Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Presentationsteknik, kroppsspråk och effektiva inlärningsmetoder

Micke Hermansson

Micke Hermansson

Micke Hermanson är kommunikatören som inte lämnar någon oberörd. Hans föreläsningar är fyllda av energi och praktiska tips på hur du blir bättre på presentationsteknik och retorik.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Micke Hermansson

 • Få effektiva verktyg och konkreta tips på förbättrad presentationsteknik och retorik som du kan använda vid din nästa presentation.
 • Lär dig om storytelling som effektiv metod för att nå ut till publiken. Du får också lära dig att skapa den ultimata powerpoint presentationen.
 • Ta del av Mickes energi och humor samtidigt som han på ett enkelt sätt förklarar hur du når ut till din publik på bästa sätt. Med sin bakgrund som lärare har han en god förståelse för hur effektiv inlärning och kunskapsförmedling går till.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Micke Hermansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Micke

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Micke Hermansson är en erfaren talare som har fått ta emot många utmärkelser för sin pedagogiska förmåga som talare och lärare. Han har flera populära TED talk och med humor och engagemang förmedlar han kunskap om hur du når ut och får dina åhörare att lyssna på dig. Micke Hermanssons föreläsningar passar perfekt som en energiinjektion på en företagskonferens eller ett stort event. Hans föreläsningar är alltid fartfyllda och innehåller många överraskande insikter!

Därför ska du boka Micke Hermansson

 • Få effektiva verktyg och konkreta tips på förbättrad presentationsteknik och retorik som du kan använda vid din nästa presentation.
 • Lär dig om storytelling som effektiv metod för att nå ut till publiken. Du får också lära dig att skapa den ultimata powerpoint presentationen.
 • Ta del av Mickes energi och humor samtidigt som han på ett enkelt sätt förklarar hur du når ut till din publik på bästa sätt. Med sin bakgrund som lärare har han en god förståelse för hur effektiv inlärning och kunskapsförmedling går till.

Av Micke får du lära dig mer om storytelling och hur du kan använda det för att få publiken att lyssna uppmärksamt och vilja veta mer! Du får reda på hur du använder ditt kroppsspråk rätt och hur du blir skickligare på retorik. Han ger även praktiska tips på hur du gör en riktigt bra powerpoint-presentation. Du får också lära dig om hur den bästa inledningen på en presentation ser ut och om hur du använder tekniska hjälpmedel på ett effektivt sätt.

Micke Hermansson föreläser även om forskningen bakom det livslånga lärandet och hur det går till att ta in ny kunskap. I föreläsningen besvarar han bland annat frågor om hur hjärnan fungerar och varför en del människor är bättre på att lära ut än andra.

Förutom att föreläsa på företag och skolor har Micke Hermansson skapat succékonceptet ”Grej of the day”. Konceptet består av mikrolektioner som är knappt 10 minuter långa. Varje mikrolektion innehåller en ledtråd, en kort lektion och ett återberättande. Det är en effektiv metod för att öka inlärningen både inom skolan och på arbetsplatsen. Idén till konceptet kommer från Mickes önskan om att ta fram ett sätt som främjar inlärning så effektivt som möjligt. Micke började med GOTD i en åk 4 år 2009 och nu, drygt 10 år senare, finns GOTD i mer än 15 länder (bland annat Finland, Australien och Nederländerna) och närmare 90 000 lärare följer detta fenomen via olika sociala medier. Mickes devis är “Kunskap är coolt”, och han slutar aldrig fascineras över hur man kan leverera kunskap och hur den kan tas emot.

Visa föreläsningar med Micke Hermansson
Micke Hermansson föreläsning

Grej of the Day (GOTD)

Behöver du en effektiv och engagerande metod för att nå ut till varje elev? Upptäck Micke Hermanssons revolutionerande pedagogiska strategi GOTD, perfekt för förskolor, fritidshem och skolor.

 • GOTD, eller Grej of the Day kombinerar korta mikrolektioner, ”wow-ögonblick”, cliffhangers och en återberättarfas. Denna dynamiska mix är utformad för att maximera både engagemang och inlärning.
 • Varje komponent i GOTD är inte bara pedagogiskt innovativ, utan också vetenskapligt stödd. Dessa inlärningstriggers är skapada för att stimulera intresse och förståelse hos alla elever.
 • Mickes fokus med GOTD är att nå varje individ. Konceptet säkerställer att alla elever blir inkluderade och engagerade, oavsett deras inlärningsstil.

Micke tar er med på en svindlande resa om hur inlärningskonceptet Grej of the Day (GOTD) har satt avtryck från Tärnaby till Tasmanien, och placerat Sverige på den pedagogiska framgångskartan.

Micke Hermansson föreläsning

Presentationslyftet

Söker du efter det där extra som får din publik helt engagerad? Micke Hermanssons föreläsning är svaret på hur du höjer nivån på dina presentationer. Denna inspirerande föreläsning är en unik möjlighet att förbättra ditt sätt att engagera och kommunicera.

 • Lär dig konsten att skapa övertygande inledningar och använda storytelling för att fånga publikens intresse från första stund.
 • Upptäck hur kroppsspråk och välutformade PowerPoint-presentationer kan förvandla din framställning till en fängslande berättelse.
 • Med grund i aktuell forskning och Mickes egen erfarenhet, ger han dig praktiska verktyg som du kan använda direkt.

Föreläsningen ger dig möjligheten att skärpa din förmåga att presentera och verkligen göra intryck på din publik. Gör dina presentationer oförglömliga med Mickes expertis.

Micke Hermansson video

Micke Hermansson introduktion

Micke Hermansson om sina tre föreläsningar:

 • Hur man lyfter sina prestationer
 • Grej of the day – inlärningskoncept
 • Vad hände med oss som växte upp i Tärnaby och inte åkte slalom? Om att gå sin egen väg.

Boka en inspirerande föreläsning med Micke Hermansson i dag här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Micke Hermansson

Referenser

Nyss utkommen från ett galet inspirerande seminarium med Micke. Fått skratta, bli överraskad och Hippocampus lystes verkligen upp.

Martin Muntzing

Learning Loop, Malmö

Har haft förmånen att se Micke två gånger på kort tid. Bästa föreläsaren i Sverige idag!

Christer Friman

Författare, Boden

You brought the house down with this speech Micael - Awesome!

Barbara Rogoski/Talarcoach

TED, Haag

Bästa föreläsningen jag varit på under 20 år. Som en mix av Hans Rosling, en grym pedagog och en skicklig komiker. Denna föreläsning passar lika väl i näringsliv eller på event, som i skolans värld. Vilken storyteller!

Maria Nygren/Skolledare

Skola/Stockholm

Micke Hermanssons nya föreläsning Presentationslyftet var precis så kanonbra som man förväntade sig och exakt vad en personalgrupp behöver få med sig! Micke tar sina åhörare med storm och släpper den inte ur greppet under den 2 h fantastiska och energifyllda föreläsningen. Vi fick så många konkreta tips och härliga skratt. (Det finns ingen som med gott samvete kör en 0-7-50 presentation någonsin igen!) Rekommenderas!

Katja Brandt Persson, Skolchef

Nobla

Med hög energi, underhållande fakta, wow och cliffhangers tar Micke med oss på ett pass där han lever som han lär. En interaktiv föreläsning med mängder av konkreta tips att använda direkt i praktiken. Passar alla som någon gång ska presentera något för någon…vilket ju är de allra flesta 💫

Annica Persson, Kvalitetsutvecklare

Academedia

Väldigt bra! Bra och relevant tema, han knöt ihop det bra, nådde ut till publiken

Skolchef

Strömsunds kommun

Mickes presentation was, in one word: amazing! Not only did he keep the entire audience connected and engaged for the entire hour, he also taught us a lot of useful skills in an entertaining and exciting way. He tailored his presentation, through thorough preparations, for our scientific and business environment so we could easily relate to every insight and embrace it. We have had a lot of keynotes speakers from many fields, but very few have reached out, inspired, and motivated us the way Micke did. We left his presentation, smiling and energized, with an urge to learn more and become better communicators. I can highly recommend Micke (and The Presentation Lift) to any company or event.

Pfizer AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Micke Hermansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Micke Hermansson