Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Det värdefulla med att vara ganska bra - man behöver inte vara bäst

Anders Lundin föreläsning

Anders Lundin

Älskad programledare, musiker och TV-profil som talar om konsten att vara ganska bra och att våga fast man inte törs.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Lundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anders Lundin, en av Sveriges mest kända tv-profiler, fortsätter sin produktiva livsresa med att föreläsa om hur viktigt det är att våga gå åt något håll. Det är just själva resan som räknas, inte nödvändigtvis målet! Dessutom hjälper han oss att inse att det kan vara lika värdefullt att vara ganska bra på ganska mycket istället för mycket bra på en sak. Boka en inspirerande Anders Lundin föreläsning här på Athenas!

Anders Lundin har hängt i tv-rutan i flera decennier. Och lyckligtvis hänger han fortfarande kvar! Just nu är han aktuell som programledare för ”Allt för Sverige” och leder sedan 2015 även programmet ”Mitt i naturen”.

Anders Lundin är ett av Sveriges mest välbekanta ansikten. Sedan 1990 har han varit med i en rad tv-produktioner, så många att han har blivit en uppskattad symbol för svensk tv. Anders Lundin var programledare för ”Bullen” när detta TV-program hade sina storhetsår. Han frontade även ”Expedition: Robinson” mellan åren 1999 och 2004 och ”Allsång på Skansen” från 2004 till 2010.

Utöver att vara en skicklig programledare är han även musiker. För en hel generation tv-tittare kommer bilden av en gitarrspelande Anders nog aldrig försvinna. Anders Lundins gitarrspelande var nämligen en viktig del av barnprogrammen på SVT.

En Anders Lundin föreläsning tar upp hur viktigt det är att ha modet att gå någonstans. Det spelar ingen roll åt vilket håll du går eller var du hamnar, det är att göra det som räknas. Du kan lyckas i livet utan att ha fasta och bestämda mål. Anders Lundin föreläser också om sin tid i produktioner som ”Expedition: Robinson”, livet i stort, hur hårt arbete ger goda resultat och mycket annat lärorikt. Han tar dessutom gärna fram gitarren för att spela!

Hör av dig till oss på Athenas om du är intresserad av att boka Anders Lundin för en föreläsning, som konferencier/moderator eller som programledare.

Foto: Andreas Johansson

Visa föreläsningar med Anders Lundin

  Anders Lundin föreläsning

  Att våga fast man inte törs

  • Vi har alla något vi tycker är läskigt eller obehagligt. Rädsla och obehag är en primitiv och livsviktig skyddsmekanism som gör att vi undviker att hamna i allt för stor fara. Men ofta är vi långt räddare än vi behöver vara.
  • Det här är en Anders Lundin föreläsning om när och varför det kan vara bra att våga göra det man egentligen inte törs!

  Anders Lundin föreläsning

  Konsten att vara ganska bra

  • Tyvärr kan man inte vara bäst på allt. Kanske är inte du bäst på något (ännu), men kanske du i stället är ganska bra på ganska mycket?  I denna Anders Lundin föreläsning slår han ett slag för konsten att vara ganska bra – och visar att det räcker längre än du tror.
  • Boka en frigörande dos motgift mot mindervärdeskomplex och otillräcklighetskänslor!

  Konferencier/Moderator/Programledare

  • Anders är också en uppskattad programledare eller moderator till konferensen som även kan intervjua och spela några noter om det är önskvärt. Anders är ett proffs som förgyller företagsfesten, kickoffen eller annat event.

   

   

Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Lundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Lundin