Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Hur man skapar mening, mål och engagemang på arbetsplatsen

Jesper Ek föreläsning - Skapa engagemang för resultat!

Jesper Ek

Ledare och strateg som förändrar företag genom att sätta människor i fokus och att fokusera på mening och mål istället för resultat

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jesper Ek

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ingenting startar med resultat - allt startar med människorna. Jesper Ek föreläser utifrån egna ledarerfarenheter om hur företag kan gå från förlust till vinst  genom att vända ryggen mot resultat och istället vända sig till människorna i organisationen. Jesper Ek ger konkreta tips och praktiska exempel på varför engagemang, motivation och energi är nycklarna till ett framgångsrikt resultat - och hur ni kan implementera egenskaperna i ert företagande. Boka en inspirerande Jesper Ek föreläsning hos oss på Athenas! 

Under sex månaders tid lyckades läkemedelsbolaget Roche vända fallande siffror och ett rekordlågt engagemang till att bara ett år senare, med samma team, ha ökat försäljningen och engagemanget med upp till 70%. Varför? Företaget gjorde det smarta draget att anlita Jesper Ek. 

Det finns få exempel som Jesper Ek. Han har hoppat av företagskarusellen och valt att satsa helhjärtat på att föreläsa och utbilda i det han brinner för – företagande och framgångsrikt ledarskap. Jesper Ek har över 20 års erfarenhet av chefs- och ledarroller inom näringslivet. Han har genom sin karriär och sina erfarenheter fått möjligheten att få en unik inblick i olika stilar på företagande och ledande. Detta har lett till att han hittat nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap, det mänskliga ledarskapet. Det är inte genom att fokusera på resultaten som du uppnår resultat – det är genom att skapa engagemang, en vision och en positiv företagskultur bland människorna i organisationen som det sker förändring på riktigt. 

Därför ska du boka en Jesper Ek föreläsning:

 • Genom att förklara utifrån egna erfarenheter som gett framgångsrika resultat ger han er praktiska tips och råd till hur ert företag åstadkommer positiv förändring på riktigt
 • Hans moderna och framgångsrika syn på ledarrollen och företagande är både inspirerande och leder till ökat resultat och engagemang bland medarbetare och chefer
 • Jesper vet hur svårt det är med förändring – och genom detta ger han både förtroende och en drivkraft som garanterat kommer sporra er att vilja förändra synen på företagande och resultat!

“Om du lyssnar för att förstå i stället för att svara kommer du långt. Oftast finns svaren nämligen redan bland medarbetarna, det gäller bara ta sig tid till att lyssna.” – Jesper Ek

En Jesper Ek föreläsning visar på fördelarna med att sätta människan och medarbetare i fokus. Du får ta del av smarta verktyg till att hitta ett gemensamt fokus, formulera konkreta mål och att påminna om det VARFÖR som ger en en känsla av engagemang och en mening med att gå till jobbet. Om medarbetarna inte ens VILL gå till jobbet, hur ska de då kunna motiveras till att nå ökade resultat? Det är genom att skapa en företagskultur där visionen och viljan är densamma som resultaten kommer börja visa sig.

Jesper Ek får gång på gång lysande omdömen från de han föreläser inför, detta för att åhörarna på riktigt inser att Jesper Ek vet vad han talar om.

Jesper Ek är futurist och huvudstrateg på den internationella, molnbaserade marknadsföringsbyrån Up There, Everywhere. Han har föreläst inför en mängd internationella koncerner och företag, vilket innebär att han föreläser både på svenska och engelska. 

Boka en inspirerande Jesper Ek föreläsning hos Athenas!

Visa föreläsningar med Jesper Ek

  Jesper Ek föreläser om:

  • Engagemang
  • Förändringsledning
  • Ledarskap
  • Medarbetarskap
  • Interpersonellt ledarskap

Referenser

"Kan varmt rekommendera Jesper som föreläsare för både små och stora grupper. Jag har personligen hört honom i ett sällskap och ca 40 personer och i sällskap på ca 500. Jesper ger energi och blandar sina personliga erfarenheter med insikter ifrån forskning och media på ett lustfyllt sätt. Men det viktigaste skälet till att välja Jesper är att han utgår ifrån det som är viktigast av allt, nämligen människan och våra medarbetare."

Mathias Krümmel, Vice President, PostNord Sverige

PostNord Sverige

"Jesper gav oss nya idéer och inspiration till att förnya vårt arbetssätt och hur vi följer upp våra medarbetare. Jag rekommenderar Jesper varmt till varje försäljningsorganisation som behöver nyinjektion till kultur, värderingar och arbetssätt (och förbättrade försäljningsresultat)."

Christine Hartler, Head of Channel Operations , Telenor Sverige AB

Telenor Sverige AB

"Jesper är en person som vet vad han pratar om. Han har gjort det som få trodde var möjligt, vänt ryggen till resultatet. Istället har han vänt sig till människorna och tillsammans med dem åstadkommit närmast osannolika resultat, både ekonomiskt och psykosocialt. Han kan mer om praktisk ledarskap än du och jag tillsammans."

Thomas Lundqvist - författare, föreläsare och ledarskapsexpert

Thomas Lundqvist

Jättebra föreläsning, vi sökte inspiration och energi och det fick vi med råge. Jespers resa att skapa motivation och en djupare mening med och i medarbetarnas arbete passade oss perfekt då vi befinner oss i början av ett nytt kapitel i vår utveckling.

Anna Nivala

Protek
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jesper Ek

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jesper Ek