Laddar innehåll ...

Gabriella Lockwall föreläsning - kroppsspråk och kommunikation

Gabriella Lockwall

En av Sveriges ledande experter inom kroppsspråk hjälper företag och organisationer att förbättra sin kommunikation på ett underhållande och lärorikt sätt

Gabriella Lockwall är en av Sveriges ledande kroppsspråksexperter. I sina underhållande och lärorika föreläsningar visar hon hur vi kan förbättra vår kommunikation med hjälp av kroppsspråket. Gabriella Lockwall är utbildad skådespelare vid RSAMD i Glasow och hon har en Bachelor of Arts i kroppsspråk, röst- och talteknik och pedagogik. Boka en Gabriella Lockwall föreläsning i dag hos oss på Athenas och ta del av en spännande föreläsning om hur du och dina kollegor kan förbättra ert kroppsspråk och kommunikation!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

En stor del av vår kommunikation sker i det tysta – nämligen kroppsspråket. Våra omedvetna såväl som medvetna rörelser har en stor inverkan på hur vi uppfattas och vad för budskap vi sänder till mottagaren eller lyssnaren. Med sin kunskap om kroppsspråket och dess kommunikativa förmåga går en Gabriella Lockwall föreläsning på djupet om hur vi kan förbättra det icke-verbala språket. Hon gör det dessutom på ett väldigt humoristiskt, igenkännande och underhållande sätt.

Gabriella Lockwall har över 20 års erfarenhet av icke verbal kommunikation. Med sina erfarenheter som skådespelerska har hon utforskat hur man kan sända olika typer av budskap med sin kropp. Idag är hon en av Sveriges främsta experter inom området och delar med sig av sina lärdomar och kunskaper i sina föreläsningar.

Gabriella Lockwall är aktuell med boken ”Inte en kroppsspråksbok” som mottagit många fina ord.

En Gabriella Lockwall föreläsning ger dig:

 • Tydliga och effektiva verktyg för att utveckla ditt kroppsspråk
 • En ny och värdefull vinkel på hur du kan förbättra din kommunikation
 • En humoristiskt, underhållande och lärorik upplevelse

En Gabriella Lockwall föreläsning tar avstamp i humor och igenkänning. Med sitt pedagogiska sätt att lära ut och ge verktyg till sina åhörare får hon alla att känna sig inkluderade. Hennes målbild är att se och hjälpa varje individ att förbättra sin kommunikation, som i sin tur hjälper hela företaget eller organisationen. Vare sig det gäller en svår medarbetare eller en tuff chef på jobbet så hjälper Gabriella Lockwall företag och organisationer att förbättra sin kommunikation!

Gabriella Lockwall erbjuder skräddarsydda föreläsningar för företag, organisationer inom näringslivet och andra målgrupper.

Boka en Gabriella Lockwall föreläsning hos oss på Athenas!

  Gabriella Lockwall föreläsning

  Delar som kan ingå i en Gabriella Lockwall föreläsning

  • Röst- och talteknik
  • Status-/ponduskoll
  • Kroppsspråk, rörelsemönster och utstrålning
  • Konflikthantering
  • Stresshantering och avslappningsteknik
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden