreta tips hjälpa dig och dina medarbetare att hitta den inre drivkraften till att nå dit ni vill.
 • Magnus föreläsningar passar alla. Motivation, arbetsglädje och kommunikation passar inte bara i sälj- och serviceorganisationer utan även på skolor, i kommuner och regioner, på myndigheter och i vården. 

Tänk dig en vanlig dag på kontoret, där kommunikationen flyter smidigt, motivationen är på topp, och alla arbetar mot gemensamma mål. Det är just denna typ av arbetsmiljö som föreläsare Magnus H Johansson, med sina 30 år av erfarenhet inom näringslivet, specialiserar sig på att skapa. Som entreprenör, toppsäljare, ledare, författare och coach har han skapat en unik expertis som gör honom till en mycket uppskattad och rutinerad föreläsare.

Magnus föreläsning är mer än bara ord, det är en resa som förvandlar. Han har drivit stora och framgångsrika utbildningsprocesser inom kommunikation och försäljning, vilket speglas i hans föreläsningar. Bland tidigare nöjda kunder finns bland annat Academic Work, Amnesty International, Lundbergs fastigheter, SEB och SOS Alarm. Hans böcker, som ”Myror kan fånga elefanter” och ”Försäljning enklare än du tror”, är ytterligare bevis på hans djupgående kunskap och förståelse för hur man skapar framgång.

När du bokar Magnus till ditt event, får du en föreläsning som kombinerar vetenskapliga fakta med personliga insikter och humor. Hans föreläsningar är inte bara informativa, utan de väcker också känslor, inspirerar till skratt och motiverar åhörarna att sträva efter personlig och professionell utveckling.

En Magnus H Johansson bokning innebär en garanti för en föreläsning som gör skillnad. Med tusentals föreläsningar och workshops bakom sig, erbjuder Magnus en upplevelse som berör, utbildar och inspirerar. Välj Magnus H Johansson för en föreläsning som inte bara informerar, utan som även inspirerar och förvandlar.

Visa föreläsningar med Magnus H Johansson
Magnus H Johansson föreläsning

Varför går du till jobbet? – Hitta drivkraften nå unika resultat!

Magnus föreläser med brinnande entusiasm om de drivkrafter som påverkar vår motivation både i yrkes och
privatlivet. Aktuell forskning blandas med humor, talande exempel och konkreta metoder när Magnus föreläser om förändring, rädslor, självkänsla och vikten av positiv energi. Magnus har en unik förmåga att förstå sina kunders verksamhet
och att koppla individuella drivkrafter till organisationens mål.

Detta får du med dig:

 • Lär dig att känna igen vad som motiverar dig i både yrkes- och privatlivet.
 • Få konkreta metoder för att hantera rädslor och stärka din självkänsla för att uppnå bättre resultat.
 • Förstå vikten av positiv energi och hur den kan transformera din arbetsplats till en mer produktiv och harmonisk miljö.
Magnus H Johansson föreläsning

Varför går de till jobbet? - Motiverande ledarskap i en omvälvande tid

Omvärldens ständiga förändringar skapar oro på marknaden. Krig, energikris och lågkonjunktur gör både medarbetare, leverantörer och kunder osäkra. Detta kan göra det svårare att nå önskade resultat. Många låter omvärlden påverka den egna mentala inställningen och därmed sitt eget arbetsresultat. Aktuell forskning blandas med humor, talande exempel och konkreta metoder när Magnus föreläser om förändring, rädslor, självkänsla och vikten av positiv energi.

Detta får du med dig:

 • Lär dig att navigera och leda effektivt under osäkra tider som krig, energikris och lågkonjunktur.
 • Fokus på att stärka självkänslan och motivationen hos både ledare och medarbetare i utmanande situationer
 • Möjlighet till skräddarsydda utbildningsformat, från korta föreläsningar till halvdagsworkshops, anpassade för ledarskapsutveckling.
Magnus H Johansson föreläsning

Mental träning för affärsvärlden!

Färre anställda ska göra mer på kortare tid. Oro över framtiden är ständigt närvarande. Det är ofta en utmaning att känna sig glad och
motiverad inför arbetspasset. I denna inspirationsföreläsning får du både inspiration och konkreta verktyg för att leda dig själv i den nya tidens arbetsliv. Du får insikt i hur hjärta och hjärna naturligt hanterar stress och oro. Magnus ger mängder med mentala träningstips för både bättre prestationer och ett mer hållbart arbetsliv.

Detta får du med dig:

 • Lär dig att navigera och leda dig själv effektivt i en tid där kraven är höga och resurserna begränsade.
 • Tillämpa praktiska mentala tekniker för att förbättra dina prestationer och öka motivationen.
 • Lär dig strategier för att inte bara överleva utan även blomstra i en pressad arbetsmiljö.
Magnus H Johansson föreläsning

Omgiven av dumskallar! – DISC-modellen på djupet

Studier visar att vi normalt sett har vissa svårigheter att hantera och kommunicera med upp till 30% av våra medarbetare, ledare och kunder. Alla har vi olika beteendestilar, en del kallar det personkemi. Genom ökad insikt i sitt eget och andras beteende skapas
förutsättningar för bättre kommunikation, ett effektivare team och utveckling av individen. Många har hört om eller gjort en enklare DISC-analys men få vet vilka faktorer som egentligen ligger till grund för de olika beteendestilarna i DISC-modellen. Ännu färre vet hur man använder DISC som utvecklingsverktyg över tid. Aktuell forskning blandas med humor, talande exempel och konkreta metoder när Magnus föreläser om DISC- modellen och dess underliggande psykologiska faktorer.

Detta får du med dig:

 • Lär dig att identifiera och hantera de olika beteendestilarna som finns i DISC-modellen för förbättrad kommunikation.
 • Genom ökad insikt i både ditt eget och andras beteenden skapas förutsättningar för effektivare kommunikation och starkare team.
 • Få kunskap om hur man använder DISC-analysen över tid för kontinuerlig utveckling inom organisationen.

Referenser

Tack för en superbra workshop kring medarbetarengagemang vid vår Ledarkonferens. Vi är jättenöjda!

Susanne Lind, HR Chef

Lundbergs Fastigheter

Stort tack för en grym och inspirerande föreläsning! Upplägget var spot on! Vi kommer definitivt att höra av oss längre fram och fortsätta samarbetet.

Serbest Nizarki, Enhetschef

Amnesty International

Tack Magnus för en superbra föreläsning med både show och allvar. Våra deltagare var mycket nöjda och fick med sig många tankar hem som kommer att bidra till deras självkännedom.

Karolina Thorsson, HR

Linköpings kommun

Tack Magnus för en suverän eftermiddag! Jag kommer varmt att rekommendera dig till mina kollegor! Du har fått så många positiva kommentarer i utvärderingen t ex: - Magnus var kanonbra! - Magnus! Superbra! - Magnus var mycket mycket bra, väldigt inspirerande - Magnus var medryckande, rolig och engagerande - Inspirerande - Superkul föreläsning av Magnus

Camilla Berlin

Vision-Region Östergötland

Magnus höll ett levande och tänkvärt föredrag på temat sälj och bemötande. Det nådde ut väldigt bra trots att årets konferens behövde vara i digitalt format.

Anna Drake, Kommunikationsansvarig

Qstar AB

Tack för en förbannat bra utbildning, denna skulle jag kunna gå 7 dagar i veckan!

Jan Peter Allmark, Försäljningschef

Verisure

Magnus H Johansson höll den bästa säljutbildning jag varit på under min 30-åriga karriär som säljare och säljchef!

Leif Hellgren, Försäljningschef

Trafikverket ICT

Med sitt engagerade sätt att varva underhållande storytelling från egna erfarenheter med konkreta metoder och verktyg väver Magnus ihop en mycket bra utbildning som är både innehållsrik och tillämpbar för alla marknader.

Stefan Hyltberg, Business development manager

Scanfil AB

Stort tack för en grym och inspirerande föreläsning! Upplägget var spot on!

Serbest Nizarki, Enhetschef

Amnesty International svenska sektionen
Skicka en icke-bindande förfrågan på Magnus H Johansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Magnus H Johansson
Magnus H Johansson

5 av 5 stjärnor

Stort tack för en grym och inspirerande föreläsning! Upplägget var spot on! Vi kommer definitivt att höra av oss längre fram och fortsätta samarbetet.

Serbest Nizarki, Enhetschef, Amnesty International Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Magnus H Johansson