Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Så talar du språket som alla talar men få vet något om - Kroppsspråket

Mi Ridell föreläsning

Mi Ridell

Mångsidig artist, skådespelerska och föreläsare med inspirerande föreläsningar om konsten att tala "kroppsspråket".

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

"Med självklar pondus och professionalism ledde Mi oss idag. Vi uppskattade att hon läst på om oss, skrev en egen Bixia- sång som innebar en härlig vi-känsla och laddade oss med energi."

Kim Blomster - Bixia AB Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mi Ridell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Behöver ni en sprudlande och energirik moderator till ert event? Eller vill ni ha en föreläsning om konsten att tala "kroppsspråket"? Mi Ridell är utbildad operasångerska, skådespelerska, musiker och kroppsspråksexpert. Hon har stor vana att inta en scen, och är otroligt skicklig på att lära ut samtidigt som hon inspirerar. Boka en Mi Ridell föreläsning idag hos oss på Athenas!

Därför ska du boka Mi Ridell:

 • Få en riktig energi- och inspirationsboost av Mi Ridell när hon talar om kommunikation, kroppsspråk och presentationsteknik!
 • Kroppsspråk är det språk alla människor talar – men som få vet något om. Mi Ridell går igenom hur du kan förbättra din kommunikation och få igenom ditt budskap med fokus på kroppsspråket.
 • Hon är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter som intar scenen med professionalitet, glädje och entusiasm.
 • Med en specialutbildning och personlig erfarenhet av kroppsspråk och presentationsteknik lär hon er teknikerna som alltid kan vara till hjälp, såväl privat som i arbetslivet!

Mi Ridell är en mångsidig artist som i 25 års tid skådespelat på såväl teater som på TV och film. Under en inspirerande Mi Ridell föreläsning använder hon sin erfarenhet som skådespelerska och artist att lära ut om kroppsspråket – hur vi använder det och vad man kan göra för att förbättra sin kommunikation och presentationsteknik.

I grunden är Mi Ridell utbildad operasångerska vid NMK (Nordiskt Musik Konservatorium) och kan förutom att sjunga även spela gitarr, cello och piano – vilket kan komma till användning till ert event om så önskas! Utöver det musikaliska är hon skådespelerska, moderator och föreläsare. Som föreläsare talar hon om kroppsspråk och kommunikation i affärsrelationer, och hur man fångar en publik.

Mi Ridell är utbildad av den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro, som är världsledande inom icke-verbal kommunikation. I dessa tider av teknik, digitalisering, AR och VR är det viktigt att komma ihåg att det mest grundläggande av allt är hur vi interagerar med andra människor – face to face. Mi Ridell släppte 2016 boken ”Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppsspråk” som hon författat tillsammans med Lucas Bruhn.

Mi Ridell ger även tips och råd om hur vi kan lyckas bättre med att hantera den moderna hybrida arbetsplatsen, där vissa arbetar hemifrån och på plats. Hur når man genom den digitala kameralinsen? Mi Ridell kommer med konkreta råd och tips för din presentationsteknik!

Förutom att föreläsa tar Mi Ridell även uppdrag som moderator. 2016 var hon nominerad till ”Årets talare – moderator”. Med sin stora scenvana, sin glöd och förmåga att få människor att känna sig trygga på scen är hon ett självklart val till ert event!

Mi Ridell tar uppdrag på såväl svenska som engelska.

Boka en inspirerande Mi Ridell föreläsning idag och lär dig mer om kroppsspråkets roll i kommunikationen!

Foto: Agata Jensen

Visa föreläsningar med Mi Ridell

  Mi Ridell föreläsning

  Master class i digitala möten

  • Lär dig bli ännu bättre i dina virtuella möten. Få handfasta tips och konkreta råd som går att applicera direkt efter du lyssnat på Mi.
  • Efterfrågan efter inspiration och kunskap om hur man agerar framför datorns kamera i digitala möten är stor, både hur man ska tänka runt tekniken, bildutsnittet, det egna kroppsspråket, kläder i bild och samspelet med de andra mötesdeltagarna.
  • Efter över 30 år framför TV och filmkameror har Mi erfarenhet i överflöd att dela med sig av och hon får ständigt fin feedback från nöjda kunder.

  Mi Ridell föreläsning

  Be a rockstar at work!

  • Du behöver inte ha den finaste titeln för att göra det bästa jobbet! Med denna inriktning har Mi inspirerat många företag och företagare. Att skapa sann arbetsglädje som gör dina medarbetare till de bästa och viktigaste ambassadörerna.
  • Idag mer än någonsin är alla på företaget synliga i och med sociala medier. Man kan inte säga ” jag jobbar bara här”. Dagens arbets-scen är väldigt belyst och en medarbetares uppträdande kan hjälpa eller stjälpa hela organisationen. Att få mer kännedom om vad man kommunicerar bortom ordet är väldigt viktigt.
  • Gå in på jobbet som företags ” Lady Gaga”, receptionisternas ”Madonna” eller gör ditt jobb som kontorets ”Jimi Hendrix”  – lär dig att ”Become a rockstar at work!” tillsammans med Mi Ridell!

  Mi Ridell föreläsning

  Bli trygg på scenen – konsten att ”ta” en publik

  • 43% lär vara mer rädda att tala inför andra än för att dö! Varför är det så? Tja, en anledning kan ju vara att vi inte lärt oss retorik och hur man trollbinder en publik när vi gick i skolan. Det vi inte fått lära eller öva på är ju svårt att bli bra på.
  • Dessutom spelar vår stenåldershjärna oss ett spratt när vi bryter oss loss från flocken och ska tala inför en publik. Vi kan börja stamma, rodna, darra och alla våra fight/flight – responser kickar igång.
  • En Mi Ridell föreläsning som ger er handfasta tips och konkreta råd kring hur ni ska göra för att bäst tala från scenen.
  • Som det så riktigt stod i Financial Times: ”Den främsta oberoende variabeln till yrkesmässig framgång är; hur bra du kan tala inför och kommunicera med andra. Detta oavsett vad du jobbar med!”

  Mi Ridell föreläsning

  100% körglädje

  • Att sjunga i kör minskar din stress, stärker immunförsvaret och gör dig GLAD. Enkla övningar, alla kan delta ( även dem som aldrig brukar ta en ton) . Ingen prestation – bara för att ha roligt och frigöra endorfiner , få rosor på kinderna och skapa gemenskap.

  Mi Ridell föreläsning

  Moderator/konferencier

  • Boka Mi Ridell som moderator eller konferencier till ert event om ni vill ha en trygg, erfaren och inspirerande eventledare!
  • Mi Ridell tar uppdrag på såväl svenska som engelska.

Referenser

"Tusen tack för ytterligare en fantastisk föreläsning full av inspiration och livsglädje och många bra tips på hur vi kan bemöta våra kunder/patienter och ge dem en positiv upplevelse."

Kristina Stenhammar

Johnson & Johnson Vision Care

"Med självklar pondus och professionalism ledde Mi oss idag. Vi uppskattade att hon läst på om oss, skrev en egen Bixia- sång som innebar en härlig vi-känsla och laddade oss med energi."

Kim Blomster

Bixia AB

Många bra tips och råd från dig med lång erfarenhet till oss som fått börja ha alla våra kundmöten digitalt.

Cecilia Enarsson

Folksam

Tack för lärorikt webinar med bra och konkreta tips att följa.

Stig Jansson

Svenskt Projektforum

Verkligen strålande masterclass i hur man leder möten digitalt och hur vi ska uppföra oss framför kameran.

Kristina Höghielm

HRatOnce
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mi Ridell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Mi Ridell
Mi Ridell

5 av 5 stjärnor

"Med självklar pondus och professionalism ledde Mi oss idag. Vi uppskattade att hon läst på om oss, skrev en egen Bixia- sång som innebar en härlig vi-känsla och laddade oss med energi."

Kim Blomster - Bixia AB Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Mi Ridell