Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Presentationsteknik, kroppsspråk och effektiva inlärningsmetoder

Micke Hermansson

Micke Hermansson

Micke Hermannson är kommunikatören som inte lämnar någon oberörd. Hans föreläsningar är fyllda av energi och praktiska tips på hur du blir bättre på presentationstekink och retorik.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Micke Hermansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Micke Hermansson är en erfaren talare som har fått ta emot många utmärkelser för sin pedagogiska förmåga som talare och lärare. Han har flera populära TED talk och i en av hans föreläsningar berättar han bland annat om varför ett TED talk aldrig är mer än 18 minuter. Med humor och engagemang förmedlar han kunskap om hur du får dina åhörare att lyssna på dig. Micke Hermanssons föreläsningar passar perfekt som en energiinjektion på en företagskonferens eller ett stort event. Hans föreläsningar är alltid fartfyllda och innehåller många överraskande insikter!

Därför ska du boka Micke Hermansson

  • Få effektiva verktyg och konkreta tips på förbättrad presentationsteknik och retorik som du kan använda vid din nästa presentation.
  • Lär dig om storytelling som effektiv metod för att nå ut till publiken. Du får också lära dig att skapa den ultimata power-point presentationen.
  • Ta del av Mickes energi och humor samtidigt som han på ett enkelt sätt förklarar hur du når ut till din publik på bästa sätt. Med sin bakgrund som lärare har han en god förståelse för hur effektiv inlärning och kunskapsförmedling går till.

Hermansson får du lära dig mer om storytelling och hur du kan använda det för att få publiken att lyssna uppmärksamt och vilja veta mer! Du får reda på hur du använder ditt kroppsspråk rätt och hur du blir skickligare på retorik. Han ger även praktiska tips på hur du gör en riktigt bra power point-presentation. Du får också lära dig om hur den bästa inledningen på en presentation ser ut och om hur du använder tekniska hjälpmedel på ett effektivt sätt.

Micke Hermansson föreläser även om forskningen bakom det livslånga lärandet och hur det går till att lära sig ny kunskap. I föreläsningen besvarar han bland annat frågor om hur hjärnan fungerar och varför en del lärare är bättre på att lära ut än andra.

Förutom att föreläsa på företag och skolor har Micke Hermansson skapat succékonceptet ”Grej of the day”. Konceptet består av mikrolektioner som är knappt 10 minuter långa. Varje mikrolektion innehåller en ledtråd, en kort lektion och ett återberättande. Det är en effektiv metod för att öka inlärningen både inom skolan och på arbetsplatsen. Idén till konceptet kommer från Mickes önskan om att ta fram ett sätt som främjar inlärning så effektivt som möjligt. Micke började med GOTD i en åk 4 år 2009 och nu, drygt 10 år senare, finns GOTD i mer än 15 länder (bland annat Finland och Nederländerna) och närmare 70 000 lärare följer detta fenomen via olika sociala medier. Mickes devis är “Kunskap är coolt”, och han slutar aldrig fascineras över hur man kan leverera kunskap och hur den kan tas emot.

Visa föreläsningar med Micke Hermansson
Micke Hermansson - föreläsningar

PRESENTATIONSLYFTET

Micke Hermansson ger dig konkreta tips på hur du ska få åhörare att både begripa vad du menar och vilja veta mer. Rätt presentationsteknik och retoriska färdigheter ger resultat.

I utbildningen får du lära dig mer om övertygande inledningar, storytelling, och effektiv användning av tekniska hjälpmedel. Det kommer att handla om kroppsspråkets betydelse och hur man skapar en ultimat power point-presentation. Med grund i aktuell forskning och beprövad erfarnehet så får man lösningen till att skapa bättre presentationer.

Skicka en oförpliktande förfrågan på Micke Hermansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Micke Hermansson