Laddar innehåll ...

Erik Mattsson - Kommunikationsproffs, statsvetare och utbildare

Erik Mattsson

Kommunikationsproffs, statsvetare och utbildare

Vad är det som gör att vissa människor verkar nästan självlysande? Är det medfött eller går det att lära sig sådant? Erik Mattsson är övertygad om att kommunikation är en färdighet som alla kan lära sig att bemästra. Det krävs bara träning. Han anser att talang är överskattat. Han har sedan början av 2000-talet utbildat över 100 000 personer i att kommunicera bättre. Boka en inspirerande föreläsning för att vässa kommunikationen både privat och på jobbet!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Erik Mattsson har receptet på en bra föreläsning: ett stort knippe humor och mycket dialog och kontakt med åhörarna. Han menar att skrattet är en genväg till förståelsen: ”Min förhoppning är att deltagarna mitt i skrattet kommer på att de kanske också skrattar åt sig själva”.

Kommunikation och det att vara kommunikativ kan ta sig många olika uttryck. Därför har Erik Mattsson fyllt sin verktygslåda med massor av effektiva redskap du kan använda dig av när du bemöter, presenterar, övertygar, informerar, levererar en story eller vill beröra. Med ledorden “show, don’t tell” utbildar han företag, organisationer, ledare och medarbetare i hur de kan öva upp sin mellanmänskliga kommunikationsförmåga.

En Erik Mattsson föreläsning ger:

 • En djupare insikt kring hur kommunikation människor emellan fungerar
 • Handfasta tips och tekniker för hur man kan bli en bättre kommunikatör
 • Många goda skratt mitt i insikterna

Ena dagen föreläser Erik Mattsson inför 500 personer och nästa dag talartränar han en ledningsgrupp. Han håller även i en doktorandkurs i kommunikation på Chalmers och undervisar regelbundet blivande advokater samt läkare som genomgår specialistutbildning.

Erik Mattsson är fil.kand. i statsvetenskap med fysik, matematik och retorik. Han har utvecklat flera metoder och material för kommunikationsträning. Erik är författare till flera böcker, bl.a ”Talarkokboken”, ”Möteskokboken” och ”Skrivarkokboken”.

Boka en inspirerande föreläsning om ett av människans mest kraftfulla verktyg – vår kommunikationsförmåga! 

  Erik Mattsson föreläsning

  Ett urval av Erik Mattssons föreläsningar:

  • Kroppsspråket ljuger
  • Att tala så att andra vill lyssna
  • Storytelling – allt annat än sagor
  • Effektiva möten – att skapa möten där man möts
  • Tre myter om kommunikation – eller varför det inte räcker att vara sig själv

   

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden