Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Så vässar du din presentationsteknik och kommunikation

Anna Bellman

Anna Bellman

Föreläsare, moderator och kommunikationsexpert som hjälper dig att nå fram med ditt budskap!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anna Bellman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur fångar du en publiks intresse? Hur får du andra att ta till sig det du vill få sagt? Det kräver en hel del att hålla i en presentation, ett möte eller en konferens och att verkligen skapa den inspiration eller förändring man vill uppnå. Med konkreta tips och smarta metoder hjälper Anna Bellman dig att knäcka koden till vad som fungerar när och till vem. Boka hennes inspirerande föreläsningar här hos Athenas!

Därför ska du boka en Anna Bellman föreläsning:

 • Föreläsningen är  inspirerande och underhållande men fortsätter att ge konkreta tips inom presentationsteknik och kommunikation
 • Hon är ett riktigt proffs och en rutinerad föreläsare inom kommunikation och talarträning
 • Anna Bellman väcker vinklar och tankegångar till hur vi framgångsrikt kan bli bättre på att nå ut med våra budskap

Hur ser ledarskap och den kommunikation ut som får människor att vilja gå åt ett visst håll, när de egentligen inte alls vill förändras? Anna Bellman utmanar dig att bli den ledare, säljare, kollega för att kunna genomföra de förändringar som måste göras. Hon tillhanda ger verktygen för att kunna anpassa budskapet så det verkligen når fram. För att lyckas krävs engagemang och vilja, men framför allt en förståelse för hur andra fungerar och vilken typ av kommunikation som fungerar när och till vem. Hon är energifylld, nyfiken och positiv moderator, samt föreläsare. Hon använder sig av interaktiva möten, konferenser och workshops där deltagarna blir engagerade i frågan kring deras betydelse för företagets väg framåt och tillväxt.

Anna Bellman har utvecklat konceptet “Briljera när du ska presentera” – som föreläsning, utbildning och personlig talarträning. Under hennes inspirerande och underhållande föreläsningar får du användbara och konkreta tips inom presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.

Hon vet vad som fungerar för att alltid leverera ett proffsig och lustfylld föredrag som passar alla sammanhang. Hon anstränger sig alltid för att ta fram det bästa, både av sig själv och sin publik. Oavsett om det är som föreläsare, moderator, konferencier eller debattledare ger Anna Bellman en proffsig och lustfylld guldkant på ditt evenemang!

Boka en Anna Bellman föreläsning här hos oss på Athenas!

Vill du veta mer om Anna Bellman och hennes inspirerande föreläsningar? Ta en titt på vår intervju här!

Visa föreläsningar med Anna Bellman

  Anna Bellman föreläsning

  Kommunikativt ledarskap – i förändring

  • När förändring går allt fortare samtidigt som människor inte vill förändras – hur ska vi då förhålla oss och agera?
  • Hur ser ledarskap och den kommunikation ut som får människor att vilja gå åt ett visst håll?
  • Denna Anna Bellman föreläsning ger dig konkreta verktyg i vad som gör en lyckas förändringsledning. Hur man tar reda på vart människor befinner sig och vad som krävs för att leda olika personligheter på olika sätt så att alla hänger med.

  Anna Bellman föreläsning

  Släpp retoriken – fokusera på publiken

  • Om du vill vara den ledare, säljare, kollega eller presentatör som på riktigt lyckas fånga intresset och får andra att ta till sig ditt budskap så finns det en del saker att tänka på – och vissa saker att sluta med.
  • I denna Anna Bellman föreläsning utmanar hon dig att byta fokus från dig själv till den du vill nå.
  • En del av innehållet; hur blir du av med nervositet? Hur tar du fram ditt huvudbudskap? Hur fångar du publikens intresse på tre sekunder?
  • Få en boost och många användbara tips under en energifylld Anna Bellman föreläsning om presentationsteknik som fungerar.

  Anna Bellman föreläsning

  Varför lyssnar dom inte? Kommunicera olika till olika

  • Kan du irritera dig på att andra inte agerar och reagerar på det sätt de borde? Upplever du att det är svårt att nå fram till vissa personer och att det ofta blir missförstånd? Det är inte konstigt, för vi människor är olika.
  • Lär känna de olika persontyper som finns på din arbetsplats och bli bättre på att kommunicera och nå andra i din vardag.
  • Föreläsningen går på ett underhållande och igenkännande sätt igenom vad som skiljer olika personprofiler åt och hur du kan göra för att nå fram till alla, oavsett vilka de är.
Anna Bellman föreläsning

Briljera när du ska prestera

Presentationsteknik som fungerar – och når fram.

Visa föreläsningar med Anna Bellman

Referenser

Föreläsningen var riktigt, riktigt bra. Vi fick med oss många konkreta tips, både de vi hade hört förut och en del helt nya. Anna Bellman bjöd in publiken, skapade engagemang och en bra stämning där våra medarbetare var mer positiva än vanligt resten av dagen. Det var den bästa föreläsning vi haft.

Sanna Turina

Ramböll

Anna är en mycket trevlig, varm, öppen och förtroendeingivande person som är lätt att arbeta med. Hon är proffsig i förberedandet och genomförandet man kan säga att Anna är ”trygghet i en liten ask”. Som beställare känner jag mig trygg och kan fokusera på andra detaljer innan och under genomförandet. Anna ger ett kunnigt intryck på och utanför scenen

Jeanette Hellgren

StyrelseAkademien
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anna Bellman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anna Bellman