Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Bli inspirerad till att våga ta plats och vända nackdelar till fördelar

Filip Reineby

Filip Reineby

Retorikkonsult och föreläsare. "Den stammande retorikern" som inspirerar till välvilligt ledarskap och utsedd till en av Sveriges unga entreprenörer och förebilder 2019

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Filip Reineby

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Filip Reineby har trotsat sitt talhandikapp och istället vänt det till sin fördel. Idag är han en flitigt anlitad och uppskattad retorikkonsult, inspiratör och föreläsare. Han motiverar människor att ändra sina synsätt, hans karisma är ofrånkomlig och hans budskap om hur man kan förändra sitt liv till det bättre är starkt. Att bli talare var från början en dröm som kändes omöjlig att nå för Filip, nu har han blivit lovordad som en av Sveriges mest inspirerande talare. Boka en inspirerande Filip Reineby föreläsning här!

Därför ska du boka en Filip Reineby föreläsning:

 • Med sin personliga historia inspirerar han människor att våga ta plats, att våga tala inför andra och vända sina nackdelar till fördelar
 • Han är en otroligt inspirerande och motiverande person som i sina föreläsningar tar upp hur vi kan bygga ett mer välvilligt samhälle
 • Vem du än är så kommer Filip att motivera och inspirera dig till att förändra ditt och andras liv till det bättre

Filip Reineby är den stammande retorikern från Dalarna. Hans uppväxt var präglad av sitt talhandikapp, och tanken att stå på scen och förmedla inspirerande budskap inför folk kändes otänkbar. Idag håller han föreläsningar om konsten att tala inför andra, konsekvenserna av mobbning, vikten av snälla människor och välvilligt ledarskap.

Trots problem med stamning och negativa kommentarer från sin omgivning stod det tidigt klart för Filip att hans intresse låg i att socialisera sig och tala inför andra. Givetvis var stamningen ett stort hinder för detta, men det var inget som stoppade honom. Efter år av personlig träning i att lära sig hantera sin stamning så gick hans resa vidare mot att utbilda sig till retorikkonsult. Idag har flera tusen åskådare tagit del av hans föreläsningar. Filip har en inspirerande entreprenörsanda och utsågs till ”en av Sveriges unga entreprenörer och förebilder 2019” på Företagaregalan.

Med sin unika karisma och sitt engagemang på scen delar en Filip Reineby föreläsning med sig av budskap på ett inspirerande sätt. Han delar med sig av nya tankesätt kring konsten att våga tala, och ger konkreta verktyg för att just du ska bli en briljant talare.

Filip har även frågat sig själv varför vi idag förknippar framgång med egenskaper såsom egoism och elakhet när välvilja är den egenskap som enligt forskning visar på att få oss att må, samarbeta och prestera bättre. Filip Reineby ger inspirerande föreläsningar kring egenskapen att vara snäll och välvilligt ledarskap.

Filip Reineby kan också bokas som moderator till ert even. Med sitt engagemang, hängivenhet och sin kommunikativa förmåga kommer han på ett tryggt och inspirerande sätt ta väl hand om uppdraget!

Boka en inspirerande Filip Reineby föreläsning i dag!

Visa föreläsningar med Filip Reineby

  Filip Reineby föreläsning

  Pitcha som ett Proffs

  Att på bara några minuter kunna sälja in sig själv i en anställningsintervju, som entreprenör pitcha sitt företag för en kund eller presentera sin idé för sina kollegor & chefer är idag helt avgörande för vår personliga utveckling och framgången i vår karriär.

  ’Pitchen’ har kanske aldrig varit så aktuell som just nu. Människans koncentrationsförmåga är lägre än en guldfisks och vi har ofta bara några få sekunder till någon minut på oss att leverera ett övertygande budskap.

  Vill du lära dig att pitcha dig själv, ditt arbete, dina idéer och få kunder, beslutsfattare och dina åhörare att ta till sig av varje ord? Vill du få konkreta exempel på hur du kan skriva och strukturera din pitch samt veta vilka retoriska verktyg som kommer få din publik att ta det beslut som du vill att dom ska ta? Då är denna föreläsning för dig!

  Filip har som entreprenör själv framgångsrikt pitchat sig till två olika utmärkerkelser och gjort mängder med retoriska analyser på bl a det bästa pitcharna från Draknästet. Idag hjälper han tusentals unga företagare, studenter, chefer och entreprenörer att våga pitcha som proffs & skapa presentationer som verkligen ger resultat.

  Filip Reineby föreläsning

  Kommunicera med självförtroende!

  • Att våga tala inför andra är bland det mest utmanande vi kan ställas inför. Men samtidigt bland det mest utvecklande och viktigaste vi kan göra för våra karriärer och personliga utveckling. I denna Filip Reineby föreläsning går han igenom tekniker och verktyg som kommer inspirera dig till att våga göra din röst hörd!
  • Ta del av nya tankesätt kring hur du kan vända motgångar till framgångar, retoriska insikter, samt kommunikativa verktyg för att hantera din andning, röst och nervositet.
  • Urval av innehåll; från nackdel till fördel, talarens gyllene triangel, storytelling – din historia är ditt starkaste budskap

  Filip Reineby föreläsning

  Snälla människor

  • Filip går igenom sin resa från att växa upp med talhandikapp, leva med konsekvenserna av mobbning och hur man genom välvilja kan nå framgång är en tankeställare!
  • En Filip Reineby föreläsning som förklarar vad vi människor påverkas av, hur elakhet skapar hemska konsekvenser, och illvillig kommunikation kontra välvillig kommunikation
  • Ta chansen att se nya perspektiv, sätta er in i andra människors känslor och förstå hur ni genom välvilja skapar personlig och kollektiv framgång

  Filip Reineby föreläsning

  Välvilligt ledarskap

  • Trygghet skapar framgångsrika företag, och den hemliga formeln för trygghet är snällhet. Framgångsrika ledare är de ledare som kommunicerar empatiskt och uppmanar sin arbetsplats att våga öppna upp och visa känslor.
  • En Filip Reineby föreläsning som går igenom praktiska kommunikativa verktyg, retoriska insikter och inspiration kring hur du som ledare kommunicerar välvilligt i ditt ledarskap för att få dina medarbetare att prestera och må bättre på arbetsplatsen.

  Filip Reineby moderator

  Moderator

  • Om ni vill ha en skicklig, inspirerande och väl omtalad moderator till ert event så är Filip Reineby ett självklart val!

Referenser

Om tio är det bästa, TIO!

Ung företagsamhet

Filip tog oss igenom en känslomässig timme, där han delade sin egna historia om hur man förvandlar svagheter till styrkor.

SAAB

Vi har sett massor av föreläsare, du är den bästa hittills! Filip Reineby är Sveriges nästa stora talare.

Södertörn högskolas förenande ekonomer

Nyttigt för flera personer i vårt säljteam! Detta kommer gynna deras presentationer.

Metro

Föreläsningen motsvarade inte alls våra förväntningar, den var ännu bättre! Så bra med någon som vågar dela en egen och personlig historia.

Praktiska Gymnasiet

Filips föreläsningen kändes genomtänkt och han talar på ett lugnt och behagligt sätt. Genom hans föreläsning inspirerar han andra att våga möta sina rädslor.

Ung Cancer
Skicka en icke-bindande förfrågan på Filip Reineby

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Filip Reineby