Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Konsten att skapa magiska möten

Malou von Sivers

Malou von Sivers om konsten att skapa magiska möten. Erfarenheter från intervjuer med världsnamn ger din organisation nycklarna till framgång.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Malou von Sivers

 • Stärk er organisations interna kommunikation och samarbete genom Malous erfarenheter.
 • Malous arbete som journalist och programledare över tre decennier har kännetecknats av att skapa meningsfulla och magiska möten, vilket hon nu förmedlar i sina föreläsningar.
 • Erkänd som en skicklig moderator och debattledare, med erfarenhet från de mest krävande sammanhangen, inklusive nationella valdebatter och stora TV-sända evenemang.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Malou von Sivers

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Malou von Sivers, med sin imponerande karriär som föreläsare, moderator, och intervjuare av världsledare, erbjuder djupgående insikter för att stärka kommunikation och samarbete inom din organisation. Hennes förmåga att leda samtal och debatter, tillsammans med decennier av erfarenhet, ger unika strategier för att skapa magiska och meningsfulla möten.

Därför ska du boka Malou von Sivers

 • Stärk er organisations interna kommunikation och samarbete genom Malous erfarenheter.
 • Malous arbete som journalist och programledare över tre decennier har kännetecknats av att skapa meningsfulla och magiska möten, vilket hon nu förmedlar i sina föreläsningar.
 • Erkänd som en skicklig moderator och debattledare, med erfarenhet från de mest krävande sammanhangen, inklusive nationella valdebatter och stora TV-sända evenemang.

Med en bakgrund som en av Sveriges mest framstående programledare på TV4, har Malou von Sivers en unik förmåga att beröra och engagera sin publik. Hennes erfarenheter från att intervjua en rad av världens mest inflytelserika personer ger henne en djup förståelse för effektiv kommunikation och mänskliga relationer. Genom att boka Malou von Sivers till ditt event får din organisation tillgång till ovärderliga insikter om hur man skapar meningsfulla och produktiva samtal.

Malou von Sivers föreläsning är inte bara en chans att lyssna till fascinerande berättelser från hennes omfattande karriär, utan också en möjlighet att lära sig konkreta verktyg för att förbättra samarbete och kommunikation inom ert team. Hon tar med sig erfarenheter från både den stora världsscenen och intimare samtal, vilket gör hennes föreläsningar relevanta för alla typer av yrkesgrupper.

När ni väljer att boka Malou von Sivers får ni en föreläsning som riktar sig direkt till era behov och utmaningar. Hon är lika skicklig som moderator som föreläsare, och kan därför leda er genom både djupgående diskussioner och inspirerande föredrag. Malou von Sivers är det självklara valet för företag som värdesätter kommunikation som ett verktyg för utveckling och framgång.

Investera i er organisations framtid genom att ge era anställda en möjlighet att växa tillsammans med en av Sveriges mest erfarna kommunikatörer. En föreläsning med Malou von Sivers föreläsning är en upplevelse som kommer att inspirera, motivera och utrusta ert team med färdigheter för att navigera i dagens komplexa arbetsmiljöer. Låt er nästa företagsevent bli en vändpunkt mot större sammanhållning och framgång genom att boka Malou von Sivers.

Foto: Margareta Blom Sandebäck

Visa föreläsningar med Malou von Sivers
Malou von Sivers föreläsning

Magiska möten

Vi möter människor varje dag. Chefen som ska ha ett medarbetarsamtal. Läkaren som talar med patienten, Poliser som ofta har svåra möten. Ett möte kan bli magiskt eller givande, men det kanske också bli negativt och ibland ¨katastrofalt.

 • Hur gör man för att få till ett mänskligt och utvecklande möte eller till och med ett magiskt möte?
 • Malou von Sivers har under drygt trettio år intervjuat tusentals människor, världsnamn som Nelson Mandela, Britney Spears, Yoko Ono, Ingmar Bergman, Dalai Lama, Oriana Zelenska, politiker samt vanliga människor i känsliga intervjuer.
 • Vilka är de grundläggande sakerna i Malous intervjuteknik som gör att det blir ett positivt möte?

Malou delar med sig av sina unika erfarenheter, vilket erbjuder värdefulla insikter för effektiv kommunikation.

Malou von Sivers föreläsning

Gå på tvären i en organisation

Varje företag behöver människor som vågar säga emot eller som vågar gå på tvären. Dynamiken skapar nya ideer och ökar trivseln. Hur skapar man ett klimat där medarbetare vågar höja sina röster? Ett kreativt positivt klimat?

 • En sak är säker. Ingen chef gillar gnällspikar. Det gäller att hitta nyckelpersoner som inte alltid har en ledande ställning officiellt men många gånger inofficiellt.
 • Dessa nyckelpersoner kan bli besvärliga om de utövar ett negativt inflytande över sina arbetskamrater, men de är en guldgruva om man kan använda dem till positiva spiraler.
 • Malou von Sivers gör små föreläsningar på 10 minuter därefter ”bikupor” där deltagarna diskuterar till exempel vem är nyckelperson på din avdelning. Sen fortsätter Malou med nästa föreläsning samt efter följande diskussion.

Att få igång kreativa diskussioner kring förändring och att få anställda att vara proaktiva istället för att vara bromsklossar är utgångspunkten för dessa 6 miniföreläsningar med efterföljande diskussioner. Malou hämtar erfarenheter både från Expressen, Aftonbladet, tidningen Elle och TV4. Brokiga och kreativa organisationer.

Malou von Sivers föreläsning

Hur kommunicerar man för att nå ut?

Malou von Sivers har lång erfarenhet som skribent, intervjuare och författare. Konsten att kommunicera är många gånger väldigt enkel, men tyvärr inte så vanlig.

 • Hur kommunicerar man internt på ett företag, i en text eller muntligt.
 • Det finns några gyllene regler för hur man framför information och får med sig lyssnarna.
 • Det är samma tillvägagångssätt när man ska berätta en historia, informera anställda eller skriva en bok.

Malou von Sivers delar med sig av sin djupa förståelse för effektiv kommunikation, och erbjuder värdefulla insikter som kan tillämpas i många olika sammanhang.

Malou von Sivers moderator

Moderator & samtalsledare

Malou von Sivers, med sin imponerande karriär som journalist och författare, har också etablerat sig som en skicklig moderator och samtalsledare. Hennes omfattande erfarenhet från att intervjua en bred palett av personligheter ger henne en unik position för att leda samtal på ett engagerande sätt.

 • Malous expertis i att ställa de rätta frågorna, kombinerat med hennes förmåga att lyssna, gör att hon effektivt kan framkalla betydelsefulla diskussioner och perspektiv.
 • Hennes långa erfarenhet av att hantera olika kommunikationssituationer tillåter henne att med lätthet navigera i komplexa ämnen, vilket håller samtal både relevanta och insiktsfulla.
 • Med en varm och inkluderande framtoning som moderator, skapar Malou en atmosfär där deltagare känner sig trygga att uttrycka sina åsikter, en kritisk faktor för produktiva samtal.

Malou von Sivers erfarenhet och skicklighet som moderator och samtalsledare gör henne till ett självklart val för evenemang som eftersträvar meningsfull kommunikation och djupgående diskussioner.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Malou von Sivers

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Malou von Sivers