Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Medvetenhet om vad som krävs för att tillsammans sätta och nå sina mål

Anders Lundin föreläsning

Anders Lundin

Specialist inom kommunikation och f.d elittränare som hjälper organisationer att skapa nya kulturer för att prestera bättre.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Lundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Människor skapar kulturer, kulturer skapas av vanor och vanor är i sin tur ett uttryck för ens värderingar. Anders Lundin är f.d elittränare i handboll och specialist inom kommunikation som vet vikten av att skapa sunda och trovärdiga värderingar för att nå hållbara resultat. Med sin erfarenhet och kompetens är han expert på att hjälpa organisationer och arbetsteam att börja prestera på topp på ett hälsosamt och engagerat sätt. Boka Anders Lundins föreläsning här på Athenas!

En föreläsning med Anders Lundin ger er:

 • En skräddarsydd föreläsning som hjälper just er organisation att prestera bättre
 • Medvetenhet om vad som krävs för att tillsammans sätta mål och nå dessa
 • En inspirerande, motiverande och engagerande föreläsning med en expert inom organisationskulturer och prestationer

Anders Lundin vet vad som krävs för att sätta mål – vare sig det är att sätta bollen i nätet eller målsättning för organisationer. Många jobbar med ”vad”, Anders jobbar med att implementera ”hur” och ”varför”.

Anders Lundin har föreläst, undervisat och motiverat människor i hela sitt yrkesverksamma liv. Han arbetade länge som SO-lärare och som tränare och förbundskapten inom elithandboll ännu längre. I dag är han certifierad förändringsledare, vd för sitt eget företag Värdegrundsfabriken och professionell föreläsare sedan 1998.

Anders Lundin har med sin gedigna erfarenhet inom elitidrotten och näringslivet hittat ett framgångsrecept för att skapa hälsosamma arbetskulturer som han delar med sig av i sina föreläsningar. Han förklarar, utmanar och ställer frågor till sina åhörare för att tillsammans föra samtalet vidare. Och kanske det viktigaste; ni får konkreta verktyg att fortsätta med den utvecklande reflektionen när vardagen knackar på.

En föreläsning med Anders Lundin drivs av att skapa nöjda kunder och engagerade medarbetare. Hans egna drivkraft är att skapa en meningsfull föreläsning som både väcker tankar och skapar engagemang.

Föreläsningarna kan fungera både som ett led i en större förändringsprocess eller som en kortare inspirationskick – det bestämmer ni själva. Alla föreläsningar skräddarsys så att de passar just era önskemål och behov!

Boka en Anders Lundin föreläsning här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Anders Lundin

  Anders Lundin föreläsning

  Att göra varandra bättre

  • Hur skapar vi ett klimat där vi lyfter varandra?
  • Som F.d förbundskapten i handboll vet Anders Lundin vad han talar om när det handlar om att lyfta ett lag och att göra varandra bättre.
  • Detta är en inspirerande och lärorik föreläsning med Anders Lundin där han hjälper er att förstå vad ni kan förbättra i er organisation i dag för att göra varandra bättre, skapa större samhörighet och en ”vi-känsla”.

  Anders Lundin föreläsning

  Modiga medarbetare presterar bättre

  • Vad kännetecknar modiga medarbetare? Och hur skapar vi sådana?
  • Som expert inom kommunikation och samarbete föreläser Anders Lundin om det oerhört viktiga i att ha modiga medarbetare. Det kan handla om att skapa en företagskultur där konstruktiv kritik uppskattas, eller att direkt peppa individer att våga göra sina röster hörda.
  • En föreläsning där Anders Lundin hjälper er att stärka alla medarbetare för att tillsammans prestera bättre och öka lönsamheten i organisationen.

  Anders Lundin föreläsning

  Vi arbetar mål- och värderingsstyrt – vi går inte bara till jobbet

  • Om man inte vet vart man ska, hur ska man då komma dit?
  • En föreläsning om fördelarna med att våga sätta upp en plan/ett mål och att arbeta långsiktigt i en värld som snurrar allt snabbare.
  • Anders Lundin lär er arbeta på ett smart sätt med de allra viktigaste och mest grundläggande värderingarna.

  Anders Lundin föreläsning

  Krismöte innan det är kris!

  • Oavsett om det är på handbollsplanen eller i organisationen så kommer kriser uppstå. På ett eller annat sätt. Det viktigaste är att vara medveten om det, och att agera så fort som möjligt – en kris behöver inte bli en katastrof!
  • Vilka ramar gäller? Hur förmedlar man dem på bästa sätt? En föreläsning med Anders Lundin som får dig att ligga steget före!

  Anders Lundin föreläsning

  Hur bemöter man människor som krånglar?

  • En sak är säker; i ett arbetsteam, i en familj eller i ett handbollslag så kommer du möta människor som tänker och tycker olika än dig. Det här är en föreläsning som ger dig råd och tips kring hur du kan använda denna kunskap för att bygga broar istället för att riva dem!
  • Oavsett om det är hemma runt matbordet, på mötet eller i kassakön kan vi stöta på människor som – i våra ögon – är krångliga. En nyttig föreläsning om hur vi kan hantera varandras olikheter.

Referenser

Anders föreläsning passade oss som handen i handsken, enkel, bröt ner stora frågor till vår vardag och skapade igenkänning för många. Vill gärna jobba med Anders fler gånger!

Sara Jazayeri, Affärsområdeschef

Visma Consulting

Anders föreläsning passade extremt bra i vårt pågående arbete. Vi hade ett bra förmöte där Anders lyssnade in på våra önskemål, och anpassade sin föreläsning på absolut bästa sätt! Vi kan varmt rekommendera Anders!

Förbandschef

Försvarsmakten

Vi är jättenöjda med Anders föreläsning som passade alla yrkeskategorier. Föreläsningen skickade med många positiva tankar inför vårens arbete. Jag har även träffat våra politiker som återkopplade på samma vis. Det var extra trevligt att Anders son spelade för oss.

Mjölby kommun
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Lundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Lundin