Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Skrattfyllda evenemang som lever länge!

Petra Mede_Athenas_Föreläsare_Moderator

Petra Mede

Förvandla ditt evenemang med Petra Mede – Melodifestivalens charmiga programledare och en mästare på att skapa magiska ögonblick.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Petra Mede

 • Lär dig konsten att hantera motgångar genom Petras personliga berättelse och professionella insikter.
 • Petras humor och varma personlighet skapar en avslappnad, engagerande atmosfär på ditt event.
 • Som fyrspråkig moderator och programledare, är Petra idealisk för internationella evenemang.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Petra Mede

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Petra Mede, en inspirerande föreläsare, skicklig moderator och karismatisk programledare, berikar varje evenemang med humor och insikt. Från förtidspensionär till att leda Eurovision och Melodifestivalen, förvandlar hon varje publikmöte till en oförglömlig upplevelse. Hennes berättelse om personlig återhämtning och övervinnande av hinder är inte bara berikande, utan också en påminnelse om vår egen potential. Låt Petra förvandla ditt nästa evenemang till en unik upplevelse som kombinerar djup insikt med en dos av skratt.

Därför ska du boka Petra Mede

 • Lär dig konsten att hantera motgångar genom Petras personliga berättelse och professionella insikter.
 • Petras humor och varma personlighet skapar en avslappnad, engagerande atmosfär på ditt event.
 • Som fyrspråkig moderator och programledare, är Petra idealisk för internationella evenemang.

Hur lyfter du ditt företagsevent från det vanliga till något som verkligen inspirerar och engagerar dina anställda? Petra Mede är en mästare i att både leda och lyfta ditt event, vare sig det är som moderator eller i rollen som föreläsare.

Som moderator och programledare har Petra Mede en unik förmåga att navigera genom olika ämnen med lätthet och elegans. Hon är expert på att hålla publikens intresse vid liv genom hela evenemanget, tack vare sin erfarenhet från att leda stora evenemang som Eurovision och Melodifestivalen. Petra ger struktur och energi till ditt evenemang, säkerställer att allt flyter smidigt och att varje deltagares röst blir hörd.

Petra Medes föreläsningar är en blandning av personliga berättelser och professionella insikter. Hon talar om motståndskraft, förändringshantering och personlig utveckling, och ger publiken både inspiration och konkreta strategier för att hantera både yrkesmässiga och personliga utmaningar. Hennes förmåga att dela med sig av sina erfarenheter på ett sätt som är både underhållande och tankeväckande gör varje föreläsning unik och minnesvärd.

Petra Mede är en talare som med sin erfarenhet och sitt engagemang lyfter varje evenemang till nya höjder. Genom att boka Petra Mede för ditt nästa event, säkrar du en minnesvärd och meningsfull upplevelse för dina anställda. Är du redo att ta ditt evenemang till nästa nivå? Kontakta oss för att boka Petra Mede idag.

Visa föreläsningar med Petra Mede
Petra Mede Moderator

Moderator & Programledare

Vill du att ditt nästa företagsevent ska bli mer än bara ett möte, att det ska bli en upplevelse som inspirerar och engagerar? Petra Mede har den unika förmågan att förvandla varje evenemang till något minnesvärt.

 • Med sin breda erfarenhet av att leda Sveriges största TV-produktioner och evenemang, vet Petra exakt hur man fångar och håller en publik engagerad.
 • Petra behärskar fyra olika språk, vilket gör henne idealisk för att leda både nationella och internationella evenemang, och nå ut till en mångfaldig publik.
 • Hennes förmåga att kombinera humor och värme med professionalism skapar en unik och välkomnande atmosfär som lyfter varje tillställning.

Att boka Petra Mede för ditt event innebär att du säkrar en professionell och fängslande upplevelse som kommer att resonera med dina deltagare långt efter att evenemanget är över. Med Petra vid rodret blir ditt nästa företagsevent inte bara ett möte – det blir en händelse att minnas. Låt Petra Mede ta ditt evenemang till nya höjder!

Petra Mede Föreläsare

Från färdtjänst till paljetter

Petra Mede visste precis vad hon ville bli – en professionell dansare. Men när drömmen kraschade tillsammans med hennes rygg, stod hon inför en avgörande vändpunkt. Hur tar man sig tillbaka när livet vänds upp och ner? Petra delar med sig av sin inspirerande resa från förtidspensionär till att bli programledare för Sveriges mest sedda TV-program. Hennes historia är en källa till hopp och motivation.

 • Petra ger en inblick i hur hon omvandlade personliga motgångar till professionell framgång.
 • Hennes erfarenheter ger värdefulla lärdomar om att leva med och övervinna daglig smärta.
 • Petra kombinerar sina personliga berättelser med en naturlig charm, vilket gör hennes föreläsningar både gripande och hoppfulla.

Genom att boka en föreläsning med Petra Mede får ditt team inte bara en dos av inspiration, utan också konkreta verktyg för att hantera livets utmaningar. Petra förmedlar ett budskap om styrka och hopp som kan förändra synsätt och motivera till positiva förändringar. Gör ditt nästa evenemang minnesvärt med Petra Medes unika insikter och erfarenheter.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Petra Mede

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Petra Mede