Laddar innehåll ...

Filip Reineby föreläsning - Tal- och retorikkonsult

Filip Reineby

Filip Reineby är den stammande retorikern som har inspirerande och motiverande föreläsningar om hur man blir en briljant talare och konsten att bygga ett välvilligt ledarskap

Filip Reineby har trotsat sitt talhandikapp och istället vänt det till sin fördel. Idag är han en flitigt anlitad och uppskattad retorikkonsult, inspiratör och föreläsare. Han motiverar människor att ändra sina synsätt, hans karisma är ofrånkomlig och hans budskap om hur man kan förändra sitt liv till det bättre är starkt. Att bli talare var från början en dröm som kändes omöjlig att nå för Filip, nu har han blivit lovordad som en av Sveriges mest inspirerande talare. Boka en Filip Reineby föreläsning här!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Filip Reineby är den stammande retorikern från dalarna. Hans uppväxt var präglad av sitt talhandikapp, och tanken att stå på scen och förmedla inspirerande budskap inför folk kändes otänkbar. Idag håller han föreläsningar om konsten att tala inför andra, konsekvenserna av mobbning, vikten av snälla människor och välvilligt ledarskap. 

Trots problem med stamning och negativa kommentarer från sin omgivning stod det tidigt klart för Filip att hans intresse låg i att socialisera sig och tala inför andra. Givetvis var stamningen ett stort hinder för detta, men det var inget som stoppade honom. Efter år av personlig träning i att lära sig hantera sin stamning så gick hans resa vidare mot att utbilda sig till retorikkonsult. Idag har flera tusen åskådare tagit del av, och inspirerats av hans föreläsningar!

Därför ska du boka en Filip Reineby föreläsning:

 • Med sin personliga historia inspirerar han människor att våga ta plats, att våga tala inför andra och vända sina nackdelar till fördelar
 • Han är en otroligt inspirerande och motiverande person som i sina föreläsningar tar upp hur vi kan bygga ett mer välvilligt samhälle
 • Vem du än är så kommer Filip att motivera och inspirera dig till att förändra ditt och andras liv till det bättre

Med sin unika karisma och sitt engagemang på scen delar Filip Reineby med sig av sina budskap på ett inspirerande sätt. Han delar med sig av nya tankesätt kring konsten att våga tala, och ger konkreta verktyg för att just du ska bli en briljant talare!

Filip har även frågat sig själv varför vi idag förknippar framgång med egenskaper såsom egoism och elakhet när välvilja är den egenskap som enligt forskning visar på att få oss att må, samarbeta och prestera bättre. Filip Reineby ger inspirerande föreläsningar kring egenskapen att vara snäll och välvilligt ledarskap.

Filip Reineby kan också bokas som moderator till ert event! Med sitt engagemang, hängivenhet och sin kommunikativa förmåga kommer han på ett tryggt och inspirerande sätt ta väl hand om uppdraget!

Boka en Filip Reineby föreläsning idag hos oss på Athenas!

  Filip Reineby föreläsning

  Konsten att våga tala inför andra

  • Att våga tala inför andra är bland det mest utmanande vi kan ställas inför. Men samtidigt bland det mest utvecklande och viktigaste vi kan göra för våra karriärer och personliga utveckling. I denna Filip Reineby föreläsning går han igenom tekniker och verktyg som kommer inspirera dig till att våga göra din röst hörd!
  • Ta del av nya tankesätt kring hur du kan vända motgångar till framgångar, retoriska insikter, samt kommunikativa verktyg för att hantera din andning, röst och nervositet.
  • Urval av innehåll; från nackdel till fördel, talarens gyllene triangel, storytelling – din historia är ditt starkaste budskap

  Filip Reineby föreläsning

  Snälla människor

  • Filip går igenom sin resa från att växa upp med talhandikapp, leva med konsekvenserna av mobbning och hur man genom välvilja kan nå framgång är en tankeställare!
  • Föreläsningen förklarar vad vi människor påverkas av, hur elakhet skapar hemska konsekvenser, och illvillig kommunikation kontra välvillig kommunikation
  • Ta chansen att se nya perspektiv, sätta er in i andra människors känslor och förstå hur ni genom välvilja skapar personlig och kollektiv framgång

  Filip Reineby föreläsning

  Välvilligt ledarskap

  • Trygghet skapar framgångsrika företag, och den hemliga formeln för trygghet är snällhet. Framgångsrika ledare är de ledare som kommunicerar empatiskt och uppmanar sin arbetsplats att våga öppna upp och visa känslor.
  • I denna föreläsning går Filip Reineby igenom praktiska kommunikativa verktyg, retoriska insikter och inspiration kring hur du som ledare kommunicerar välvilligt i ditt ledarskap för att få dina medarbetare att prestera och må bättre på arbetsplatsen.

  Moderator

  • Om ni vill ha en skicklig, inspirerande och väl omtalad moderator till ert event så är Filip Reineby ett självklart val!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden