Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Per Furumo föreläsning - retorik och kommunikation

Per Furumo

Per Furumo är retorik- och kommunikationsexpert som i sina föreläsningar och workshops lär ut hur man för fram en god muntlig presentation

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Per Furumo

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad vi säger är viktigt - hur vi säger det kan avgöra genomslaget. Per Furumo är retorikexpert och föreläser utifrån den modernaste kommunkationsforskningen hur man kan förbättra sin muntliga kommunikation, retorik och presentationsteknik. En Per Furumo föreläsning ger en enkel och konkret manual som hjälper dig och dina medarbetare att leverera muntligt med maximal effekt. Boka en spännande och lärorik Per Furumo föreläsning här på Athenas!

Modern teknik i all ära, men värdet i att besitta förmågan att föra en god muntlig kommunikation är aldrig att förminska. En Per Furumo föreläsning ger tips, råd och inspiration kring hur vi kan förbättra vår retoriska framställning genom att fokusera på betoning, röstläge, tempo och kroppsspråk.

Per Furumo är i grunden utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, och han arbetade länge som frilansande sångare och pedagog. Han har arbetat med en blandning av världens främsta dirigenter, orkestrar och sångsolister. Nu har Per Furumo omsatt och förpackat sina kunskaper från sången till näringslivet.

Därför ska du boka en Per Furumo föreläsning:

 • Få konkreta tips och råd för att förbättra din muntliga framställning baserat på modern forskning
 • Utveckla din förmåga att kommunicera tillsammans med en erfaren expert i ämnet
 • Per Furumo ger inspirerande och motiverande anledningar till att vilja förbättra sin retorik – sedan gäller det att sätta igång och lära sig!

Kommunikation är vägen vi vandrar för att nå fram med våra budskap. En Per Furumo föreläsning gör denna vandring mer begriplig och rolig! Att lära sig hantera retorikens olika delar är både inspirerande och underhållande, och det kan definitivt hjälpa en såväl i arbetslivet som i vardagen.

Per Furumo har föreläsningar, kurser och workshops inom retorik och presentationsteknik. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att boka.

Boka en spännande Per Furumo föreläsning här på Athenas, och förbättra din retorik!

Visa föreläsningar med Per Furumo

  Per Furumo föreläsning

  Föreläsning

  • Per Furumo föreläser på ett inspirerande sätt om vårt viktigaste verktyg – rösten. Vad för signaler sänder vi ut med rösten och kroppen och hur kan vi förbättra detta kraftfulla kommunikativa verktyg?

  Per Furumo föreläsning

  Workshop

  • En workshop med Per Furumo med övningar i andnings- och röstteknik, träning på anföranden och presentationer med eller utan powerpoint med ständig feedback och utvärdering.

  Per Furumo föreläsning

  Individuell konsultation

  • Individuellt anpassad plan omfattande en eller flera konsultationstillfällen, genomgångar och coachning av anföranden och presentationer
Skicka en oförpliktande förfrågan på Per Furumo

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Per Furumo