Laddar innehåll ...

Jesper Ek föreläsning - Ledare, strateg och futurist

Jesper Ek

Ledare, strateg och futurist

För att skapa bra resultat räcker det inte med att alla vet VAD de ska göra. De måste också veta VARFÖR de ska göra det. Det är din uppgift som ledare att tydliggöra och förmedla detta “varför”, som skapar motiverade medarbetare som trivs på jobbet och producerar lysande resultat. Under en inspirerande Jesper Ek föreläsning får du ta del av konkreta tips till att nå framgång genom att sätta människan – och inte resultaten – i fokus. Boka honom här hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Chefer brukar komma in i ett team med intentionen att lyssna för att svara. Jesper Ek, med över 20 års erfarenhet av ledarskap, flyttar fokus från att tala till att lyssna och från att prata resultat till att prata mening och mål med det vi gör. Boka en Jesper Ek föreläsning för att vända engagemang och försäljning från minus till plus!

2012 mätte Roche-koncernen, ett läkemedelsbolag med över 60 000 anställda, fallande försäljningssiffror och ett rekordlågt engagemang bland medarbetarna. Jesper Ek antog utmaningen att vända de negativa trenderna, men på ett villkor: att han fick tid. 6 månaders tid till att lära känna de anställda. Att bara lyssna, observera och ställa de rätta frågorna. Ett år senare var det fortfarande samma team, samma produkter och samma marknad, men med ökad försäljning och ett oengagemang som fallit från 70 % till 0 %.

“Om du lyssnar för att förstå i stället för att svara kommer du långt. Oftast finns svaren nämligen redan bland medarbetarna, det gäller bara ta sig tid till att lyssna.” – Jesper Ek

En Jesper Ek föreläsning visar på fördelarna med att sätta människan i fokus. Du får ta del av smarta verktyg till att hitta ett gemensamt fokus, formulera konkreta mål och att påminna om det VARFÖR som ger en en känsla av engagemang och en mening med att gå till jobbet.

Jesper Ek är futurist och huvudstrateg på den internationella, molnbaserade marknadsföringsbyrån Up There, Everywhere. Han är även en efterfrågad talare och ledarskapskonsult med över 20 års erfarenhet från näringslivet.

Boka en inspirerande Jesper Ek föreläsning hos Athenas!

    Jesper Ek föreläsning:

    • Kontakta oss på Athenas för bokning och mer information om en Jesper Ek föreläsning. Föreläsningarna skräddarsys efter dina önskemål och behov!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden