Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Tydliga och effektiva verktyg för att utveckla ditt kroppsspråk och kommunikation

Gabriella Lockwall föreläsning

Gabriella Lockwall

Ledande expert inom kroppsspråk hjälper företag att förbättra sin kommunikation på ett underhållande och lärorikt sätt.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Gabriella Lockwall

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Gabriella Lockwall är en av Sveriges ledande kroppsspråksexperter. I sina underhållande och lärorika föreläsningar visar hon hur vi kan förbättra vår kommunikation med hjälp av kroppsspråket. Gabriella Lockwall är utbildad skådespelare vid RSAMD i Glasow och hon har en Bachelor of Arts i kroppsspråk, röst- och talteknik och pedagogik. Boka en Gabriella Lockwall föreläsning i dag hos oss på Athenas och ta del av en spännande föreläsning om hur du och dina kollegor kan förbättra ert kroppsspråk och kommunikation!

En stor del av vår kommunikation sker i det tysta – nämligen kroppsspråket. Våra omedvetna såväl som medvetna rörelser har en stor inverkan på hur vi uppfattas och vad för budskap vi sänder till mottagaren eller lyssnaren. Med sin kunskap om kroppsspråket och dess kommunikativa förmåga går en Gabriella Lockwall föreläsning på djupet om hur vi kan förbättra det icke-verbala språket. Hon gör det dessutom på ett väldigt humoristiskt, igenkännande och underhållande sätt.

Gabriella Lockwall har över 20 års erfarenhet av icke verbal kommunikation. Med sina erfarenheter som skådespelerska har hon utforskat hur man kan sända olika typer av budskap med sin kropp. Idag är hon en av Sveriges främsta experter inom området och delar med sig av sina lärdomar och kunskaper i sina föreläsningar. Gabriella Lockwall är aktuell med boken ”Inte en kroppsspråksbok” som mottagit många fina ord.

En Gabriella Lockwall föreläsning tar avstamp i humor och igenkänning. Med sitt pedagogiska sätt att lära ut och ge verktyg till sina åhörare får hon alla att känna sig inkluderade. Hennes målbild är att se och hjälpa varje individ att förbättra sin kommunikation, som i sin tur hjälper hela företaget eller organisationen. Vare sig det gäller en svår medarbetare eller en tuff chef på jobbet så hjälper Gabriella Lockwall företag och organisationer att förbättra sin kommunikation!

Gabriella Lockwall erbjuder skräddarsydda föreläsningar för företag, organisationer inom näringslivet och andra målgrupper.

Därför ska du boka Gabriella Lockwalls föreläsning

 • Tydliga och effektiva verktyg för att utveckla ditt kroppsspråk
 • En ny och värdefull vinkel på hur du kan förbättra din kommunikation
 • En humoristiskt, underhållande och lärorik upplevelse

Foto: Anti Wendel

Visa föreläsningar med Gabriella Lockwall

  Gabriella Lockwall föreläsning

  Delar som kan ingå i en Gabriella Lockwall föreläsning

  • Röst- och talteknik
  • Status-/ponduskoll
  • Kroppsspråk, rörelsemönster och utstrålning
  • Konflikthantering
  • Stresshantering och avslappningsteknik

  Gabriella gör skräddarsydda fysiska och digitala föreläsningar på både svenska och engelska.

Referenser

Många har kommit till mig efter föreläsningen och tackat! Så inspirerande och inte minst förlösande att få skratta, särskilt vi i vården behöver det!

Vårdenhetschef Capio

St: Görans Sjukhus

Gabriellas föreläsning om ickeverbal kommunikation var helt perfekt för oss för att förstå hur vi kan hantera människor, kunder, och varandra bättre på företaget. Gabriellas underhållande, pedagogiska och lätta sätt att föreläsa gjorde att vi inte ville sluta lyssna när hon var färdig. Det var både kul och vi lärde oss väldigt mycket. Jag kan inte annat än rekommendera att ta in Gabriella om ni vill ha en inspirerande och lärorik föreläsning om ickeverbal kommunikation.

Andreas Eliasson, CEO- CO-founder

Beatly

Det var superbra Gabriella!

Annie Tidholm

Ledarna

Thank you Gabriella, your webinar was the best I´ve attended so far, and it was "only" a presentation webinar.. and yet a 30 minutes bomb of extremely interesting infos and very useful tips conveyed in a very smooth and pleasant way. As soon as I can I´ll attend a full event of yours!

”Det var så kul och givande och vet att alla hos mig blev väldigt peppade” ”Det gav energi, skapade tillfälle för dialog och blev en viktig påminnelse kring saker vi alla kan och bör tänka på.” ”Det gav mycket bra saker att reflektera över, både i relation till arbetsplatsen och även privat.”

Chef & Medarbetare

Nordiska Museet
Skicka en icke-bindande förfrågan på Gabriella Lockwall

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Gabriella Lockwall