Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Om att stärka ledarskapet och förbättra arbetsmiljön genom ett coachande förhållningssätt

Thomas Kahn föreläsning

Thomas Kahn

Inspirationsföreläsare som hjälper dig och ditt arbetsteam att hitta rätt motivation och glöd i tillvaron!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Thomas Kahn

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Föreläsningar

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Är du eller din organisation i behov att skapa förändring? Vill ni stärka ert ledarskap, eller hitta motivation? Thomas Kahn är en erfaren inspirationsföreläsare som föreläser om motivation, ledarskap, samarbete och prestation. Tillsammans med Thomas Kahn kan ni förbättra och utveckla ert arbetsteam, ert personliga ledarskap och hitta vad som motiverar just er! Gör som många storföretag och organisationer har gjort - boka en Thomas Kahn föreläsning!

2001 sa Thomas Kahn upp sig från sitt dåvarande jobb som försäljningschef på Apple i Sverige. Han hade insett att han brann för något annat – nämligen att hjälpa människor och organisationer att utvecklas. Idag är han en flitigt bokad och uppskattad inspirationsföreläsare.

Thomas Kahn har föreläst för storföretag såsom Volvo, Tetra Pak, Ericsson och Lantmännen. Han har tävlat på elitnivå i friidrott, och varit idrottscoach för Svenska Handbollslandslaget. Hans mål är alltid densamma – att hjälpa till med att förbättra resultaten, inspirera och motivera. Oavsett om det handlar om att stärka sitt personliga ledarskap, att bygga framgångsrika team eller att hitta rätt motivation så är Thomas Kahn här för att hjälpa er!

Är ni i behov av att förbättra samarbetet inom eller mellan era team? Ni kanske skulle vilja stärka ledarskapet samt förbättra arbetsmiljön för era medarbetare genom ökat fokus på ett coachande förhållningssätt? HR-processerna kanske är i behov av utveckling och stöd? Behöver säljförmågan stärkas genom utveckling av era säljares färdigheter och förmågor? Dessa är några  exempel på det som en Thomas Kahn föreläsning brukar hjälpa företag och myndigheter med.

Därför ska du boka Thomas Kahns föreläsning

 • Hans föreläsningar är inspirerande och delar med sig av konkreta tips och verktyg för att stärka det ni är i behov av att stärka
 • Han kan hjälpa er bygga ett starkt arbetsteam, öka eran försäljning eller stärka ledarskapet!
 • Hans meriter och referenser från storföretag talar för sig själva – missa inte denna chans!
Visa föreläsningar med Thomas Kahn

  Thomas Kahn föreläsning

  Framgångsrik förändring

  • Vid all förändring är det av största vikt att vara tydlig vid varje kommunikationstillfälle. Tydlighet skapar Trygghet och trygghet skapar Tempo i förändringen. Vilka övriga faktorer bidrar till att just er förändring blir framgångsrik? Hur ska ni fortsätta framåt efter det att förändringen är genomförd?

  Thomas Kahn föreläsning

  Kul-Tur

  • Alla grupper präglas av individerna – hur varje enskild person tänker och beter sig. Varje persons bidrag till gruppen är en del av gruppens kultur. Här handlar det om att ta ansvar och sätta fokus på det som du direkt kan kontrollera och påverka. Hur bidrar du idag?
  • Thomas pratar om vad som krävs för att lagets kultur ska präglas av en kul-tur. Lag som har en tydlig vision, ett tydligt uppdrag, tydliga och specifika roller samt accepterade spelregler och förhållningssätt har en stark potential att bli framgångsrika. Om ledarna dessutom fokuserar på att stärka engagemanget och energin samt hjälpa varje person att känna sig framgångsrik – ja då är vi nära världsklass! Det här är en resa för Jaget, Laget & Företaget.

  Thomas Kahn föreläsning

  Motivation som bränsle

  • Varje person är unik och således är även det som varje person motiveras av unikt. Det som avgör om ni når era mål beror på hur era uppsatta mål motiverar era medarbetare. Vad behöver man då tänka på för att motivationen ska bli så stark som möjligt?

  Thomas Kahn föreläsning

  Personligt ledarskap

  • Innan du kan leda och påverka andra är det viktigt att du leder dig själv på ett framgångsrikt sätt. Hur leder du dig själv idag? Vad väljer du att lägga fokus och energi på? Tar du ansvar för dina egna resultat eller letar du fel och brister i din omgivning?

  Thomas Kahn föreläsning

  Framgångsrika team

  • Vad är det egentligen som präglar ett framgångsrikt team? Hur når man uppsatta mål och bygger lag som både lyckas prestera samt har kvar motivation, energi och balans? Det handlar om att få ett samspel mellan Jaget, Laget och Företaget.

Referenser

Intressant, viktigt, lättsamt, energigivande och trevlig föreläsning. Bra innehåll och övningar, jättebra framfört av Thomas!

Aneta, Enhetsadministratör

Statlig myndighet

Han var på en helt rätt nivå utifrån våra önskemål!

HSB

Kanon, lyhörd till deltagarnas nivå och intressant hela tiden

Martin Torgén

VD
Skicka en icke-bindande förfrågan på Thomas Kahn

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Thomas Kahn