Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Tydliga och effektiva verktyg för att utveckla ditt kroppsspråk och kommunikation

Gabriella Lockwall Athenas föreläsare

Gabriella Lockwall

Gabriella Lockwall är en av Sveriges ledande kroppsspråksexperter och en flitigt anlitad föreläsare. Hon hjälper företag att förbättra sin kommunikation på ett underhållande och lärorikt sätt.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Gabriella Lockwall

 • Tydliga och effektiva verktyg för att utveckla och förstå ditt och andras kroppsspråk
 • En ny och värdefull vinkel på hur du kan förbättra din kommunikation
 • Ta del av en humoristiskt, underhållande och lärorik upplevelse
Skicka en icke-bindande förfrågan på Gabriella Lockwall

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Gabriella Lockwall är en av Sveriges ledande kroppsspråksexperter och en flitigt anlitad föreläsare på både svenska och engelska. I sina underhållande och tankeväckande föreläsningar visar hon hur vi kan förbättra vår kommunikation med hjälp av vårt kroppsspråk och vårt tonfall. Vare sig det handlar om presentationsteknik och hur du fångar publiken via röst och kroppsspråk, eller hur du kan skapa bättre bemötande på arbetsplatsen, så arbetar hon enligt sin tes. ”Varje människa är unik och behöver olika verktyg för att uppfattas som sitt bästa jag.”

Därför ska du boka Gabriella Lockwall

 • Tydliga och effektiva verktyg för att utveckla och förstå ditt och andras kroppsspråk
 • En ny och värdefull vinkel på hur du kan förbättra din kommunikation
 • Ta del av en humoristiskt, underhållande och lärorik upplevelse

En stor del av vår kommunikation sker i det tysta – nämligen kroppsspråket. Våra omedvetna såväl som medvetna rörelser har en stor inverkan på hur vi uppfattas och vad för budskap vi sänder till mottagaren eller lyssnaren. Vi påverkar också vårt mående via hur vi använder vårt kroppsspråk och vår röst. 

Med sin förankrade kunskap om kroppsspråket och dess kommunikativa förmåga går en Gabriella Lockwall föreläsning på djupet om hur vi kan förbättra det ickeverbala språket. Hon gör det dessutom på ett väldigt humoristiskt, interaktivt, igenkännande och underhållande sätt. Föreläsningen innehåller många fallbeskrivningar som vi kan identifiera oss med. Gabriella ger också verktyg till hur vi kan få äkta personlig pondus och hur vi kan klara av svåra möten bättre via kroppsspråk och röst.

Gabriella Lockwall har över 25 års erfarenhet av att utbilda och föreläsa om ickeverbal kommunikation. Hon är utbildad skådespelare vid Teaterhögskolan i Glasgow och hon har en fil kand. i kroppsspråk, röst- och talteknik och pedagogik.

Som skådespelerska har Gabriella utforskat hur man kan sända olika typer av budskap med sin kropp och sin röst. Hon har skapat en egen metod som går ut på att alla behöver olika tekniker för att glänsa. I dag är hon en av Sveriges främsta experter inom området och delar med sig av sina lärdomar och kunskaper i sina föreläsningar. Gabriella Lockwall har också skrivit den kritikerrosade boken ”Inte en kroppsspråksbok” (Idus Förlag 2018) Den innehåller fallbeskrivningar och verktyg anpassade för olika individer.

En Gabriella Lockwall-föreläsning tar avstamp i humor och igenkänning. Med sitt pedagogiska sätt att lära ut och ge verktyg till sina åhörare får hon alla att känna sig inkluderade och bekräftade. Hennes målbild är att se och hjälpa varje individ att förbättra sin kommunikation, vilket i sin tur hjälper hela företaget eller organisationen. Vare sig det gäller en svår medarbetare eller en tuff chef på jobbet så stöttar Gabriella Lockwall företag och organisationer att förbättra sin kommunikation!

Några av Gabriellas återkommande beställare i urval: Stockholms universitet, olika delar av sjukvården, Sveriges Kommuner och Regioner, Vasamuseet, Ledarna i Handeln, Berghs School of Communication, Stockholms stad med flera.

Boka en Gabriella Lockwall-föreläsning i dag hos oss på Athenas och ta del av en inspirerande föreläsning om hur du och dina kollegor kan förbättra ert kroppsspråk, få tillgång till er personliga röst, samt öka ert välbefinnande på kuppen! För ja, vi kan påverka vårt mående via den ickeverbala kommunikationen, det finns det forskning på.

Foto: Susann Sjöbom Steiger

Visa föreläsningar med Gabriella Lockwall

Gabriella Lockwall erbjuder skräddarsydda föreläsningar för företag, organisationer inom näringslivet, sjukvården, reklambolag, turism och egentligen alla målgrupper. Hennes målsättning är alltid att göra föreläsningen så relevant som möjligt för varje enskild kund och beställare.

Gabriella Lockwall föreläsning

Hitta nycklarna och lås upp kreativiteten – En lustfylld och tankeväckande föreläsning om kreativitet

Creativity is intellegence having fun” Albert Einstein

Vi lever i en tid då det är viktigt och ibland till och med nödvändigt, att kunna tänka utanför boxen. Arbetslivet kräver ofta nya snabba lösningar. Då behöver vi ha direkt tillgång till vår egen kreativitet.

Gabriella ger dig fem nycklar:

 1. Hur du kommer i gång med att tänka kreativt
 2. Hur du jobbar enligt en kreativ process
 3. Hur du bejakar och inte blockerar
 4. Hur du går från idé till handling.
 5. Hur du hanterar misslyckanden och använder dig av dem

Via sin föreläsning ”Hitta nycklarna och lås upp kreativiteten” ger hon publiken insikter till hur en kreativ process ser ut, hur man bejakar varandras idéer, klarar av misslyckanden samt hur man praktiskt går vidare från idé till utförande. Föreläsningen är interaktiv och uppmanar till att tänka nytt, annorlunda och ha roligt på köpet.

Föreläsningen skapar möjlighet till personlig utveckling, nytänk och inspiration som i sin tur ger handlingskraft och tydliga resultat.
Den utlovar skratt, utveckling, praktiska verktyg, samt aha-upplevelser.

Referenser

Många har kommit till mig efter föreläsningen och tackat! Så inspirerande och inte minst förlösande att få skratta, särskilt vi i vården behöver det!

Vårdenhetschef Capio

St: Görans Sjukhus

Gabriellas föreläsning om ickeverbal kommunikation var helt perfekt för oss för att förstå hur vi kan hantera människor, kunder, och varandra bättre på företaget. Gabriellas underhållande, pedagogiska och lätta sätt att föreläsa gjorde att vi inte ville sluta lyssna när hon var färdig. Det var både kul och vi lärde oss väldigt mycket. Jag kan inte annat än rekommendera att ta in Gabriella om ni vill ha en inspirerande och lärorik föreläsning om ickeverbal kommunikation.

Andreas Eliasson, CEO- CO-founder

Beatly

Det var superbra Gabriella!

Annie Tidholm

Ledarna

Thank you Gabriella, your webinar was the best I´ve attended so far, and it was "only" a presentation webinar.. and yet a 30 minutes bomb of extremely interesting infos and very useful tips conveyed in a very smooth and pleasant way. As soon as I can I´ll attend a full event of yours!

”Det var så kul och givande och vet att alla hos mig blev väldigt peppade” ”Det gav energi, skapade tillfälle för dialog och blev en viktig påminnelse kring saker vi alla kan och bör tänka på.” ”Det gav mycket bra saker att reflektera över, både i relation till arbetsplatsen och även privat.”

Chef & Medarbetare

Nordiska Museet

Många har kommit till mig efter föreläsningen och tackat! Så inspirerande och inte minst förlösande att få skratta, särskilt vi i vården behöver det!

Inger Borgudd, Vårdenhetschef

Capio S:t Görans Sjukhus

Jag har bara fått idel lovord – och vi har pratat mycket om dina exempel under gårdagens lunch. Jag tycker att hela föreläsningen var perfekt anpassad för omvårdnadspersonalen.

Anna Toftegaard Jensen, Enhetschef

Socialförvaltningen Simrishamns kommun

Med glimten i ögat bjöd Gabriella oss på en energifylld och generös lektion i hur vi kan ta fram vårt bästa kommunikativa jag – med kropp och budskap i förening. Tydliga och handfasta verktyg som fungerar och är lätta att ta till sig, presenterade med hjärta och engagemang. Det är en stor konst att kunna förenkla ett så laddat ämne! Tror att vi alla tog med oss mycket energi och kunskap hem – med ett leende på läpparna!

Malena Stenson

Marknadsföreningen i Uppsala

Väldigt bra föreläsning där presentationen blandades med humor, tänkvärda tips och övningar som tydligt visade hur kroppsspråket påverkar relationer och situationer i vardagen!

Katarina Lindén, Chef för verksamhetsutveckling

Bengt Dahlgren Brand & Risk AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Gabriella Lockwall

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Gabriella Lockwall